Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste intercom deurbel (slimme video deurbel)

De beste video intercom deurbel uit de test. En andere goede video deurbellen die via een intercom of smartphone app bediend kunnen worden.


De Ring Pro is getest als beste intercom deurbel. Dit is niet zomaar een deurbel, maar een intercom met camera en een app zodat je overal vandaan kunt zien wie er voor de deur staat. Ook als je niet thuis bent.

Bovendien kun je met zo'n slimme deurbel via je smartphone een gesprek met die persoon voeren terwijl je hem of haar ziet staan.

De beste intercom deurbel met video uit de test is de Ring deurbel. Hieronder informatie en aanbiedingen van deze beste video intercom deurbel.

Aanbieding Ring deurbel

Deze moderne deurbel is voordelig te koop bij de aanbiedingen Ring deurbellen. Nog veel meer goede video deurbellen met app zijn te vinden bij de aanbiedingen van deurbellen met video en app.  

Kijk daar voor de actuele prijs van deze beste intercom deurbel en vergelijkbare andere slimme deurbellen met intercom.


Bij de moderne intercom deurbel heeft het monitorscherm dus plaats gemaakt voor de het scherm van de telefoon. Handig, want zo kun je ook zien wie er voor de deur staat, en reageren, als je niet in de buurt van het intercom scherm bent. 

Beste intercom deurbel met video: Ring Pro

Als er iemand aanbelt hoor je dat bij de Ring Pro niet alleen via een normale deurbel maar je krijgt er ook bericht van op je mobiele telefoon. Het maakt niet uit of je thuis bent of ergens anders, je kunt op je telefoon zien wie er voor de deur staat en deze persoon eventueel te woord staan.

Dat kan ook als het donker is buiten, want de camera van deze beste intercom deurbel beschikt over nightview. Ook hoeft de persoon niet recht voor de camera te staan, want met een zichtveld van 160 graden zie je altijd wie er voor de deur staat. Dankzij de 1080 pixels Full HD camera zijn de beelden ook nog eens heel scherp.De deurbel zelf is nauwelijks als videocamera te herkennen. Op het eerste gezicht lijk je met een gewone deurbel te doen hebben. De Ring Pro ziet er ook nog eens goed uit, en dankzij de 4 meegeleverde frontjes in 4 kleuren past deze slimme deurbel altijd bij je voordeur.


Het is zelfs mogelijk de beelden van de camera-deurbel op internet op te slaan. Dat kan via de webserver van de fabrikant, maar hiervoor moet wel een abonnement worden afgesloten. Echt veel toegevoegde waarde heeft dit echter niet.De Ring Pro werkt via het WiFi netwerk, dus draadloos, en kan worden gekoppeld aan andere slimme apparaten in huis. De app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows 10.

Over de Ring deubel

De Ring deurbel was de eerste slimme deurbel in zijn soort. De eerste Ring deurbel werd namelijk al in 2013 op de markt gebracht door het Amerikaanse bedrijf Ring Inc. Deze slimme intercom video deurbel was revolutionair. Deze intercom deurbel met camera, bewegingssensor en microfoon was vernieuwend omdat deze via een app op de mobiele telefoon bediend kon worden en omdat huisbezitters via hun smartphone vanuit een andere locatie konden communiceren met mensen die voor de deur stonden.

Inmiddels heeft de Ring deurbel heel veel concurrenten, maar de Ring intercom video deurbel is doorontwikkeld en na 10 jaar nog steeds de beste slimme video deurbel die via de telefoon als intercom kan worden gebruikt.

De Ring intercom deurbel is een echte slimme deurbel want deze deurbel kan worden gekoppeld aan andere slimme apparaten en sensoren. Bijvoorbeeld een alarmsysteem, slimme verlichting en een slim deurslot. Ring zelf is ook dit soort slimme apparatuur gaan ontwikkelen, zodat de slimme Ring deurbel niet meer hun enige product is.

Meer slimme video deurbellen 

De Ring video deurbel is de beste intercom deurbel met camera en video die met de smartphone kan worden bediend. De belangrijkste concurrenten van Ring zijn Eufy (Anker), Zedar, Nest (Google), Ezviz, Netatmo, Nordval en Unifi. En zo zijn er tegenwoordig nog meer fabrikanten die een goede intercom deurbel / slimme video deurbel maken.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor deze video deurbellen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer beste deurbellen uit de test


Onderwerpen:
De Ring Pro is een WiFi deurbel met video en app. Bij deze video deurbel kun je ook als je niet thuis bent zien wie er voor de deur staat en met deze persoon spreken. Hierboven meer informatie over deze beste video deurbel en andere goede video deurbellen met wifi, app en video.