Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Pistonmachine test: WMF Lumero beste pistonmachine

Redactie     11:32     No comments

Beste pistonmachine test WMF Lumero

Ben je op zoek naar een goede pistonmachine (halfautomatische koffiemachine) voor weinig geld? Kijk dan naar de WMF Lumero. Deze goede en ook nog eens relatief goedkope pistonmachine is door de Consumentenbond als beste pistonmachine in de test van pistonmachines getest.

De pistonmachine is volgens de echte koffie connaisseur de enige echte koffiemachine. Ga je voor het gebruiksgemak? Dan kun je beter een volautomatische koffiemachine kiezen. De pistonmachine is een halfautomatische koffiemachine. Het verschil is dat je een halfautomaat de koffiebonen niet voor je maalt. 

Met een pistonmachine heb je daardoor veel meer invloed op de sterkte en smaak van de koffie. De mate en manier van aanstampen, de hoeveelheid koffie en water, de te gebruiken bonen. Met een goede pistonmachine heb je het allemaal zelf in de hand. Maar wat is de beste pistonmachine?

Beste pistonmachine: WMF Lumero

In de Consumentenbond test van pistonmachines is de WMF Lumero als beste pistonmachine uit de test gekomen.

Beste pistonmachine test WMF Lumero


Deze beste pistonmachine uit de Consumentenbond test is een klein compact apparaatje. Maar voor particulier gebruik is dat een voordeel want daardoor neemt de WMF Lumero maar weinig ruimte op het aanrecht in. Voor de grootte van het waterreservoir (anderhalve liter) is de bescheiden omvang geen groot nadeel.

Dat dit een kleine piston machine is merk je wel aan de kopjesverwarmer bovenop het apparaat. Deze functioneert goed, maar biedt weinig ruimte voor de kopjes. Ook als je gelijktijdig twee kopjes koffie wilt maken is het dringen.

Maar op het aller belangrijkste, de kwaliteit van de espresso, scoort deze beste pistonmachine uit de test bijzonder goed. Het is heerlijke koffie die uit deze beste halfautomatische espressomachine komt. De temperatuur en hoeveelheid zijn in te stellen, en de WMF Lumero beschikt over een stoompijpje voor cappuccino en latte macchiato. 


Beste halfautomaat espressomachine WMF LumeroDat deze beste pistonmachine een relatief goedkope pistonmachine is merk je aan het ontbreken van minder noodzakelijk luxe. Zo kun je met deze halfautomatische koffiemachine geen heet water tappen. Ook is het een klein nadeel dat de maximale hoeveelheid koffie maar 65 milliliter is. Geen probleem bij espresso, maar minder fijn als je met deze pistonmachine een flinke bak gewone koffie wilt maken.

Kijk op de bovenstaande link van de WMF Lumero voor alle informatie over deze beste pistonmachine uit de Consumentenbond test of kijk op Beste Koffiemachine Kopen voor meer goede pistonmachines, andere goede koffiemachines en hun goedkoopste aanbieders.

Zie ook: 


Foto's: WMF

Samenvatting:
Bij de Consumentenbond test van pistonmachines (halfautomatische koffiemachines) is de WMF Lumero als beste pistonmachine getest. Kijk hier boven voor informatie over deze beste pistonmachine uit de Consumentenbond test in het WMF Lumero review.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.