Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste intercom deurbel (videodeurbel)

Redactie     16:54    

De Ring Pro is getest als beste intercom deurbel. Dit is niet zomaar een deurbel, maar een intercom met camera en een app zodat je overal vandaan kunt zien wie er voor de deur staat.


Bovendien kun je via je smartphone een gesprek met die persoon voeren terwijl je hem of haar ziet staan.


Aanbieding Ring deurbel

Deze moderne deurbel is voordelig te koop bij de aanbiedingen Ring deurbellen. Nog veel meer goede video deurbellen met app zijn te vinden bij de aanbiedingen van deurbellen met video en app.  Kijk daar voor de actuele prijs van deze beste intercom deurbel en vergelijkbare andere deurbellen met intercom.

Beste intercom deurbel: Ring Pro

Als er iemand aanbelt hoor je dat bij de Ring Pro niet alleen via een normale deurbel maar je krijgt er ook bericht van op je mobiele telefoon. Het maakt niet uit of je thuis bent of ergens anders, je kunt op je telefoon zien wie er voor de deur staat en deze persoon eventueel te woord staan.

Dat kan ook als het donker is buiten, want de camera van deze beste intercom deurbel beschikt over nightview. Ook hoeft de persoon niet recht voor de camera te staan, want met een zichtveld van 160 graden zie je altijd wie er voor de deur staat. Dankzij de 1080 pixels Full HD camera zijn de beelden ook nog eens heel scherp.De deurbel zelf is nauwelijks als videocamera te herkennen. Op het eerste gezicht lijk je met een gewone deurbel te doen hebben. De Ring Pro ziet er ook nog eens goed uit, en dankzij de 4 meegeleverde frontjes in 4 kleuren past deze slimme deurbel altijd bij je voordeur.


Het is zelfs mogelijk de beelden van de camera-deurbel op internet op te slaan. Dat kan via de webserver van de fabrikant, maar hiervoor moet wel een abonnement worden afgesloten. Echt veel toegevoegde waarde heeft dit echter niet.De Ring Pro werkt via het WiFi netwerk, dus draadloos, en kan worden gekoppeld aan andere slimme apparaten in huis. De app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows 10.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbieding voor deze videodeurbel tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer beste deurbellen uit de test


Onderwerpen:
De Ring Pro is een WiFi deurbel met video en app. Bij deze video deurbel kun je ook als je niet thuis bent zien wie er voor de deur staat en met deze persoon spreken. Hierboven meer informatie over deze beste video deurbel en andere goede video deurbellen met wifi, app en video.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.