Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Solis Grind & Infuse. Beste pistonmachine in menig test

Informatie en aanbiedingen van de Solis Grind & Infuse halfautomatische espressomachine. Deze piston is meermaals als beste pistonmachine getest.

Solis Grind Infuse piston machine

Veel koffieliefhebbers zweren bij een piston koffiemachine om handmatig de allerbeste espresso of andere koffie-specialiteit te maken. Bij tests van deze halfautomatische koffiemachines komen de Solis Grind & Infuse koffiemachines keer op keer als beste pistonmachine uit de test. Wat maakt deze Solis halfautomatische koffiemachine tot de beste piston koffiemachine?

Meerdere testorganisaties kozen bij hun vergelijkende test voor deze Solis piston koffiemachine. Met deze beste halfautomatische koffiemachine ben je een echte barista waarmee je je eigen espresso's en andere koffie's helemaal naar eigen smaak bereid. Je kunt met deze beste pistonmachine gelijktijdig twee kopjes zetten.


Tip 1: Op Beste Koffiemachine Kopen vind je alle goedkope online aanbieders van goede pistonmachines en andere koffiemachines.


Tip 2: Kijk in het Overzicht Pistonmachines voor de actuele prijs van deze en circa 300 andere goede pistons (met al hun mogelijkheden en specificaties). Hieruit kun je makkelijk je beste piston machine selecteren.

Hieronder vind je meer informatie over de Solis Grind & Infuse pistonmachines die keer op keer als beste pistonmachine uit de test komen.


Solis pistonmachine

 Solis Grind & Infuse pistonmachine


Optimaal aroma, helemaal naar eigen smaak

De Solis Grind & Infuse serie bestaat uit meerdere goede piston koffiemachines. Hieronder nemen we de Solis Grind & Infuse Pro 115 als voorbeeld. 

Kijk bij de bovenstaande link naar alle Solis piston koffiemachines voor de andere piston espressomachines uit deze reeks.


Piston machine keuzehulp


Informatie Solis Grind & Infuse Pro 115
Koffiebonen maal je bij deze beste pistonmachine uit menig test heerlijk vers met de ingebouwde bonenmaler. 

Je kiest bij deze Solis Grind & Infuse pistonmachine uit 18 maalinstellingen, de gewenste hoeveelheid en met het stoompijpje maak je heerlijk luchtige melkschuim. De elektronische temperatuurstabilisatie zorgt ervoor dat het aroma van de koffie optimaal is. 

Ook de voorperculatie draagt bij aan het perfecte aroma. De voorperulatie zorgt ervoor dat de gemalen koffie eerst besprenkeld wordt een beetje heet water.


Solis piston machine


Op deze beste pistonmachine bevindt zich een manometer waarop je precies kunt zien met hoeveel druk je een espresso bereidt. Op de warmhoudplaat kun je de kopjes voorverwarmen zodat er niet meteen warmteverlies optreedt bij het inschenken. Met de heetwaterfunctie (ook geschikt voor thee) kun je ook de binnenkant van het kopje voorverwarmen.

De behuizing van deze piston machine is van metaal, wat sterker en duurzamer is dan kunststof. Ook plezierig bij deze versie van de Solis Grind & Infuse is het grote waterreservoir van 2 liter. Zo hoef je bij deze Solis piston machine als grootverbruiker niet vaak water te tappen. Ook het bonenreservoir is bij deze beste pistonmachine met een inhoud van 250 gram lekker ruim.


Pistonmachine Solis


Het thermoblok va de Solis pistonmachine is van RVS, wat goed warmte geleidt en het blok beschermt. De leidingen zijn met teflon behandeld om kalkaanslag tegen te gaan.

Kortom, alles aan de Solis Grind & Infuse Pro 115 piston machine ademt kwaliteit uit. Niet voor niet wordt deze pistonmachine wel de Rolls Royce onder de koffiemachines genoemd. En met zijn stijlvolle design ziet deze halfautomatische koffiemachine er ook zo uit. Dit is op alle punten een piston koffiemachine van hoge kwaliteit.


Solis Grind & Infuse beste pistonmachine

Goedkoper alternatief

Het nadeel kan alleen de prijs zijn. Niet dat deze Solis pistonmachine zijn prijs niet waard is, maar de prijs kan boven je budget liggen. Kijk in dat geval eens in het bovenstaande Overzicht Pistonmachines naar de Solis Barista Perfect Pro die een stuk goedkoper is en nog steeds erg goed.

En je treft daar meer goede pistonmachines aan zoals de beste pistons van De'Longhi, Sage, Severin, Gaggia, Lorem, Smeg, Bezerra en andere topmerken op het gebied van deze halfautomaat koffiemachines. 

Over Solis

Solis is een elektronica fabrikant uit Zwitserland die keukenapparatuur en andere elektronica zoals haardrogers en ventilatoren maakt. Het meest bekend is Solis om zijn koffiemachines waaronder de bovengenoemde Solis Grind & Infuse pistonmachine. Deze Solis Grind & Infuse koffiemachine is hun belangrijkste product.

Ook aan de Grind & Infuse piston machine verwante producten zoals een bonenmaler of melkopschuimer wordt door Solis gemaakt. Als deze Solis producten zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te gebruiken, maar een goedkoop merk is Solis helaas niet.

Heb je ervaring met de Solis Grind & Infuse of met een andere Solis piston machine? Onderaan dit arikel kun je al je tips, ervaringen, maar ook vragen en opmerkingen, plaatsen.
Onderwerpen:
De beste pistonmachine uit de  test is de Solis Grind & Infuse. Bij menig test beste piston machine komt deze Solis halfautomatische koffiemachine als beste piston espressomachine uit de test. Hierboven alle informatie over deze beste pistonmachine uit de test en de beste winkels om goede pistonmachines en andere koffiemachines goedkoop online te kopen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. De Solis Grind & Infuse is een mooie pistonmachine om te zien, met heel veel mogelijkheden om koffie naar je eigen smaak te bereiden. Maar toch heb ik niet het idee dat de gemiddelde espresso uit deze toch behoorlijk dure espressomachine beter smaakt dan de espresso uit veel goedkopere koffiemachines.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.