Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

MacBook Pro beste professionele multimedia laptop

De MacBook Pro is getest als beste multimedia laptop voor professioneel gebruik. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste professionele multimedia laptop uit de test.


apple macbook pro test review


De MacBook Pro 14 inch is getest als beste professionele multimedia laptop. Voor creatieve professionals als video-editors, fotografen, filmmakers en muziek producenten is de Apple MacBook Pro 14 inch de beste laptop om hun werkzaamheden perfect uit te voeren.

Beste multimedia laptop voor de professional

De MacBook Pro beschikt over een goede accu waarmee je ook bij intensieve werkzaamheden urenlang kunt werken, het scherm is extreem goed voor een laptopscherm en multimedia bewerken gaat razendsnel op deze beste multimedia laptop voor professionals.

Er is eigenlijk maar één nadeel, en dat is de prijs. De Apple MacBook Pro is een prijzige laptop. Voor thuis gebruik is de MacBook Pro onnodig goed (kan dat?), een goede goedkopere laptop volstaat dan vaak net zo goed.


TechRadar Pro testte de 14 inch versie van de Apple MacBook Pro als beste multimedia laptop voor de multimedia professional. Of je nu foto's bewerkt, aan video editing doet of muziek op de computer componeert, de Apple MacBook Pro is een geweldige laptop waarop alle werkzaamheden soepel verlopen en resultaten perfect in beeld gebracht worden. Voor de Apple MacBook computers is ook een ongelofelijke hoeveelheid software beschikbaar om vergaande multimedia werkzaamheden mee uit te voeren.

MacBook Pro test review


Hieronder een kort review van de MacBook Pro.

14 inch MacBook Pro of 16 inch MacBook Pro
Is het scherm van de als best geteste multimedia laptop je te klein? Naast de 14 inch versie is er ook een 16 inch MacBook Pro. Deze is duurder en groter om mee te nemen dan de aanbevolen 14 inch MacBook Pro, maar bij video professionals, foto professionals, designers en andere beeldbewerkers is een groot scherm vaak wel gewenst.

Het beeldscherm
Natuurlijk kun je op je werkplek een externe grote monitor aan de MacBook koppelen, maar het is zonde om het geweldig goede scherm van de Apple MacBook Pro niet te gebruiken. Het mini-LED scherm is een Liquid Retina XDR-display met een indrukwekkende 1.000.000:1 contrastverhouding, DCI-P3 kleurweergave en een 120Hz beeldverversing (ProMotion). 

Video's kunnen in een extreem scherpe 8K resolutie worden weergegeven.

MacBook Pro review test


Meer aansluitingen door een iets minder dunne behuizing
Bij de nieuwste versie van de MacBook Pro heeft Apple er voor gekozen de laptop minder dun te maken zodat er meer ruimte is voor poorten. De MacBook oogt daarom wat minder gelikt, maar de functionaliteit komt het enorm ten goede. De MacBook Pro 14 inch beschikt over een HDMI poort, een SDXC kaartslot, drie Thunderbold 4 poorten en een MagSafe 3 poort.

En verder...
Ook de webcam (1080p) en de ingebouwde speakers zijn bij de Apple MacBook Pro van bijzonder goede kwaliteit.

Verder kun je als koper van de MacBook Pro kiezen tussen diverse versies met verschillende processors, verschillende SSD opslagcapaciteiten en verschillende hoeveelheden werkgeheugen.

Kijk bij de bovenstaande MacBook Pro aanbiedingen voor alle versies en alle prijzen van deze beste multimedia laptop voor de professional. 

Zie ook:


Samenvatting:
Bij de TechRadarPro test is de 14 inch Apple MacBook Pro als beste professionele multimedia laptop getest. Hierboven meer informatie over de MacBook Pro en aanbiedingen van deze beste multimedia laptop voor de professional.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Natuurlijk kies je voor een MacBook als je op een goede manier multimedia wil gebruiken. Apple is de top, neem niet met minder genoegen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.