Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste grote laptoptas (17 inch)

Een overzicht met alle beste 17 inch laptoptassen. Iedere beste laptoptas 17 inch in dit overzicht heeft de hoogste score gehaald.

Beste laptoptas 17 inch


De grootste laptoptas is de 17 inch laptoptas. Hierin past een grote laptop tot wel 17,3 inch. Maar een kleinere laptop kun je natuurlijk ook kwijt in zo'n grote laptoptas. Kijk hier voor je beste 17 inch laptoptas.

Grote laptoptassen met de hoogste waardering

Hieronder vind je een overzicht met alle 17 inch laptoptassen met de hoogste waardering.

17 inch schoudertas of 17 inch rugzak

De meeste 17 inch laptoptassen zijn een rugzak of een schoudertas. Een 17 inch laptoprugzak neem je makkelijk mee in het openbaar vervoer of als je een stuk moet lopen. Ook een schoudertas is een goede tas om een laptop in te vervoeren, al geeft een schoudertas minder bewegingsvrijheid dan een rugzak.

Verder zijn er nog 17 inch laptoptassen in de vorm van een aktetas of handtas. Beide tassen draag je in de hand. Het verschil is dat een aktetas een platte vierkante vorm heeft (het is van oorsprong een documenten tas) en een handtas vaak ronder gevormd is. 

Het in de hand dragen van een grote laptoptas is tijdens het vervoer minder comfortabel dan een 17 inch laptoptas die je op de rug of over de schouder draagt.

Fjallraven laptoptas 17 inch

Fjallraven laptoptas 17 inch (rugzak)In het overzicht met alle beste 17 inch tassen voor je laptop kun je aangeven of je een rugzak, schoudertas, handtas, aktetas of ander soort zoekt om je beste 17 inch laptoptas te vinden,

Zakelijke laptoptas

Scholieren en studenten kiezen vanwege het draagcomfort vaak voor een 17 inch laptoprugzak als ze een grote laptoptas zoeken. Voor de zakelijke gebruikers speelt het design en de uitstraling ook een grote rol. Zakelijke laptopgebruikers kiezen daarom vaak voor een luxe 17 inch laptoptas. Vaak een lederen handtas of aktetas.

Er zijn heel mooie laptoptassen van leer te koop. Selecteer in het bovenstaande overzicht beste 17 inch laptoptas overzicht bij materiaal voor leer om deze luxe professionele laptoptassen van leer te zien. Natuurlijk kun je daar ook aangeven of je een schoudertas, handtas of aktetas als laptoptas wil. 

Zakelijke laptoptas 17 inch Chesterfield

Zakelijke laptoptas 17 inch Chesterfield

Indeling laptoptas 17 inch

In je grote laptoptas wil je niet alleen je laptop vervoeren, maar ook andere spullen. De adapter, een muis, maar waarschijnlijk ook boeken, een telefoon, schrijfgerei en andere spullen. Let daarom goed op de indeling van de laptoptas.

Een goede 17 inch laptoptas beschikt over extra vakken zoals een telefoonvak, een accessoirevak, een sleutelvak, een tabletvak, documentenvak en / of een pasjesvak. Let op de aanwezigheid van deze vakken (je kunt ze ook selecteren in het overzicht) en op de afmetingen van de verschillende vakken van de laptoptas.

De beste grote laptoptassen 17 inch zijn in het overzicht bovenaan te vinden. Vink daar al je wensen aan en vind zo snel en makkelijk de voor jou beste 17 inch laptoptas.

Zie ook:
Een 17 inch laptoptas is een ruime grote laptoptas waarin je naast je laptop ook veel andere spullen kunt meenemen. Een goede laptoptas 17 inch is daarop berekend. Hierboven vind je de beste 17 inch laptop tassen (met aanbiedingen).

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Als je net zoals ik de laptop mee naar je werk neemt is een goede laptoptas een goede investering. De tas beschermt je dure 17 inch laptop goed tegen stoten, vallen en vocht, veel beter dan een rugzak of ander soort tas, want de laptoptas is er voor gemaakt je laptop te beschermen. Let bij het kiezen goed op een zachte goed gewatteerd laptopvak, want dat is het meest belangrijke deel om je laptop te beschermen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.