Pistonmachine test: WMF Lumero beste piston machine

De beste pistonmachine is de WMF Lumero. De WMF Lumero halfautomatische koffiemachine is een goede relatief goedkope piston koffiemachine. Hier informatie en aanbiedingen.

Beste pistonmachine test WMF Lumero

Ben je op zoek naar een goede piston machine (halfautomatische koffiemachine) voor weinig geld? Kijk dan naar de WMF Lumero. Deze goede en ook nog eens relatief goedkope piston machine is als beste piston machine in de test van pistonmachines getest.

De piston machine is volgens de echte koffie connaisseur de enige echte koffiemachine. Ga je voor het gebruiksgemak? Dan kun je beter een volautomatische koffiemachine kiezen. De pistonmachine is een halfautomatische koffiemachine. Het verschil is dat je een halfautomaat de koffiebonen niet voor je maalt. 

Met een pistonmachine heb je daardoor veel meer invloed op de sterkte en smaak van de koffie. De mate en manier van aanstampen, de hoeveelheid koffie en water, de te gebruiken bonen. Met een goede pistonmachine heb je het allemaal zelf in de hand. Maar wat is de beste pistonmachine?

Beste pistonmachine: WMF Lumero

In de test van pistonmachines is de WMF Lumero als beste pistonmachine uit de test gekomen.

Beste pistonmachine test WMF Lumero

WMF piston machine


Deze beste pistonmachine uit de test is een klein compact apparaatje. Maar voor particulier gebruik is dat een voordeel want daardoor neemt de WMF Lumero maar weinig ruimte op het aanrecht in. Voor de grootte van het waterreservoir (anderhalve liter) is de bescheiden omvang geen groot nadeel.

Dat dit een kleine piston machine is merk je wel aan de kopjesverwarmer bovenop het apparaat. Deze functioneert goed, maar biedt weinig ruimte voor de kopjes. Ook als je gelijktijdig twee kopjes koffie wilt maken is het dringen.


Piston machine keuzehulp


Maar op het aller belangrijkste, de kwaliteit van de espresso, scoort deze beste WMF pistonmachine uit de test bijzonder goed. Het is heerlijke koffie die uit deze beste halfautomatische espressomachine komt. De temperatuur en hoeveelheid zijn in te stellen, en de WMF Lumero beschikt over een stoompijpje voor cappuccino en latte macchiato. 


WMF Lumero piston koffiemachine

WMF Lumero piston koffiemachineDat deze beste piston machine een relatief goedkope pistonmachine is merk je aan het ontbreken van minder noodzakelijk luxe. Zo kun je met deze halfautomatische koffiemachine geen heet water tappen. Ook is het een klein nadeel dat de maximale hoeveelheid koffie maar 65 milliliter is. Geen probleem bij espresso, maar minder fijn als je met deze piston koffiemachine een flinke bak gewone koffie wilt maken.

Kijk op de bovenstaande link van de WMF Lumero voor alle informatie over deze beste piston koffiemachine uit de test of kijk op Beste Koffiemachine Kopen voor meer goede pistonmachines, andere goede koffiemachines en hun goedkoopste aanbieders.

Zie ook: 


Foto's: WMF piston machine

Samenvatting:
Bij de test van pistonmachines (halfautomatische koffiemachines) is de WMF Lumero als beste pistonmachine getest. Kijk hier boven voor informatie over deze beste piston koffiemachine uit de test in het WMF Lumero review.

Een reactie posten

0 Reacties