Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste frietpan komt uit België

De Fritel Turbo frietpan is als beste frituurpan / beste friteuse voor olie getest. Hieronder informatie en aanbiedingen van deze beste frietpan voor het frituren in olie.

beste frietpan test

De hetelucht friteuse is momenteel helemaal hot (en niet alleen door de luchttemperatuur). Je zou bijna vergeten dat heel veel mensen nog steeds de voorkeur geven aan frituren in olie. Voor hen heeft het FriteuseCenter de friteuses met olie getest. Hier de uitslag van hun frietpan test. Kijk hier voor de beste frituurpan / beste frietpan.

Het FriteuseCenter heeft de Fritel Turbo frietpan als beste keuze aangewezen. Qua prijs / kwaliteit verhouding is dit volgens hun test de beste friteuse voor het frituren in olie. Deze als beste friteuse geteste Fritel frituurpan is voordelig te koop bij de beste winkels om een friteuse te kopen.

Beste frituurpan met olie: Fritel Turbo frietpan

Deze beste frituurpan uit de test komt uit HET land van de frieten, België! Daar weten ze hoe je een frietje in de olie moet hangen, en daar maken ze dus ook de beste frituurpan om dat te doen. De Fritel frietpan is ook niet zomaar een friteuse. De Belgische frietpan is snel, zuinig, veilig en frituur heerlijke frieten en andere snacks. ́

Sneller frituren
Het woord Turbo in de naam slaat op het Turbo SF systeem van de Fritel frietpan. Dit turbo systeem zorgt er voor dat je met deze friteuse 50% sneller kunt frituren dan met een gewone friteuse. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar is ook gezonder omdat er minder vet wordt opgenomen in de frietjes en snacks. 

En natuurlijk scheelt een kortere bereidingstijd van deze Fritel frietpan ook in de stroomkosten.

Veilig en hygiënisch
Verder is de Fritel Turbo een veilige frietpan dankzij zijn koude wand, antislip-systeem, hitte bestendige handvatten en beveiliging tegen oververhitting. Na gebruik kan de frituurpan helemaal uit elkaar en kuip, deksel en de behuizing kunnen allemaal zo de vaatwasser in. Doe dat af en toe en je houdt een mooie schone frietpan.

Minpunten
Heeft de Fritel frietpan ook nadelen? Eigenlijk kunnen we alleen het ontbreken van een timer bedenken. Verder is dit een uitstekende friteuse voor heerlijke friet en snacks uit de olie.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor de beste friteuses tegen de laagste prijs.


Zie ook: 


Onderwerp:
Frituren met olie? Kies dan voor de Fritel Turbo frietpan. Deze beste frietpan voor frituren met olie komt uit België. Een land waar ze weten hoe je de lekkerste frieten maakt. Bovendien kun je sneller friituren met deze turbo frietpan. Hier boven alle informatie en aanbiedingen van deze beste frietpan uit de test.