Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste airco zonder buitenunit voor thuis

De beste airco voor thuis is een verplaatsbare airco die geen buiten unit nodig heeft.

Beste airco voor thuis (zonder buitenunit) Eurom

Een airco koelt een ruimte echt. Dit in tegenstelling tot een ventilator die alleen het idee van koelte geeft door lucht te verplaatsen. Maar wat is een goede airco voor thuis, een goede airco voor in je woonkamer studeerkamer of slaapkamer? In deze airco test de beste mobiele airco voor thuis. Een airco zonder buitenunit.


Voor thuis heb je een veel minder zware airco nodig dan in een grote kantoorruimte of winkel. Voor een relatief laag bedrag heb je al een goede mobiele airco voor thuis. De experts van de Ventilatorstore testte de airco's en kozen voor de Eurom Polar 9000 als beste koop voor een kleinere ruimte.

Kijk bij de beste winkels voor een airco voor de laagste actuele prijs en meer informatie over deze beste airco en alle andere geschikte airconditioners.

Beste airco voor een kleine ruimte: Eurom 9000

Voor de kleine ruimte viel hun keuze op de Eurom Polar 9000. Deze mobiele airco is de beste airconditioner voor kamers tot 90 kubieke meter. Uitgaande van een kamerhoogte van 2,70 meter spreek je dan over een kamer bij bijvoorbeeld meer dan 4 bij 8 meter. Deze mobiele airco is dus prima geschikt voor een woonkamer, slaapkamer of een kleiner kantoor. En een buiten unit is niet nodig. Een ideale airco voor thuis.

Beste airco zonder buitenunit voor thuis Eurom


De Eurom Polar 9000 is verrijdbaar dus je kunt hem makkelijk verplaatsen als je elders koelte nodig hebt. Met zijn gewicht van slechts 25 kilo is hij ook makkelijk een trap op en af te dragen. Een afstandsbediening zorgt voor extra gebruiksgemak en de timer is vooral handig als je deze airco op een slaapkamer gebruikt.

Deze best geteste airco voor thuis is niet alleen goedkoop in aanschaf (kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste prijs) maar ook goedkoop in gebruik (energielabel A). 

Bovendien kan deze airco ook desgewenst de lucht in de kamer ontvochtigen. Bij de ontvochtigingsfunctie (te gebruiken bij temperaturen boven de 21 graden) verdwijnt het drukkende gevoel van de warme, vochtige lucht. 

Verder kun je de Eurom Polar 9000 ook gebruiken om te ventileren. De airco blaast dan alleen en koelt in die stand niet.

Beste airco voor thuis, woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer. Eurom


Kortom de Eurom Polar 9000 is een heel complete mobiele airco met veel mogelijkheden en veel koelte voor weinig geld. Een uitstekende airco voor thuis en in kleinere kantoorruimtes.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels voor een airco voor alle prijzen. Je vindt daar ook een Airco Keuzehulp en de Airco Top 10.  

Zie ook: Alle testen van airco's

Foto's: Eurom


Onderwerp:
De Eurom polar 9000 is de beste mobiele airco zonder buitenunit voor thuis. Deze verplaatsbare airco op wieltjes rij je naar de plek waar je de airco nodig hebt. Deze mobiele airco zonder unit buiten is de beste airco voor thuis.