Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste Pistonmachine (halfautomatische espressomachine / koffiemachine)

Redactie     21:17     No comments


Veel koffieliefhebbers zweren bij een pistonmachine om handmatig de allerbeste espresso of andere koffie-specialiteit te maken. Bij tests van deze halfautomatische koffiemachines komen de Solis Grind & Infuse koffiemachines keer op keer als beste pistonmachine uit de test. Wat maakt deze halfautomatische koffiemachine tot de beste piston?

Tip: Op Beste Koffiemachine Kopen vind je alle goedkope online aanbieders van goede pistonmachines en andere koffiemachines.

De Consumentenbond, Coolblue en diverse anderen kozen bij vergelijkende tests voor deze Solis halfautomaat. Met deze beste halfautomatische koffiemachine ben je een echte barista waarmee je je eigen espresso's en andere koffie's helemaal naar eigen smaak bereid. Je kunt twee gelijktijdig twee kopjes zetten.

>>> Kijk in het Overzicht Pistonmachines voor de actuele prijs van deze en andere goede pistons.
Optimaal aroma, helemaal naar eigen smaak

Hieronder nemen we de Solis Grind & Infuse Pro 115 als voorbeeld. 

Koffiebonen maal je vers met de ingebouwde bonenmaler. Je kiest daarbij uit 18 maalinstellingen, de gewenste hoeveelheid en met het stoompijpje maak je heerlijk luchtige melkschuim. De elektronische temperatuurstabilisatie zorgt ervoor dat het aroma van de koffie optimaal is. Ook de voorperculatie draagt bij aan het perfecte aroma. De voorperulatie zorgt ervoor dat de gemalen koffie eerst besprenkeld wordt een beetje heet water.Op de koffiemachine bevindt zich een manometer waarop je precies kunt zien met hoeveel druk je een espresso bereidt. Op de warmhoudplaat kun je de kopjes voorverwarmen zodat er niet meteen warmteverlies optreedt bij het inschenken. Met de heetwaterfunctie (ook geschikt voor thee) kun je ook de binnenkant van het kopje voorverwarmen.

De behuizing van deze pistonmachine is van metaal, wat sterker en duurzamer is dan kunststof. Ook plezierig is het grote waterreservoir (2 liter). Zo hoef je niet vaak water te tappen. Ook het bonenreservoir is met 250 gram lekker ruim.Het thermoblok is van RVS, wat goed warmte geleidt en het blok beschermt. De leidingen zijn met teflon behandeld om kalkaanslag tegen te gaan.

Kortom, alles aan de Solis Grind & Infuse Pro 115 ademt kwaliteit uit. Niet voor niet wordt deze pistonmachine wel de Rolls Royce onder de koffiemachines genoemd. En met zijn stijlvolle design ziet deze halfautomatische koffiemachine er ook zo uit.

Goedkoper alternatief

Het nadeel kan alleen de prijs zijn. Niet dat deze pistonmachine zijn prijs niet waard is, maar deze kan boven je budget liggen. Kijk in dat geval eens in het bovenstaande Overzicht Pistonmachines naar de Solis Barista Perfect Pro die een stuk goedkoper is en nog steeds erg goed.

Zie ook: Alle testen van koffiemachines


Onderwerpen:
De beste pistonmachine uit de  test is de Solis Grind & Infuse. Bij menig test beste piston machine komt deze Solis halfautomatische koffiemachine als beste piston espressomachine uit de test. Hierboven alle informatie over deze beste pistonmachine uit de test en de beste winkels om koffiemachines goedkoop online te kopen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.