Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste rookmelder test

Redactie     12:54    


Je hebt rookmelders en je hebt rookmelders. De ene rookmelder is beter dan de andere. Maar als je een rookmelder plaatst wil je natuurlijk wel zeker weten dat het een goede rookmelder is. Daarom hier de beste rookmelder in diverse categorie├źn. De beste eenvoudige rookmelder, de beste rookmelder die koppelbaar is, en de beste slimme rookmelder.

De experts van de Alarmsysteemstore hebben deze rookmelders als beste koop getest. De rookmelders zijn te koop bij de Alarmsysteemstore en andere aanbevolen winkels genoemd op Beste Rookmelder Kopen. Daar vind je ook de Rookmelder Top 10.

Beste rookmelder (eenvoudig): Smartwares RM149

Zoek je een goede betrouwbare rookmelder voor weinig geld. Kies dan voor de Smartwares RM149, een betrouwbare maar goedkope rookmelder (aangeraden door de Consumentenbond in hun rookmeldertest 2018), kijk bij de aanbiedingen van Smartwares rookmelders voor de lage prijzen van deze beste goedkope rookmelder.
.De Smartwares RM149 is een eenvoudige maar functionele brandmelder. Hij is niet koppelbaar en is vrij van snufjes als een wifi-verbinding en smartphone-app. Maar deze beste rookmelder bij de eenvoudige rookmelders maakt je wel wakker als er brand is.

Daar zorgt het luide 85 dB geluidssignaal voor. Deze rookmelder werkt op een 9V batterij en is daarom overal te plaatsen. De batterij gaat een jaar mee en de rookmelder geeft een geluidssignaal als de batterij leeg raakt. Een simpele maar goede rookmelder.


Beste rookmelder (koppelbaar): Smartwares RM174RF

Een alarmsignaal kan je ontgaan als je elders in huis zit met de muziek of het televisie-geluid luid aan. Een koppelbare rookmelder zorgt daarom voor extra veiligheid. Wordt er rook geconstateerd, dan gaan bij een koppelbare rookmelder alle rookmelders af. Je hebt dan dus alarm door je hele huis heen. De beste koppelbare rookmelder is ook van Smartwares. De Smartwares RM175RF kan alleen zijn werk doen, maar je kunt er ook een heel beveiligingssysteem mee opzetten met tot wel 12 rookmelders.

Een led-lampje geeft aan of dit brandalarm nog stroom heeft, en voor handmatige controle is er een testknop aanwezig. Kijk bij het bovenstaande Beste Rookmelder Kopen voor de laagste prijs van deze voordelige maar goede rookmelder die is aanbevolen in de Consumentenbond test van rookmelders.

Beste rookmelder (slim): Nest Protect V2

Wil je een optimale beveiliging? Kies dan voor de Nest Protect. Deze slimme brandmelder detecteert niet alleen rook maar ook koolmonoxide.


Als je meerdere Nest Protect V2 rookmelders installeert informeert een gesproken stem je waar in huis de rook of koolmonoxide gedetecteerd wordt. Ook krijg je informatie via een app. Niet alleen bij alarm, maar ook over het batterij-niveau en eventuele sensor-storingen.

Deze beste rookmelder uit de test is te koppelen aan andere Nest-producten zoals de Nest IP-camera en de Nest-thermostaat. Deze brandmelder is voorzien van WiFi zodat alle communicatie draadloos kan verlopen.Kijk bij het bovengenoemde Beste Rookmelder Kopen voor de beste rookmelders tegen de laagste prijs bij diverse winkels.

Zie ook: 
Onderwerpen:
Wat is de beste rookmelder. De Consumentenbond heeft in 2018 de beste rookmelders getest en bovenaan vind je de in de Consumentenbond test aanbevolen rookmelders van Smartwares (koppelbaar en niet koppelbare rookmelders).

Liever een slimme rookmelder? De Nest Protect is de slimme rookmelder. Wil je een rookmelder die ook koolmonoxide kan meten? Kijk dan bij de test van de gecombineerde rookmelders / koolmonoxidemelders.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.