Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste schoudertas voor de laptop

Kijk hier voor je beste schouder laptoptas. Alle goede laptoptassen die je over de schouder kunt dragen.

Beste schoudertas laptop test

Veel laptoptassen zijn een rugtas, maar vooral voor zakelijk gebruik is het dragen van een rugtas niet echt representatief. Een mooie schoudertas is dan een veel betere optie. In een laptop schoudertas kun je je laptop, boeken, mappen en andere spullen ook makkelijk en comfortabel meenemen. Hier de beste schoudertassen voor de laptop uit de test.


Kijk bij de aanbevolen schoudertassen voor de hieronder vermelde beste schoudertassen, of bij de beste online aanbieders voor alle geschikte tassen tegen de laagste prijs.

Burkely Vintage River

De Burkely Vintage laptoptas is een stijlvolle leren schoudertas met laptopvak die zowel voor vrouwen als mannen zeer geschikt is. Deze leren tas is er in stijlvol zwart, bruin en cognac-kleur in de maten 13 inch, 15 inch en 17 inch. Dus met uitzondering van de echt grote laptops is er altijd een juiste maat schoudertas te vinden.

Burkely Vintage schoudertas laptop

Burkely Vintage schoudertas laptop


Ondanks dat deze tassen van echt geruwd leer van hoge kwaliteit zijn gemaakt valt de prijs reuze mee. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de actuele winkelprijzen. Deze tas is mooi, betaalbaar en biedt een goede bescherming voor je laptop en je andere spullen. 

Het laptopvak van de leren schoudertas is zacht gewatteerd zodat het goed schokken opvangt en aan de binnenkant vind je diverse handige vakken en vakjes voor al je spullen. Groot of klein.

Leren laptop schoudertas Burkely Vintage

Leren laptop schoudertas Burkely Vintage


De tas kan over de schouder gedragen worden, maar ook in de hand aan de stevige draaghengsels. De schouderband is verstelbaar en kan ook worden afgenomen. Deze leren laptoptas is een ideale schoudertas om mee naar je werk te nemen en voor echt stijlvolle studenten.

Targus City Gear

De Targus City Gear laptoptas is niet van leer maar van polyester. Dat maakt dit een goedkopere keuze, maar de schoudertas mist daardoor wel de sjieke uitstraling van de bovenstaande Burkley Vince laptoptas. Maar misschien spreekt het modernere uiterlijk van de Targus City Gear je ook meer aan. Ook biedt deze schoudertas zowel een gewatteerd laptopvak als een gewatteerd tabletvak.


Goede goedkope schoudertas laptop: Targus City Gear

Goede goedkope schoudertas laptop: Targus City Gear


Deze beste schoudertas voor de laptop van polyester is er in de maten 15.5 inch en 17,3 inch (meestal wordt dit in de specificaties afgerond tot 15 inch en 17 inch). Deze tas is vooral bij zakelijke gebruikers populair. Dit onder andere door de smartsleeve aan de achterzijde waarmee je de schoudertas eenvoudig aan een trolley kunt bevestigen.

Laptop schoudertas Targus

Laptop schoudertas Targus


De schoudertas is praktisch ingedeeld met de nodige aparte vakjes, en natuurlijk zijn de schouderbanden verstelbaar. Een nadeel is wel dat deze tas niet waterafstotend is. Dat is wel een serieus nadeel voor een laptoptas,

Case Logic ANC

Dan is de spatwaterdichte Case Logic ANC laptoptas een alternatief. Deze schoudertas van sterk textiel is in dezelfde maten als de Targus te koop.Ook dit is een praktische schoudertas met een gewatteerd laptopvak en aparte vakken voor kleine accessoires.

Schoudertas met laptopvak Case Logic

Schoudertas met laptopvak Case Logic


Via de smartsleeve aan de achterkant plaats je deze schoudertas makkelijk op een trolley en voor de smartphone is er een speciaal vakje aan de voorzijde beschikbaar. Ook de tablet heeft zijn eigen plek, maar die is binnen in de tas.

Helaas heeft deze laptoptas wel een nadeel, en dat is dat de schouderriem niet gewatteerd is. Dat kan een nadeel zijn als je eind met deze schoudertas moet lopen.

Case Logic Schoudertas laptop

Case Logic Schoudertas laptop


Kijk in het bovenaan genoemde aanbevolen schoudertassen voor de prijzen van deze laptoptassen en bij de beste online aanbieders voor nog veel meer goede tassen.

Zie ook: 

Je ervaringen met een laptop-schoudertas, maar ook al je tips, vragen en opmerkingen met betrekking tot een schoudertas voor een laptop lees ik graag bij de reacties onder dit artikel. 


Onderwerp:
Wat is is de beste schoudertas laptop? Hier kijken we naar 3 schoudertassen met laptopvak (de beste laptoptas schouder) van Case Logic, Burkely (laptop schoudertas van leer) en Targus. Met informatie en aanbiedingen van deze beste schoudertassen laptop.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik geef sterk de voorkeur aan een laptop schoudertas boven een rugtas om je laptop in mee te nemen. Vooral een wat groter laptoptas draagt makkelijker aan de schouder dan op de rug. Bovendien vind ik me te oud om met een rugzak op mijn werk aan te komen. Een schoudertas staat professioneler.

    Niet dat ik een daarom een dure leren schoudertas voor mijn laptop. De leren schouderlaptoptas staat hoog op mijn verlanglijstje maar vooralsnog doe ik het nog met een kunststof Case Logic laptop schoudertas. Een goedkope schoudertas voor de laptop die prima voldoet om mijn 15,6 inch laptop en andere spullen makkelijk mee te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.