Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste massage gun (beste hand massage apparaat)

De beste massage gun uit de test en andere goede massage apparaten om jezelf met de hand een effectieve massage te geven.

Yurda massage gun handmassage apparaat


Een massage gun is een handmatig massage apparaat dat in korte tijd heel populair is geworden. Met een massagegun (massage pistool) kun je de knedende behandeling van een professionele deep-tissue massage zelf uitvoeren. Dus zonder masseur! De mogelijkheden van een massage gun zijn groot, evenals de effecten. Hier meer informatie over dit massage apparaat en een overzicht van de beste massage guns.

Dit zijn de beste massage guns

We wijzen je eerst de weg naar goede massageguns. Bij de onderstaande beste massage guns vind je al deze massage apparaten die een vijf sterren beoordeling hebben gekregen. Vervolgens wijzen we je de weg naar nog meer goede massage guns, met heel veel informatie waaronder reviews, beoordelingen, specificaties, mogelijkheden en lage prijzen van al deze handmatige massage apparaten.


Massage gun Tunturi


Massage gun Tunturi

Wat is een massage gun?

Een massage gun (in het Nederlands: massage pistool) is een hand massage apparaat voor het masseren en ontspannen van je spieren en lichaam. Het is te vergelijken met de massage van een sportmasseur na het sporten. Met een een goede massage gun kun je deze massage zelf uitvoeren.

Met kloppende en trillende bewegingen oefent de massage gun druk uit op het spierweefsel, op een vergelijkbare manier met wat een masseur doet. Een massage met een goede massagegun helpt bij het herstellen van een blessure en zorgt voor minder stijve spieren na het sporten of een andere inspanning. Ook neemt een massage gun stress en spanning weg en verbeter je met de massage de bloedsomloop.


Massage gun Northwall

Massage gun Northwall


Na het sporten of een andere zware lichamelijke activiteit voelen je spieren vermoeid of zelfs pijnlijk aan (spierpijn). Een massage na het sporten is weldadig en goed voor je lichaam en spieren. Maar niet iedereen kan zich een zoals professionele topsporter een masseur veroorloven.

Met een massage gun kun je jezelf deze massage geven. Gewoon met een massage apparaat vanuit de hand. De bewegingen die een goede massage gun maakt zijn de bewegingen die nodig zijn voor het ontspannen en laten herstellen van spieren. Ook kun je een massage gun gebruiken om je spieren op te warmen. Ook hierbij neemt een goede massage gun de taak van de sportmasseur op zich.

Een groot voordeel van een massage gun ten opzichte van andere massage hulpmiddelen zoals een foam roller of een massage-bal is dat een massage gun al het werk voor je doet. Je hoeft geen druk of kracht uit te oefenen op dit handmassage apparaat, alleen de massagegun tegen de spieren te houden. Het massage apparaat maakt zelf de juiste bewegingen. Dit werkt via een klopmassage en een vibratiemassage.

Dit doet de massage gun voor je:
  • Opwarmen van de spieren voor het sporten
  • Het verminderen en voorkomen van spierpijn
  • Het sneller laten herstellen van de spieren na een zware inspanning
  • Het zorgen voor ontspanning van de spieren en een algemene ontspanning
  • Het stimuleren van de bloedsomloop
  • Het verminderen van spanning (stress) in zowel lichaam als geest.


Muscqler massage gun

Muscqler professionele massage gun


Let op de massagekoppen

De ene spier is de andere niet. De spieren in de bovenbenen vragen om een andere massagekop dan de rugspieren of de nekspieren. En zo zijn er nog meer verschillende spiergroepen die allemaal om een andere massage vragen. De beste massage guns komen daarom met veel verschillende massagekoppen. Zo heb je voor iedere spiergroep een optimale massagekop tot je beschikking. 

Goede massage guns worden gemaakt door diverse fabrikanten zoals Yurda, Tunturi, Northwall, Joex, Bolt, Thytan en  Muscqler. In het overzicht bovenaan vind je ze allemaal met al hun gegevens, review en prijzen.

Kijk bij de links bovenaan voor alle goede massage guns en de beste handmassage apparaten van dit moment.

Zie ook: 
Foto bovenaan: Yurda massage gun 

Samenvatting:
Met een goede massagegun (massage pistool, massagegun) is een handmatig massage apparaat waarmee je jezelf een professionele massage kunt geven. Hierboven vind je de beste massage guns die je goedkoop online kunt kopen. Tevens geven we informatie over de mogelijkheden van een goede massage gun.

Een reactie posten

0 Reacties