Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste frituurpan top 10

 

In de frituurpan top 10 vind je goede olie friteuses. Kijk hier voor je beste frituurpan.

beste frituurpan test

Ben je op zoek naar de voor jou beste frituurpan? Hier vind je de 10 meest populaire en beste frituurpannen van dit moment. Dit overzicht wordt continue aangepast aan de hand van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe (betere) frituurpannen.


Het betreft frituurpan waarbij je met olie frituurt. Kijk voor de beste airfryers (hetelucht friteuses) bij alle testen friteuses.

Hieronder kijken we naar de beste olie friteuses.

Overzicht beste frituurpannen

Kijk in de top 10 frituurpannen voor al deze beste friteuses hun prijs, hun specificaties en ervaringen van gebruikers van deze pannen.

Bij het hier boven genoemde "alle testen friteuses" vind je nog meer beste frituurpannen uit de test.


Frituurpan Tefal


Olie friteuses

Zoals we al schreven gaat het in de frituurpan top 10 in alle gevallen om frituurpannen waarbij je met olie frituurt. Binnen deze friteuses is echter ook een variëteit. Zo kom je bij de bovenstaande beste frituurpannen uit de test extra grote frituurpannen, dubbele frituurpannen en extra veilige (kindveilige) friteuses tegen.

Kijk in het bovenstaande overzicht wat de beste frituurpannen uit de meest recente testen. Hieronder geven we informatie over de verschillende categorieën.

Dubbele frituurpan

Bij de beste frituurpannen uit de test kom je ook de beste dubbele frituurpan tegen. Een dubbele frituurpan is handig voor mensen die zowel friet als snacks, of diverse verschillende snacks, bereiden. Een goede dubbele frituurpan beschikt niet alleen over twee mandjes, maar ook over twee aparte bakken met elk een eigen verhitting en thermostaat.

Dubbele frituurpan Fritel


Je kunt dus gelijktijdig in twee bakken op verschillende temperaturen frituren. Ook kun je voor gepaneerde snacks als kroketten en bitterballen standaard één bak gebruiken en "schone" snacks in de andere bak frituren zodat de olie in die bak langer schoon blijft.

Zie ook: Beste dubbele frituurpan test

Grote frituurpan

Ook tref je in het overzicht de beste grote frituurpan aan. Dit hoeft geen dubbele frituurpan te zijn, je hebt ook frituurpannen met één grote bak waarin je in één keer een grote hoeveelheid friet kunt frituren. Dit is ideaal voor grote gezinnen of voor verjaardagen en andere feestjes. Bij een inhoud van 5 a 10 liter wordt er gesproken over een grote frituurpan.

In de frituurpan top 10 vind je ook enkele goede grote frituurpannen.

Beste frituurpan qua onderhoud

Onderhoud en schoonmaken is ook een belangrijk onderdeel voor het kiezen van de voor jou beste frituurpan. Het is daarbij handig als veel losse onderdelen van de friteuse in de vaatwasser kunnen. Maar het scheelt natuurlijk ook als de frituurpan niet zo vaak verschoont hoeft te worden. 

Daarvoor zorgt een filter tegen kruimels, maar ook een koude zone waar de restjes in terecht komen. Deze frituurpannen beschikken over een uitneembare binnenpan waarmee je het afval makkelijk kunt afvoeren.

Op deze eigenschappen kun je je beste frituurpan in de bovenstaande frituurpan top 10 selecteren.


Kindveilige frituurpan FriFri

Beste frituurpan voor gezinnen met kleine kinderen

In het overzicht vind je ook de beste frituurpan bij kleine kinderen. Natuurlijk moet je kinderen uit de buurt van de frituurpan houden, maar mocht een kindje aan je aandacht ontsnappen dan is het toch fijn als de frituurpan goed afgesloten is en over een koude wand beschikt.

Ook een overhittingsbeveiliging draagt bij aan een veilige frituurpan. Ook op deze eigenschap kun je in de top 10 je beste frituurpan selecteren.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht voor alle beste frituurpannen, hun prijs en alle informatie.


Onderwerp:
Hierboven vind je de frituurpan top 10. Staat je beste frituurpan daar niet tussen? Dan vind je hier boven ook een link naar friteuse testen waaronder ook testen van de beste frituurpan / beste olie friteuse.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.