Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste airco voor thuis (woonkamer, slaapkamer of klein kantoor)

Redactie     12:39    


Een airco koelt een ruimte echt. Dit in tegenstelling tot een ventilator die alleen het idee van koelte geeft door lucht te verplaatsen. Maar wat is een goede airco voor kamer of slaapkamer? In deze airco test de beste mobiele airco voor thuis.


Voor thuis heb je een veel minder zware airco nodig dan in een grote kantoorruimte of winkel. Voor een relatief laag bedrag heb je al een goede mobiele airco voor thuis. De experts van de Ventilatorstore testte de airco's en kozen voor de Eurom Polar 9000 als beste koop voor een kleinere ruimte.

Kijk bij de beste winkels voor een airco voor de laagste actuele prijs en meer informatie over deze beste airco en alle andere geschikte airconditioners.

Beste airco voor een kleine ruimte: Eurom 9000

Voor de kleine ruimte viel hun keuze op de Eurom Polar 9000. Deze mobiele airco is de beste airconditioner voor kamers tot 90 kubieke meter. Uitgaande van een kamerhoogte van 2,70 meter spreek je dan over een kamer bij bijvoorbeeld meer dan 4 bij 8 meter. Deze mobiele airco is dus prima geschikt voor een woonkamer, slaapkamer of een kleiner kantoor. Een ideale airco voor thuis.De Eurom Polar 9000 is verrijdbaar dus je kunt hem makkelijk verplaatsen als je elders koelte nodig hebt. Met zijn gewicht van slechts 25 kilo is hij ook makkelijk een trap op en af te dragen. Een afstandsbediening zorgt voor extra gebruiksgemak en de timer is vooral handig als je deze airco op een slaapkamer gebruikt.

Deze best geteste airco voor thuis is niet alleen goedkoop in aanschaf (kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste prijs) maar ook goedkoop in gebruik (energielabel A). Bovendien kan deze airco ook desgewenst de lucht in de kamer ontvochtigen. Bij de ontvochtigingsfunctie (te gebruiken bij temperaturen boven de 21 graden) verdwijnt het drukkende gevoel van de warme, vochtige lucht. Verder kun je de Eurom Polar 9000 ook gebruiken om te ventileren. De airco blaast dan alleen en koelt niet.Kortom de Eurom Polar 9000 is een heel complete mobiele airco met veel mogelijkheden en veel koelte voor weinig geld. Een uitstekende airco voor thuis en in kleinere kantoorruimtes.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels voor een airco voor alle prijzen. Je vindt daar ook een Airco Keuzehulp en de Airco Top 10.  

Zie ook: Alle testen van airco's

Foto's: Eurom


Onderwerpen:
Test eurom polar 9000 mobiele airco, beste airco slaapkamer, beste airco woonkamer, test mobiele airco eurom.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.