Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste laptops van dit moment

 

Een overzicht van de beste laptops uit de meest recente test. Iedere beste laptop is de beste laptop in zijn klasse.


De beste laptop vinden is niet altijd makkelijk. Niet alleen zijn er heel veel verschillende laptops, met verschillende specificaties en heel verschillende prijzen, ook is een laptop test vaak al weer verouderd voor hij gepubliceerd wordt. De verbeterde modellen volgen elkaar in ijltempo op. Maar hier hebben we een actueel overzicht met de beste laptops in diverse categorieën en voor diverse soorten gebruikers.

Actueel overzicht van de beste laptops

Bij MediaMarkt ziet men al die nieuwe laptops langskomen en deze worden veelvuldig getest. De laptop experts van het bedrijf kiezen continue de beste laptops in hun klasse. Hierbij wordt gekeken naar de mogelijkheden en de kwaliteit, maar ook de prijs is belangrijk evenals de ervaringen van gebruikers van de betreffende laptops. Zo biedt MediaMarkt altijd een overzicht van de beste laptops in iedere soort dat je hierboven kunt zien.

De beste laptops: Heel uiteenlopend

In het overzicht vind je wel meer dan 15 verschillende klassen en daarbij ook ruim 15 verschillende beste laptops. De ene laptop gebruiker is nou eenmaal de andere niet, en er zijn veel verschillende wensen. Daarom zijn er meerdere laptops als beste laptop aangewezen.

De één wil een krachtige laptop om te gamen of video's te bewerken en wil daar best wat meer geld voor betalen. Maar de ander wil alleen een beetje internetten en zoekt een goede goedkope laptop voor deze basis functies.

Daarom vind je in het bovenstaande overzicht met beste laptops niet alleen de allerbeste laptop in zijn soort (de topklasse), maar ook de beste laptop uit de middenklasse (gemiddelde prijs) en de beste laptop uit de basisklasse (een voordelige koop), alsmede de beste chromebook, de beste gaming laptop, de beste hybride laptop (notebook en tablet in één), enzovoort.

Een ander duidelijk verschil tussen de verschillende laptops is natuurlijk het formaat. Alle formaten van 11 inch tot en met 17 inch zijn in het bovenstaand overzicht met beste laptops opgenomen. Ook is er aandacht voor de beste laptops in speciale modellen zoals de 2-in-1 laptop (waarbij de het scherm losgehaald kan worden om als tablet te gebruiken) en de wordt er gekeken naar de beste laptop voor gamers en de beste laptop voor studenten.

Tip: Op Beste Laptop Kopen vind je de actuele top 10 van laptops, de goedkoopste aanbieders en een laptop keuzehulp.

Alle beste laptops in dit overzicht zijn er tegen een aantrekkelijke prijs te koop. Kijk in het bovenstaande overzicht voor alle beste laptops, hun specificaties, hun mogelijkheden en hun prijzen.

Zie ook: Meer laptop testen


Samenvatting:
In bovenstaand overzicht vind je een actueel overzicht van alle beste laptops in hun klasse. Deze test is uitgevoerd door de expert van Mediamarkt. Ze hebben de beste laptop in diverse aangewezen, maar ook de beste gaming laptop, de beste laptop voor een student, de beste budget laptop, de beste macbook, de beste chromebook enz. Kijk hier boven voor al deze beste laptops, beste notebooks en beste chromebooks.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *