Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste zonnebril met leesgedeelte

Heb je moeite met lezen met een zonnebril omdat je ook een leesbril nodig hebt? Hier de beste zonnebril met leesgedeelte.

Beste zonnebril leesgedeelte

We kijken hier naar de beste leeszonnebril. Met deze zonnebril kun je probleemloos in het zonnetje lezen. Ideaal!


Zonnebril met leessterkte

Verwar deze zonnebrillen met leesgedeelte niet met een multifocale zonnebril. Bij deze leeszonnebrillen heeft alleen het leesgedeelte een sterkte. Deze zonnebrillen met leesdeel zijn bedoelt voor dames en heren die alleen een leesbril nodig hebben.

Heb je een multifocale zonnebril nodig, met zowel sterkte voor dichtbij als veraf, kijk dan bij de aanbiedingen van online opticiens.

Beste zonnebril met leesgedeelte: Babsee leeszonnebril

Maar hier kijken we dus naar de beste zonnebril met leesgedeelte, zonder verdere sterkte. 

De beste zonnebril met leesgedeelte is de leeszonnebril van Babsee die (afhankelijk van het model) 35 a 45 euro kost. De zonnebril is verkrijgbaar met een leesdeel in de sterktes +1, +1,5, +2, +2,5 en +3. Deze beste leesbril / zonnebril om in de zon te lezen is in diverse kleuren verkrijgbaar, voor zowel vrouwen als mannen.


De glazen van de Babsee leeszonnebril hebben niet één kleur, maar lopen geleidelijk van donker naar licht waardoor het leesgedeelte nog beter functioneert. Dat het een bifocale zonnebril valt niet tot nauwelijks op omdat het leesgedeelte slim aan binnenkant van de glazen is weggewerkt.

beste zonnebril met leesgedeelte test

Babsee levert deze beste zonnebril met leesgedeelte in diverse versies zoals de Joop (met ronde glazen), de Neil (meer ovale glazen) en de Kate (een damesmodel). Ook kan er bij deze beste zonnebril met leesgedeelte gekozen worden uit brillen met meerdere kleuren.

En er zijn Babsee zonnebrillen met leesgedeelte met monturen in vele vormen. Bijvoorbeeld rond, ovaal, rechthoekig en in een cat eye, butterfly of wayfarer model.

Dankzij de flexibele pootjes zijn alle versies van deze beste leeszonnebril aangenaam om te dragen. 

Voordelen zonnebril met leesgedeelte

Een zonnebril met leesdeel biedt grote voordelen voor ieder die een leesbril gebruikt. Voor iemand die een leesbril echt nodig heeft om te kunnen lezen is het vrijwel onmogelijk om in de zon een boek, krant of tijdschrift te lezen. Met een gewone zonnebril kan je niets lezen en met een gewone leesbril heb je last van de zon. Een zonnebril met leesgedeelte is de oplossing voor dit probleem.

Maar ook als je bijvoorbeeld een stad bezoekt of een wandeling door de natuur maakt is het een groot voordeel om een zonnebril met leesgedeelte te dragen. Met je zonnebril op kun je dan de kaart, bordjes, menukaarten e.d. lezen zonder dat je telkens van bril hoeft te wisselen.

Nadelen zonnebril met leesgedeelte

Echte nadelen heeft een zonnebril met leesdeel niet. De prijs is ook geen nadeel want een Babsee zonnebril / leesbril is een relatief goedkope zonnebril.

Het enige nadeel kan zijn dat je even moet wennen aan de aanwezigheid van het leesgedeelte. Met multifocale brillen en multifocale zonnebrillen heb je dat ook. Als je op straat loopt en naar beneden kijkt dan kijk je door het leesgedeelte. Sommige mensen moeten daar even aan wennen, maar dat wennen gaat heel snel en lang niet iedereen heeft daar last van.

Zie ook: In de bovenstaand  leesbrillen vind je nog veel meer goede leesbrillen en zonnebrillen met leesgedeelte.


Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste zonnebril met leesgedeelte. Dat is een multifocale zonnebril of bifocale zonnebril die je als leesbril kunt gebruiken maar die verder geen sterkte heeft. Een zonnebril met leesdeel is de beste zonnebril voor mensen die een lees bril nodig hebben. De beste zonnebril met leesgedeelte uit de test is de Babsee leeszonnebril die in vele modellen en leesbril-sterktes goedkoop te koop is.


Een reactie posten

0 Reacties