Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste opblaaszwembad

Redactie     08:01     No comments


Wat is het beste opblaaszwembad voor in je tuin? Hier kijken we naar de beste opblaaszwembaden van dit moment. Allemaal opblaasbare zwembaden met een waardering van 5 sterren (het maximum). Het gaat hierbij om zowel de beste kinderbadjes als de beste opblaasbare familiebaden.


Vooral de merken Intex en Bestway zijn beroemd als het opblaaszwembaden betreft. Deze twee merken domineren de lijst dan ook in zeer hoge mate. Maar er zijn meer goede fabrikanten die we in deze lijst met beste zwembaden tegenkomen zoals JY&K, Tubble en het merk Rubo Toys (voor kinderzwembaden). Hieronder vind je al deze beste opblaaszwembaden.

Alle beste opblaaszwembaden (5 sterren)

Een overzicht van alle opblaasbare zwembaden met de maximale score vind je in alle opblaaszwembaden met 5 sterren. Het gaat daarbij om vele zwembaden in alle soorten en maten. Hieronder vind je voorbeelden van diverse van deze zwembaden. Kijk in het overzicht voor alle beste opblaaszwembaden. Daar vind je ook alle prijzen en meer specifieke informatie.

Voorbeelden van de beste zwembaden

We hebben daarvoor enkele zwembaden geselecteerd die zowel de maximale score halen als heel populair zijn bij de kopers.

Kinderzwembad Oceaan

Bij een Intex zwembad denk je misschien aan een blauw familiezwembad (opblaasbaar of met frame), maar Intex heeft ook heel andere zwembaden. Heel populair, en gewaardeerd met 5 sterren, is het onderstaande Oceaan kinderzwembad.


Dit is een compacte waterspeeltuin op zich. Op een oppervlakte van slechts 2,5 bij 2 meter bevindt zich een zwembad met glijbaan. Onder de glijbaan is een glijmat, en wat je ook niet op deze foto kunt zien zijn de meegeleverde opblaasfiguren, het meegeleverde ringspel en de sproeiers die (als je een tuinslang op het zwembad aansluit) voor een heerlijk waterballet zorgen.

Dit is momenteel één van de meest verkochte zwembadjes. Kijk bij de bovenstaande 5 sterren zwembaden voor de prijs en alle informatie betreffende dit beste zwembad.

Het standaard Intex zwembad

Hieronder staat het meer bekende Intex zwembad. Dit opblaaszwembad is in vele formaten te koop, van kleine kinderzwembaden tot grote opblaasbare zwembaden waar het hele gezin in kan. Als je de verkopen van al deze formaten bij elkaar optelt is dit het meest verkochte zwembad.


Dit Intex opblaaszwembad bevat maar weinig lucht. Alleen de bovenste ring is namelijk met lucht gevuld, het zwembad komt na het opblazen van deze ring in vorm als je het bad met water laat vollopen. Intex zwembaden zijn heel goed van kwaliteit en heel betaalbaar.

Tip: Op Beste Zwembad Kopen vind je alle beste (en goedkoopste) online aanbieders van dit soort zwembaden. Ook is daar een handige keuzehulp te vinden om het beste zwembad te vinden, evenals de actuele zwembad top 10.

Bestway lounge zwembad

De grote concurrent van Intex bij opblaaszwembaden is Bestway. Het onderstaande opblaaszwembad haalt ook 5 sterren en mag zich daarbij tot de beste zwembaden rekenen. Dit zwembad valt vooral op door luxe en comfort.Twee zitkussens (met hoofdsteun) zorgen voor heel veel zitcomfort bij dit beste opblaaszwembad. Bovendien heb je een bekerhouder voor je drankje. Zo is je zwembad een echte loungeplek. In tegenstelling tot het bovenstaande Intex zwembad is dit Bestway zwembad geheel met lucht gevuld. Dat betekent meer pompen, maar het is wel comfortabel bij het zitten en dat past helemaal bij dit opblaaszwembad.

Dit zwembad zie je ook op de foto bovenaan dit artikel. Kijk voor de prijs en beschikbare afmetingen bij de bovenstaande 5 sterren zwembaden.

Daar vind je ook een vergelijkbaar lounge zwembad van Intex met vier relax plekken.

Intex jungle zwembad

Terug naar de opblaasbare kinderbadjes. Intex Jungle Adventure is een opblaaszwembad vergelijkbaar met het bovenaan genoemde Ocean zwembad. Ook dit kinderzwembad heeft de hoogste score.En evenals de Intex Ocean bevat dit junglezwembad een glijbaan en wordt er opblaas speelgoed meegeleverd. Je kunt er een tuinslang op aansluiten voor extra waterpret. Er gaat maar een ondiep laagje water in zo'n zwembad. Zwemmen is dus geen optie, maar zo'n zwembadje is heerlijk verfrissend speelgoed voor kleine kinderen op warme dagen.

Dit is maar een kleine greep uit de beste opblaaszwembaden kijk voor alle beste zwembaden bij de bovenstaande opblaaszwembaden met 5 sterren.

Zie ook: Beste zwembaden test


Onderwerpen:
Beste opblaaszwembad test, intex zwembad getest, beste opblaaszwembaden test, beste zwembadje kinderen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.