Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Massage apparaten

Redactie     14:06     No comments

Voor een goede massage zijn vele apparaten te koop, maar je moet wel het goede massage apparaat voor een bepaald soort massage kiezen en natuurlijk moet het apparaat de massage op een goede manier uitvoeren, anders  heeft het nog weinig effect. Daarom kijken we hier naar goede massageapparaten.

Verschillende goede massage apparaten

Je hebt speciale massage apparaten voor een rugmassage, voor een nekmassage en een voetmassage, er zijn massagekussens, handmassage-apparaten en voetenbaden. Al deze verschillende massageapparaten zijn te vinden in het overzicht van massage apparaten.

Kijk daar voor de aanbevolen massageapparaten en hun prijs.

Hieronder kijken we naar de verschillende soorten massage-apparaten en de top 10 lijsten van de beste van deze massage apparaten.

Apparaten rugmassage

Voor een rugmassage wordt er gebruik gemaakt van een massagemat die in een stoel kan worden gelegd. Een massage apparaat voor de rug masseert bovenrug en onderrug, en soms ook de bovenbenen, heupen, billen en nek.

Medisana rugmassage apparaat


Let er bij de aanschaf dus goed op voor welke zones zo'n rugmassage apparaat geschikt is, als je meer gemasseerd wil hebben dan alleen je rug. Het als best geteste massage apparaat voor de rug heeft veel mogelijkheden.
Top 10 massage kussens

Apparaten nekmassage

Een massageapparaat voor de nek heeft de vorm van een kussen dat je in je nek legt. Vaak kun je dit kussen ook op andere lichaamsdelen zoals onderrug en benen leggen voor een massage. Een goed massage apparaat voor een nekmassage kent meerdere intensiteitsniveaus en meerdere programma's.

Medisana nekmassage apparaat

Hieronder vind je goede massage apparaat voor nekmassage. Vooral de Medisana nekmassage apparaten scoren hoog. Hierbij is rekening gehouden met de mogelijkheden, maar ook met de prijs, en natuurlijk met de effectiviteit van het masseren van de nek.
Goede massage apparaten voor nek massage

Apparaten voetmassage 

Een voetmassage vraagt om een heel ander soort massageapparaat.  Voor een voet massage plaats je je voeten op een plateau met massageknoppen die een heerlijke massage geven. Sommige goede massage apparaten voor een voetmassage zorgen daarnaast ook nog eens voor lekkere warme voeten door infrarood licht.
Top 10 beste massage apparaten voetmassage

Beurer voetmassage apparaat

Meer massage apparaten

En zo zijn er meer massage apparaten. Kijk voor meer beste massageapparaten in het bovenstaand overzicht. Bijvoorbeeld het beste handheld massageapparaat, het beste elektronische voetenbad, het beste massagekussen en meer.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.