Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Laptoptas 15 inch en 15,6 inch

 

De beste laptoptas voor je 15 inch laptop. Een overzicht met alle beste 15 inch en 15,6 inch laptoptassen.


laptoptas 15 6 inch

Bescherm je kostbare laptop met een goede laptoptas. Hier kijken we naar de beste laptoptassen van 15 inch en iets groter, zoals een 15,4 inch laptoptas en 15,6 inch laptoptas.

Deze 15 inch laptoptassen zijn er er als rugzak, schoudertas, aktetas en zelfs als trolley.

De beste 15 inch en 15,6 inch laptoptassen

Hieronder vind je de laptoptassen tussen de 15 en 16 inch die een waardering van 5 sterren hebben gekregen.

14 inch en 15 inch laptops worden het meest gebruikt, en de 15,6 inch laptoptas is de tas die het meest wordt aangeschaft om deze laptops te vervoeren. De 15,6 inch laptoptas biedt voldoende ruimte. Niet alleen je laptop past makkelijk in de tas, je kunt ook goed andere spullen meenemen, want een goede 15 inch of 15,6 inch laptoptas heeft ook opbergvakken voor andere spullen die je meeneemt.

De mogelijkheden verschillen per tas, want er zijn veel verschillende 15 inch en 15,6 laptoptassen.

Laptoprugzak

De 15 inch en 15,6 inch rugzak wordt vooral veel door scholieren als schooltas gebruikt. Maar ook voor forenzen die met de trein of bus reizen is een 15 inch of 15,6 inch laptoprugzak een goede manier om de laptop mee te nemen. Een laptop rugzak wordt ook wel laptop backpack genoemd.

Onder andere Eastpak, Samsonite, Dstrct, American Tourister en Thule maken heel goede en heel populaire 15 inch en 15,6 inch laptoprugzakken.

 Laptopschoudertas

Ook in een 15 inch of 15,6 inch schoudertas met laptopvak kun je de laptop makkelijk mee nemen. Een laptop is licht van gewicht dus die neem je makkelijk aan de schouder mee. 

Populaire en goede merken voor een laptopschoudertas zijn Dstrct, Case Logic, Samsonite, Plevier, Castelijn en Beerens, Plevier en Bombata.

Laptop aktetas

De laptop kan ook mee in de aktetas, oftewel een laptop handtas. Dat draagt wat minder makkelijk, maar het betreft vaak wel een stijlvolle laptoptas. Een laptop aktetas is meestal een zakelijke laptoptas.

Fabrikanten van een mooie en goede 15 inch / 15,6 inch laptoptas voor in de hand zijn Castelijn & Beerens, Dstrct, Burkely, Chesterfield, Plevier en Cowboysbag.

Alle beste laptoptassen in het 15 inch en 15,6 inch formaat vind je bij de aanbiedingen van de beste tassen winkels en bij de beste latoptassen bovenaan.

Zie ook:

Onderwerp:
15 inch en 15,6 inch zijn de meest populaire formaten voor een laptoptas. Een 15 inch laptoptas wordt vooral voor een 14 inch laptop gebruikt, en een 15.6 inch laptoptas voor een 15 inch laptop. Boven vind je alle beste laptoptassen in het formaat tussen de 15 inch en de 16 inch.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *