Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste leesbril en beste zonnebril met leesgedeelte

 

In deze leesbrillen test vind je de beste goedkope leesbril (standaard leesbril) en de beste zonnebril met leesgedeelte.

leesbril test

Welke leesbril geeft je een heldere duidelijk blik, is comfortabel om te dragen en gaat lang mee? Hier de beste leesbril en de beste zonnebril met leesgedeelte (een leeszonnebril / bifocale of multifocale zonnebril).


Onderstaande leesbril en multifocale zonnebril haalde de hoogste scores. In het overzicht met alle leesbrillen vind je nog meer goede leesbrillen en multifocale zonnebrillen die je daar op de gewenste sterkte kunt selecteren.

Kijk daar voor alle leesbrillen, hun prijzen en eigenschappen. Hieronder kijken we naar de beste leesbril en de beste multifocale zonnebrillen. In beide gevallen betreft het eenvoudige standaard brillen. Zoek je een luxere leesbril of luxe multifocale zonnebril? Kijk dan bij de aanbiedingen van online opticiens.

Beste leesbril: Icon Eyewear Boston

Zoek je een voordelige maar goede standaard leesbril? Lovende recensies scoort de Icon Eyewear Boston. Voor prijzen vanaf circa 12 euro koop je deze beste leesbril voor zowel vrouwen als mannen. 

Deze goedkope maar goede leesbril is te koop in acht sterktes van -1 tot en met -5 en alle tussenliggende sterktes met stappen van een half punt.

beste leesbril test

De Icon Eyewear Boston leesbril is te koop in diverse kleuren en kleurcombinaties. De hoogste waardering (4,7 punten uit 5) scoort de tortoise versie met 2 metalen inserts op de rand van de bril die de leesbril een eigentijdse moderne uitstraling geven.

Deze in Amerika ontwikkelde en geproduceerde beste leesbril is geschikt voor beeldschermwerk en wordt geleverd met een microfiber opbergzakje.

Beste zonnebril met leesgedeelte: Babsee leeszonnebril

De beste zonnebril met leesgedeelte (bifocale zonnebril of multifocale zonnebril) is de leeszonnebril van Babsee die ongeveer 39 euro kost. De zonnebril is verkrijgbaar met een leesdeel in de sterktes -1,5, -2, -2.5 en -3. Ook deze leesbril / zonnebril is in diverse kleuren verkrijgbaar, voor zowel vrouwen als mannen.

De glazen hebben niet één kleur, maar lopen geleidelijk van donker naar licht waardoor het leesgedeelte nog beter functioneert. Dat het een bifocale zonnebril valt niet tot nauwelijks op omdat het leesgedeelte slim aan binnenkant van de glazen is weggewerkt.

beste zonnebril met leesgedeelte test

Babsee levert deze beste zonnebril met leesgedeelte in diverse versies zoals de Joop (met ronde glazen), de Neil (meer ovale glazen) en de Kate (een damesmodel). Ook kan er gekozen worden uit meerdere kleuren.

Dankzij de flexibele pootjes zijn alle versies van deze beste leeszonnebril aangenaam om te dragen. Het Babsee Piet model haalde met 4,7 de hoogste score bij de zonnebrillen met leesgedeelte.

Zie ook: In het bovenstaand overzicht met alle leesbrillen vind je nog veel meer goede leesbrillen en zonnebrillen met leesgedeelte.


Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste leesbril en de beste zonnebril met leesgedeelte (multifocale zonnebril, bifocale zonnebril, lees zonnebril). Een zonnebril met leesdeel is de beste zonnebril voor mensen die een lees bril nodig hebben. 

Bovenaan staat een overzicht met alle goede leesbrillen, waaronder ook de goede zonnebrillen met leesgedeelte. Uit dat overzicht kun je heel makkelijk je beste leesbril of beste multifocale zonnebril met leesdeel kiezen en goedkoop kopen. In het overzicht vind je vooral goedkope standaard leesbrillen en goedkope zonnebrillen met leesgedeelte. Voor een ruime keuze aan luxe leesbrillen verwijzen we hier boven naar de beste online opticiens.


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.