Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste Pistonmachine (halfautomatische espressomachine / piston koffiemachine)

 

Informatie en aanbiedingen Solis Grind & Infuse halfautomatische espressomachine, de beste pistonmachine uit de test.


Veel koffieliefhebbers zweren bij een pistonmachine om handmatig de allerbeste espresso of andere koffie-specialiteit te maken. Bij tests van deze halfautomatische koffiemachines komen de Solis Grind & Infuse koffiemachines keer op keer als beste pistonmachine uit de test. Wat maakt deze halfautomatische koffiemachine tot de beste piston koffiemachine?

De Consumentenbond, Coolblue en diverse anderen kozen bij vergelijkende tests voor deze Solis piston koffiemachine. Met deze beste halfautomatische koffiemachine ben je een echte barista waarmee je je eigen espresso's en andere koffie's helemaal naar eigen smaak bereid. Je kunt met deze beste pistonmachine gelijktijdig twee kopjes zetten.


Tip 1: Op Beste Koffiemachine Kopen vind je alle goedkope online aanbieders van goede pistonmachines en andere koffiemachines.


Tip 2: Kijk in het Overzicht Pistonmachines voor de actuele prijs van deze en circa 200 andere goede pistons (met al hun mogelijkheden en specificaties). Hieruit kun je makkelijk je beste pistonmachine selecteren.

Hieronder vind je meer informatie over de Solid Grind & Infuse pistonmachines die keer op keer als beste pistonmachine uit de test komen.
Optimaal aroma, helemaal naar eigen smaak

De Solis Grind & Infuse serie bestaat uit meerdere goede pistonmachines. Hieronder nemen we de Solis Grind & Infuse Pro 115 als voorbeeld. 

Kijk bij de bovenstaande link naar alle Solis piston koffiemachines voor de andere pistonmachinesuit deze reeks.

Informatie Solis Grind & Infuse Pro 115
Koffiebonen maal je bij deze beste pistonmachine uit menig test heerlijk vers met de ingebouwde bonenmaler. 

Je kiest daarbij uit 18 maalinstellingen, de gewenste hoeveelheid en met het stoompijpje maak je heerlijk luchtige melkschuim. De elektronische temperatuurstabilisatie zorgt ervoor dat het aroma van de koffie optimaal is. 

Ook de voorperculatie draagt bij aan het perfecte aroma. De voorperulatie zorgt ervoor dat de gemalen koffie eerst besprenkeld wordt een beetje heet water.
Op deze beste pistonmachine bevindt zich een manometer waarop je precies kunt zien met hoeveel druk je een espresso bereidt. Op de warmhoudplaat kun je de kopjes voorverwarmen zodat er niet meteen warmteverlies optreedt bij het inschenken. Met de heetwaterfunctie (ook geschikt voor thee) kun je ook de binnenkant van het kopje voorverwarmen.

De behuizing van deze pistonmachine is van metaal, wat sterker en duurzamer is dan kunststof. Ook plezierig bij deze versie van de Solis Grind & Infuse is het grote waterreservoir van 2 liter. Zo hoef je als grootverbruiker niet vaak water te tappen. Ook het bonenreservoir is bij deze beste pistonmachine met een inhoud van 250 gram lekker ruim.
Het thermoblok va de Solis pistonmachine is van RVS, wat goed warmte geleidt en het blok beschermt. De leidingen zijn met teflon behandeld om kalkaanslag tegen te gaan.

Kortom, alles aan de Solis Grind & Infuse Pro 115 ademt kwaliteit uit. Niet voor niet wordt deze pistonmachine wel de Rolls Royce onder de koffiemachines genoemd. En met zijn stijlvolle design ziet deze halfautomatische koffiemachine er ook zo uit. Dit is op alle punten een piston koffiemachine van hoge kwaliteit.


Goedkoper alternatief

Het nadeel kan alleen de prijs zijn. Niet dat deze pistonmachine zijn prijs niet waard is, maar deze kan boven je budget liggen. Kijk in dat geval eens in het bovenstaande Overzicht Pistonmachines naar de Solis Barista Perfect Pro die een stuk goedkoper is en nog steeds erg goed.

En je treft daar meer goede pistonmachines aan zoals de beste pistons van De'Longhi, Sage, Severin, Gaggia, Lorem, Smeg, Bezerra en andere topmerken op het gebied van deze halfautomaat koffiemachines. 
Onderwerpen:
De beste pistonmachine uit de  test is de Solis Grind & Infuse. Bij menig test beste piston machine komt deze Solis halfautomatische koffiemachine als beste piston espressomachine uit de test. Hierboven alle informatie over deze beste pistonmachine uit de test en de beste winkels om goede pistonmachines en andere koffiemachines goedkoop online te kopen.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *