Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste leesbril en beste zonnebril met leesgedeelte

Redactie     15:08     No comments

leesbril test

Welke leesbril geeft je een heldere duidelijk blik, is comfortabel om te dragen en gaat lang mee? Hier de beste leesbril en de beste zonnebril met leesgedeelte (een leeszonnebril / multifocale zonnebril).


Onderstaande leesbril en multifocale zonnebril haalde de hoogste scores. In het overzicht met alle zonnebrillen vind je nog meer goede zonnebrillen die je op de gewenste sterkte kunt selecteren.

Beste leesbril: Icon Eyewear Boston

Lovende recensies scoort de Icon Eyewear Boston. Voor prijzen vanaf circa 12 euro koop je deze beste leesbril voor zowel vrouwen als mannen. Deze leesbril is te koop in acht sterktes van -1 tot en met -5 en alle tussenliggende sterktes met stappen van een half punt.

beste leesbril test

De Icon Eyewear Boston leesbril is te koop in diverse kleuren en kleurcombinaties. De hoogste waardering (4,7 punten uit 5) scoort de tortoise versie met 2 metalen inserts op de rand van de bril die de leesbril een eigentijdse moderne uitstraling geven.

Deze in Amerika ontwikkelde en geproduceerde beste leesbril is geschikt voor beeldschermwerk en wordt geleverd met een microfiber opbergzakje.

Beste zonnebril met leesgedeelte: Babsee leeszonnebril

De beste zonnebril met leesgedeelte ((bifocale zonnebril) is de leeszonnebril van Babsee die ongeveer 35 euro kost. De zonnebril is verkrijgbaar met een leesdeel in de sterktes -1,5, -2, -2.5 en -3. Ook deze leesbril / zonnebril is in diverse kleuren verkrijgbaar, voor zowel vrouwen als mannen.

De glazen hebben niet één kleur, maar lopen geleidelijk van donker naar licht waardoor het leesgedeelte nog beter functioneert. Dat het een bifocale zonnebril valt niet tot nauwelijks op omdat het leesgedeelte slim aan binnenkant van de glazen is weggewerkt.

beste zonnebril met leesgedeelte test

Babsee levert deze beste zonnebril met leesgedeelte in diverse versies zoals de Joop (met ronde glazen), de Neil (meer ovale glazen) en de Kate (een damesmodel). Ook kan er gekozen worden uit meerdere kleuren.

Dankzij de flexibele pootjes zijn alle versies van deze beste leeszonnebril aangenaam om te dragen. Het Babsee Piet model haalde met 4,7 de hoogste score bij de zonnebrillen met leesgedeelte.

Zie ook: 
In het bovenstaand overzicht met alle leesbrillen vind je nog veel meer goede leesbrillen en zonnebrillen met leesgedeelte.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.