Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

EISA Awards: Tamron beste cameralens

Redactie     15:03     No comments


Bij de EISA Awards 2018 - 2019 is een lens van Tamron als beste cameralens voor een systeemcamera uitgeroepen en een andere Tamron lens werd getest als beste telezoomlens voor spiegelreflexcamera's. Kijk hier voor deze beste cameralenzen en andere Tamron lenzen die als beste cameralens zijn getest.


De standaard zoomlens die de EISA Award gekregen heeft is de Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD die geschikt is voor kleine systeemcamera's zoals de Sony α7 camera's. De Award voor de beste DSLR telezoomlens ging naar de Tamron 70-210mm f/4.0 Di VC USD, geschikt voor Nikon en Canon. Maar ook andere Tamron lenzen behoren tot de beste lenzen. Zo testte bijvoorbeeld Coolblue lenzen voor de Nikon spiegelreflexcamera en de Canon spiegelreflexcamera als beste zoomlens. Kijk hieronder voor aanbiedingen van Tramron lenzen:

Hier kun je Tamron lenzen goedkoop online kopen


Maar laten we hier eens kijken naar de beste cameralenzen volgens de EISA:

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD

Deze beste standaard lens voor systeemcamera's is compatibele met Sony camera's. Het is een geschikte cameralens om zowel landschappen als portretten mee te fotograferen. Het maximale diafragma van f/2.8 zorgt voor een groot scherptediepte effect waardoor je onderwerp loskomt van de achtergrond. Dit geeft vooral bij portretfotografie een mooi effect.Bij het inzoomen blijft de lichtsterkte (de diafragmawaarde) gelijk. Dit betekent dat de lichtsterkte hetzelfde blijft. Dit zorgt voor scherpe foto's als er weinig licht is. Ook is deze lens door zijn snelle autofocus zeer geschikt voor actie-opnames.  In deze Tamron lens zit een sensor die de positie van de lens ten opzichte van het te fotograferen onderwerp detecteert. Daardoor kan de lens heel scherp stellen, ook al beweegt het object snel.

Tamron Tamron 70-210mm f/4.0 Di VC USD

Deze beste cameralens van Tamron is gemaakt voor spiegelreflexcamera's van Canon en Nikon. Deze zoomlens wordt er veel gebruikt voor sportfotografie en natuurfotografie, maar is ook zeer geschikt voor portretfotografie. Met de interne zoom kun je je onderwerp heel dichtbij halen. Beeldstabilisatie gaat onscherpte door beweging tegen.Voor natuurfotografie is deze beste zoomlens zeer geschikt omdat scherpstelmotor niet alleen heel snel is, maar ook stil zijn werk doet waardoor dieren niet opschrikken van het geluid. De behuizing van de lens is gecoat en vochtbestendig ontworpen zodat gebruik onder natte omstandigheden geen probleem is.

Met het ronde diafragma met 9 lamellen kun je foto's een zacht effect geven. Het onderwerp is scherp en de achtergrond onscherp waardoor het object heel goed uit de verf komt.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste winkels voor aanbiedingen van alle Tamron cameralenzen.

Foto's: Tamron

Onderwerpen:
Tamron cameralenzen, beste cameralens test, lenzen camera getest. zoomlens.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.