Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wat is voor jou de beste laptop? De beste laptops voor ieder soort gebruik

 

Al deze laptops zijn de beste laptop! Het betreft de beste laptop voor een bepaald soort gebruik of gebruiker.

Wat is de beste laptop? Laptops heb je letterlijk in alle soorten en maten. Factoren als grootte, gewicht, beeldkwaliteit, snelheid en capaciteit spelen allemaal een grote rol. Het is daarom onmogelijk één beste laptop aan te wijzen.Iemand die zijn laptop vrijwel uitsluitend thuis gebruikt zal namelijk andere eisen stellen aan zijn laptop dan iemand die hem dagelijks mee naar school of werkt neemt. En de beste laptop voor iemand die alleen een briefje wil tikken en op internet wil rondsurfen is ene heel andere computer dan de beste laptop voor iemand die wil gamen, videobewerken of ontwerpen. Daarom zijn er diverse beste laptops voor verschillend gebruik.


De beste laptop voor verschillende soorten gebruikers

Welke laptop is voor jouw gebruik, eisen en wensen de beste laptop? Bol.com (met een aanbod van meer dan 1.800 laptops die grootste laptop aanbieder van Nederland) heeft een aantal beste laptops aangewezen voor verschillende soorten gebruik. Kijk bij de door Bol aanbevolen laptops voor deze beste laptops volgens de experts van deze webshop.

Tip: Liever een overzicht van best geteste laptops? In het overzicht beste laptops uit de test vind je de beste laptops uit de test in ieder formaat en vele soorten.


Voorbeelden van beste laptops zijn de beste laptops om mee te nemen, de beste game-laptops, de beste snelle laptops voor films en series, de beste eenvoudige (goedkope) laptop, de beste allround laptop, de beste chromebook, de beste laptop voor een student en nog veel meer. Dit maakt het zoeken naar de voor jou beste laptop een stuk makkelijker.

Tip: Op Beste Laptop Kopen vind je de top 10 van laptops, de goedkoopste aanbieders en meer informatie voor het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste laptop.

Dit zijn specificaties die er toe doen

De eerste selectiemogelijkheden waaraan iedereen in eerste instantie denkt zijn prijs, beeldformaat en snelheid, maar er zijn meer specificaties die er toe doen als je de voor jou beste laptop zoekt.

Bij snelheid kijken de meeste mensen naar de processor, maar voor de snelheid is het intern geheugen minstens zo belangrijk. Als dit geheugen tijden het werken volloopt, doordat je veel programma's tegelijk of zware software draait, zal de laptop traag worden, ook al zit er een snelle processor in. Voor power users is 4 GB dan niet genoeg.

Ook de videoprocessor (videokaart) komt meestal aandacht te kort bij het kiezen. Terwijl deze erg belangrijk is als je aan videobewerking doet of grafische games wilt spelen.

De opslagruimte kan ook best een dingetje zijn. Laptops worden nog maar heel zelden met een harde schijf uitgerust, maar SSD is per GB een stuk duurder. Daardoor hebben veel laptops tegenwoordig nog maar weinig opslagruimte. Hou daar rekening mee als je veel bestanden op je laptop wilt opslaan zoals films en grote games.

Bij de door Bol.com aanbevolen laptops vind je naast de beste laptops voor jou toepassingen ook heel veel algemene informatie en tips over bijvoorbeeld gegevensopslag, het ideale beeldscherm, de processor en het benodigde intern geheugen.

Kijk bij de hierboven gelinkte door Bol aanbevolen laptops voor de laptop die het best bij jou past. Je vindt daar ook heel veel tips en informatie voor bij je keuze.


Samenvatting:
Wat is de beste laptop voor jou? De experts van Bol.com hebben de beste laptops voor verschillende soorten gebruik getest en geselecteerd. In hun laptop keuzehulp vind je de beste laptops voor studenten, de beste laptops voor gaming, de beste laptops voor basis gebruik en de beste laptops voor onderweg, voor videobewerking en voor het kijken van films en series. Ook vind je er informatie over de eigenschappen van een goede laptop. Hierboven vind je ook Beste Laptop Kopen met de beste winkels om een goede laptop goedkoop te kopen, een keuzehulp

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *