Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste massageapparaten: Het beste massage apparaat per lichaamsdeel

Redactie     14:06     No comments

Voor een goede massage zijn vele apparaten te koop, maar je moet wel het goede massage apparaat voor een bepaald soort massage kiezen en natuurlijk moet het apparaat de massage op een goede manier uitvoeren, anders  heeft het nog weinig effect. Daarom kijken we hier naar de beste massageapparaten uit de test.

Verschillende beste massage apparaten uit de test

Je hebt speciale massage apparaten voor een rugmassage, voor een nekmassage en een voetmassage, er zijn massagekussens, handmassage-apparaten en voetenbaden. De beste van al deze verschillende massageapparaten zijn te vinden in het overzicht van beste massage apparaten.

Kijk daar voor de aanbevolen massageapparaten en hun prijs.

Hieronder kijken we naar de verschillende soorten massage-apparaten.

Apparaten rugmassage

Voor een rugmassage wordt er gebruik gemaakt van een massagemat die in een stoel kan worden gelegd. Een massage apparaat voor de rug masseert bovenrug en onderrug, en soms ook de bovenbenen, heupen, billen en nek.Let er bij de aanschaf dus goed op voor welke zones zo'n rugmassage apparaat geschikt is, als je meer gemasseerd wil hebben dan alleen je rug. Het als best geteste massage apparaat voor de rug heeft veel mogelijkheden. Kijk in het bovenstaand overzicht voor het beste rugmassage apparaat uit de meest recente test.

Apparaten nekmassage

Een massageapparaat voor de nek heeft de vorm van een kussen dat je in je nek legt. Vaak kun je dit kussen ook op andere lichaamsdelen zoals onderrug en benen leggen voor een massage. Een goed massage apparaat voor een nekmassage kent meerdere intensiteitsniveaus en meerdere programma's.


Medisana

In het bovenstaande overzicht vind je het beste massage apparaat voor nekmassage uit de meest recente test. Hierbij is rekening gehouden met de mogelijkheden, maar ook met de prijs, en natuurlijk met de effectiviteit van het masseren van de nek.

Apparaten voetmassage 

Een voetmassage vraagt om een heel ander soort massageapparaat.  Voor een voet massage plaats je je voeten op een plateau met massageknoppen die een heerlijke massage geven. Sommige goede massage apparaten voor een voetmassage zorgen daarnaast ook nog eens voor lekkere warme voeten door infrarood licht.


Beurer

Meer massage apparaten

En zo zijn er meer massage apparaten. Kijk voor meer beste massageapparaten in het bovenstaand overzicht. Bijvoorbeeld het beste handheld massageapparaat, het beste elektronische voetenbad, het beste massagekussen en meer.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.