Beste 15 inch laptoptas (incl. 15,6 inch)

De beste laptoptas voor je 15 inch laptop. Een overzicht met alle beste 15 inch en 15,6 inch laptoptassen.

laptoptas 15 6 inch

Bescherm je kostbare laptop met een goede laptoptas. Hier kijken we naar de beste laptoptassen van 15 inch en iets groter, zoals een 15,4 inch laptoptas en 15,6 inch laptoptas.

Deze 15 inch laptoptassen zijn er er als rugzak, schoudertas, aktetas en zelfs als trolley.

De beste 15 inch en 15,6 inch laptoptassen

Hieronder vind je de laptoptassen tussen de 15 en 16 inch die een waardering van 5 sterren hebben gekregen.

Dit is een populaire maat voor een laptoptas. 14 inch en 15 inch laptops worden het meest gebruikt, en de 15,6 inch laptoptas is de tas die het meest wordt aangeschaft om deze laptops te vervoeren. 

De 15,6 inch laptoptas biedt voldoende ruimte. Niet alleen je laptop past makkelijk in de tas, je kunt ook goed andere spullen meenemen, want een goede 15 inch of 15,6 inch laptoptas heeft ook opbergvakken voor andere spullen die je meeneemt.

De mogelijkheden verschillen per tas, want er zijn veel verschillende 15 inch en 15,6 laptoptassen.

15 inch laptoprugzak

De 15 inch en 15,6 inch rugzak wordt vooral veel door scholieren als schooltas gebruikt. Maar ook voor forenzen die met de trein of bus reizen is een 15 inch of 15,6 inch laptoprugzak een goede manier om de laptop mee te nemen. Een laptop rugzak wordt ook wel laptop backpack genoemd.

Onder andere Eastpak, Samsonite, Dstrct, American Tourister en Thule maken heel goede en heel populaire 15 inch en 15,6 inch laptoprugzakken.

 15 inch laptopschoudertas

Ook in een 15 inch of 15,6 inch schoudertas met laptopvak kun je de laptop makkelijk mee nemen. Een laptop is licht van gewicht dus die neem je makkelijk aan de schouder mee. 

Populaire en goede merken voor een laptopschoudertas zijn Dstrct, Case Logic, Samsonite, Plevier, Castelijn en Beerens, Plevier en Bombata.

15 inch laptop aktetas

De laptop kan ook mee in de aktetas, oftewel een laptop handtas. Dat draagt wat minder makkelijk, maar het betreft vaak wel een stijlvolle laptoptas. Een laptop aktetas is meestal een zakelijke laptoptas.

Fabrikanten van een mooie en goede 15 inch / 15,6 inch laptoptas voor in de hand zijn Castelijn & Beerens, Dstrct, Burkely, Chesterfield, Plevier en Cowboysbag.

De vereisten van een goede 15 inch laptoptas

Aan welke eisen moet een 15 inch of 15,6 inch laptoptas voldoen om een goede 15 inch laptoptas genoemd te worden?

De pasvorm van de laptoptas moet goed zijn. De tas moet goed aansluiten op je laptop om te voorkomen dat de laptop gaat schuiven en schokken. Maar er zijn meer vereisten voor een goede 15 inch laptoptas.

Het binnenmateriaal van de laptoptas moet zacht zijn en de laptop moet eventueel met banden vast gezet kunnen worden. Sterke materialen als nylon, polyester en leer zorgen er voor dat de tas niet gevoelig voor slijtage is en dus lang meegaat. Voor andere spullen als je laptop is het handig als de 15 inch laptoptas over diverse vakken en compartimenten beschikt, ook voor kleinere spullen als een smartphone, een oplader, een muis, een notitieblok en schrijfgerei. Dit voorkomt ook dat deze spullen in de laptoptas met je laptop in aanraking komen.

Ook is een goede 15 inch laptoptas op een comfortabele manier mee te nemen. Bijvoorbeeld door een goede comfortabele schouderband en / of een stevig handvat. Als je langere stukken moet lopen met je 15 inch laptoptas is vooral een goede verstelbare schouderriem een aanrader omdat deze de belasting van schouder en rug verminderd. Het is dan ook aangenaam als de banden zacht gevoerd zijn. Verder is het balngrijk dat de 15 inch computertas niet van zichzelf al te zwaar is, de inhoud weegt immers al genoeg.

Verder is de beste 15 inch laptoptas een laptopstas die goed waterdicht is, want natuurlijk wil je niet dan je laptop waterschade oploopt als je door een regenbui loopt. De sluitingen en ritsen van een goede 15 inch laptoptas zijn sterk en werken soepel zodat ze niet snel kapot gaan.

En natuurlijk is het ook belangrijk dat de 15 inch laptoptas er mooi uitziet, want het oog wil ook wat.


Alle beste laptoptassen in het 15 inch en 15,6 inch formaat vind je bij de aanbiedingen van de beste tassen winkels en bij de beste latoptassen bovenaan.


Zie ook:

Onderwerp:
15 inch en 15,6 inch zijn de meest populaire formaten voor een laptoptas. Een 15 inch laptoptas wordt vooral voor een 14 inch laptop gebruikt, en een 15.6 inch laptoptas voor een 15 inch laptop. Boven vind je alle beste laptoptassen in het formaat tussen de 15 inch en de 16 inch.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een goede laptoptas is heel belangrijk voor het behoud van je dure laptop. In een rugzak raakt een laptop veel sneller beschadigd en ik gruw ervan als ik mensen zie die hun laptop zelfs in een linnen tasje vervoeren.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.