Beste massage apparaat voor rugmassage, nekmassage, voetmassage en andere beste massage apparaten

Kijk hier voor het beste massage apparaat uit de test. Met het beste rugmassage apparaat, nekmassage apparaat en de beste massageapparaten voor andere massages.Voor een goede massage zijn vele apparaten te koop, maar je moet wel het goede massage apparaat voor een bepaald soort massage kiezen en natuurlijk moet het apparaat de massage op een goede manier uitvoeren, anders  heeft het nog weinig effect. Daarom kijken we hier naar goede massageapparaten.Aanbiedingen massage apparaten

Je hebt speciale massage apparaten voor een rugmassage, voor een nekmassage en een voetmassage. Ook zijn er massagekussens, handmassage apparaten en voetenbaden. Veel verschillende massage apparaten met elk hun eigen kwaliteit en toepassingen.

Al deze verschillende massageapparaten zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen massage apparaten. Kijk daar voor de aanbevolen massageapparaten en hun prijs.

Hieronder kijken we naar de verschillende soorten massage-apparaten en de top 10 lijsten van de beste van deze massage apparaten.
Beste massagestoel

Voor een rugmassage wordt er vaak gebruik gemaakt van een speciale massage stoel. Zon massagestoel masseert bovenrug en onderrug, en soms worden ook de bovenbenen, heupen, billen en nek door de massagestoel gemasseerd.Medisana rugmassage apparaat (massage stoel)


Wil je bij een rugmassage apparaat / massagestoel meer gemasseerd hebben dan je rug? Let er bij de aanschaf van een rugmassage apparaat dan goed op voor welke zones de massagestoel geschikt is. Het als best geteste massage apparaat voor de rug heeft veel mogelijkheden.
Beste massagekussen

Een heel ander massage apparaat is het massagekussen. Ook het massage kussen masseert je rug, maar vooral ook nek en schouders.Bovendien ontspant het gebruik van dit massage apparaat en het vermindert pijn aan nek, schouders en bovenrug.

Medisana massage kussen nekmassage

Medisana massage kussen nekmassage


Een goed massagekussen heeft een infrarood warmtefunctie. Deze warmte is heel goed bij spierpijn. 

Vaak kun je dit kussen ook op andere lichaamsdelen zoals onderrug en benen leggen voor een massage. Een goed massage apparaat voor een nekmassage kent meerdere intensiteitsniveaus en meerdere programma's.

Een massagekussen leg je meestal in je nek, maar er zijn ook massagekussens die je op de rugleuning van een hoge stoel legt zodat je een (goedkope) massagestoel krijgt. Onder andere Medisana maakt deze massagekussens voor rugmassage.

Kijk hier onder voor de massagekussen top 10.
Beste massage apparaat voetmassage 

Een voetmassage vraagt om een heel ander soort massageapparaat.  Voor een voet massage plaats je je voeten op een plateau met massageknoppen die een heerlijke massage geven. Sommige goede massage apparaten voor een voetmassage zorgen daarnaast ook nog eens voor lekkere warme voeten door infrarood licht.


Beurer voetmassage apparaatBeste massage gun (handheld massage apparaat)

Een populair massage apparaat is de massage gun. Dit is een handheld massage apparaat dat qua uiterlijk aan een föhn doet denken. Dit massage apparaat is in staat om dezelfde knedende beweging te maken als een masseur. 


Massage gun Tunturi

Tunturi massage gun


Je hoeft dit massage apparaat alleen  maar tegen de spieren te houden die je wilt masseren. Het massage apparaat doet de rest. De massage doet denken aan de behandeling van een professionele sportmasseur. Zowel voor de inspanning als na de inspanning. Je kunt de massage gun gebruiken om je spieren op te warmen, maar ook om na afloop van het sporten je spieren te ontspannen en pijn, spanning en vermoeidheid te verlichten.

Dit massage apparaat stimuleert de bloedsomloop en versnelt het herstel van de spieren. Kijk hier onder voor de beste van deze massage apparaten uit de test.
Meer massage apparaten

En zo zijn er meer massage apparaten. Kijk voor meer beste massageapparaten in het bovenstaand overzicht met alle massage apparaten. Bijvoorbeeld de beste massage mat, het beste shiatsu massage apparaat, het beste acupressuur apparaat, de beste massage roller en nog veel meer. In het massage apparaat overzicht vind je ze allemaal.Zie ook:
Hier vind je diverse overzichten met de beste massage apparaten. Het beste massage apparaat voor rugmassage, nekmassage, voor een schoudermassage en voor een voetmassage. Je vindt hier de beste massage gun, de beste massagestoel, het beste voetmassage apparaat en het beste massage kussen. Wat voor soort massage apparaat je ook zoekt, het beste massage apparaat vind je in de overzichten op deze pagina. Ook hebben we informatie van de Consumentenbond over spierpijn.

Een reactie posten

0 Reacties