Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste friteuse voor olie (beste frituurpan / frietpan) komt uit België

 

De Fritel Turbo frietpan is als beste frituurpan / beste friteuse voor olie getest. Hieronder informatie en aanbiedingen van deze beste olie frituurpan.


De hetelucht friteuse is momenteel helemaal hot (en niet alleen door de luchttemperatuur). Je zou bijna vergeten dat heel veel mensen nog steeds de voorkeur geven aan frituren in olie. Voor hen heeft het FriteuseCenter de friteuses met olie getest. Hier de uitslag van hun test. Kijk hier voor de beste frituurpan / beste frietpan.

Het FriteuseCenter heeft de Fritel Turbo SF 4180 3L als beste keuze aangewezen. Qua prijs / kwaliteit verhouding is dit volgens hun test de beste friteuse voor het frituren in olie. Deze als beste friteuse geteste Fritel frituurpan is voordelig te koop bij de beste winkels om een friteuse te kopen.

Beste frituurpan met olie: Fritel Turbo SF 4180 3L frietpan

Deze beste frituurpan uit de test komt uit HET land van de frieten, België! Daar weten ze hoe je een frietje in de olie moet hangen, en daar maken ze dus ook de beste frituurpan om dat te doen. De Fritel Turbo SF 4180 3L is ook niet zomaar een friteuse. Hij is snel, zuinig, veilig en frituur heerlijke frieten en andere snacks. ́

Sneller frituren
Het woord Turbo in de naam slaat op het Turbo SF systeem van deze Fritel frituurpan. Dit systeem zorgt er voor dat je met deze friteuse 50% sneller kunt frituren dan met een gewone friteuse. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar is ook gezonder omdat er minder vet wordt opgenomen in de frietjes en snacks. En natuurlijk scheelt een kortere bereidingstijd van deze Fritel frietpan ook in de stroomkosten.

Veilig en hygiënisch
Verder is de Fritel Turbo een veilige friteuse dankzij zijn koude wand, antislip-systeem, hitte bestendige handvatten en beveiliging tegen oververhitting. Na gebruik kan de frituurpan helemaal uit elkaar en kuip, deksel en de behuizing kunnen allemaal zo de vaatwasser in. Doe dat af en toe en je houdt een mooie schone friteuse.

Minpunten
Heeft de Fritel Turbo SF 4180 3L ook nadelen? Eigenlijk kunnen we alleen het ontbreken van een timer bedenken. Verder is dit een uitstekende friteuse voor heerlijke friet en snacks uit de olie.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor de beste friteuses tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer friteuse tests


Onderwerp:
Frituren met olie? Kies dan voor de Fritel Turbo frituurpan / frietpan. Deze beste friteuse voor frituren met olie komt uit België. Een land waar ze weten hoe je de lekkerste frieten maakt. Hier boven alle informatie en aanbiedingen van deze beste frituurpan uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.