Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vaatwastabletten test

Redactie     06:00    


Je kunt nog zo'n goede vaatwasser hebben, als je slechte vaatwastabletten gebruikt komt je vaat nog vuil of met aanslag uit je vaatwasmachine. Daarom hier de resultaten van een test van tabletten voor je vaatwasser. Wat zijn de beste vaatwastabletten uit de test?

Deze test is uitgevoerd door Klikk.no, de grootste consumentensite van Noorwegen. De Platinum tabletten van het merk Yes kwamen als beste uit de bus. Deze prijzige afwastabletten zijn in Nederland echter niet te koop. 

De voordeligere Finish Powerball All-in-1 vaatwastabletten die op slechts kleine achterstand als tweede eindigde zijn hier wel verkrijgbaar, evenals de nummers 3 en 4 uit de test, de Sun all-in-one Maxpower vaatwassertabletten en de Sun Classic vaatwastabletten.

>>> TIP: Wist je dat je al deze Finish vaatwastabletten heel goedkoop online kunt bestellen?
Maximaal aantal sterren voor Finish Powerball All-in-one vaatwastabletten

Bij de test van Klikk behaalde de Finish Powerball All-in-1 vaatwastabletten het maximale aantal van 6 sterren. Ook hardnekkige vlekken werden door de Powerball vaatwastabletten verwijderd en glazen werden mooi schoon. Voor deze goede resultaten waren niet eens hoge temperaturen nodig. Het enige punt waarop de Finish vaatwastabletten het af moesten leggen tegen de als beste vaatwastabletten geteste Yes tabletten (die dus niet in Nederland te koop zijn) is dat de Yes vaatwastabletten de vaat ietsje meer deden glimmen. Het schoonmaak resultaat was echter gelijk.

De beide soorten Sun vaatwastabletten haalde een ster minder. Deze moesten het op het gebied van een glanzende vaat duidelijk afleggen tegen de beide winnaars. Voor de echte glans is bij de Sun vaatwassertabletten een extra glansmiddel nodig. Bovendien presteren de Sun Maxpower vaatwastabletten matig op lagere temperaturen.

Kijk bij bovenstaande online aanbiedingen voor de beste vaatwastabletten tegen de laagste prijs.


Samenvatting:
Bij een Noorse vaatwastabletten test zijn de Finish Powerball All-in-one vaatwastabletten als beste koop getest. Dit zijn tevens de beste vaatwastabletten die in Nederland te koop zijn. De Noorse consumentenbond Klikk.no heeft deze vaatwastabletten getest als beste tabletten voor de vaatwasser. Ook de Sun all-in-one Maxpower vaatwassertabletten en de Sun Classic vaatwastabletten werden als goede vaatwastabletten getest., ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.