Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste opblaaszwembad. Het beste opblaas zwembad voor kinderen of gezin

 

Kijk hier voor je beste opblaaszwembad. We hebben de beste opblaaszwembaden uit de test, opblaas zwembad aanbiedingen en leuke zwembadjes voor in de tuin.

Beste opblaas zwembad

Wat is het beste opblaaszwembad voor in je tuin? Hier kijken we naar de beste opblaaszwembaden van dit moment. Allemaal opblaasbare zwembaden met een waardering van 5 sterren (het maximum). Het gaat hierbij om zowel de beste kinderbadjes als de beste opblaasbare familiebaden.


Vooral de merken Intex en Bestway zijn beroemd als het opblaaszwembaden betreft. Deze twee merken domineren de lijst dan ook in zeer hoge mate. Maar er zijn meer goede fabrikanten die we in deze lijst met beste zwembaden tegenkomen zoals JY&K, Tubble en het merk Rubo Toys (voor kinderzwembaden). Hieronder vind je al deze beste opblaaszwembaden.

Alle beste opblaaszwembaden

In het onderstaande overzicht met beste opblaasbare zwembaden vind je in alle opblaas zwembaden met 5 sterren waardering. Het gaat daarbij om vele zwembaden in alle soorten en maten. 


Hieronder vind je voorbeelden van diverse van deze opblaas zwembaden.  Kijk in bovenstaand overzicht met alle beste opblaaszwembaden voor alle prijzen en meer specifieke informatie.

Voorbeelden van de beste opblaaszwembaden

We hebben enkele zwembaden geselecteerd die zowel de maximale score halen als heel populair zijn bij de kopers.

Kinderzwembad Oceaan

Bij een Intex zwembad denk je misschien aan een blauw familiezwembad (opblaasbaar of met frame), maar Intex heeft ook heel andere zwembaden. Heel populair, en gewaardeerd met 5 sterren, is het onderstaande Oceaan kinderzwembad.

Opblaas kinderzwembad Intex

Opblaasbaar kinderzwembad Intex


Dit opblaasbad is een compacte waterspeeltuin op zich. Op een oppervlakte van slechts 2,5 bij 2 meter bevindt zich een zwembad met glijbaan. Onder de glijbaan is een glijmat, en wat je ook niet op deze foto kunt zien zijn de meegeleverde opblaasfiguren, het meegeleverde ringspel en de sproeiers die (als je een tuinslang op het zwembad aansluit) voor een heerlijk waterballet zorgen.

Dit is momenteel één van de meest verkochte zwembadjes. Kijk bij de bovenstaande 5 sterren opblaas zwembaden of bij onderstaande link voor de prijs en alle informatie betreffende dit beste opblaaszwembad.


Het standaard Intex zwembad

Hieronder staat het meer bekende Intex zwembad. Dit opblaaszwembad is in vele formaten te koop, van kleine kinderzwembaden tot grote opblaasbare zwembaden waar het hele gezin in kan. Als je de verkopen van al deze formaten bij elkaar optelt is dit het meest verkochte opblaas zwembad.

Opblaaszwembad Intex

Opblaaszwembad Intex


Dit Intex opblaaszwembad bevat maar weinig lucht. Alleen de bovenste ring is namelijk met lucht gevuld, het zwembad komt na het opblazen van deze ring in vorm als je het bad met water laat vollopen. Intex opblaas zwembaden zijn heel goed van kwaliteit en heel betaalbaar.


Tip: Op Beste Zwembad Kopen vind je alle beste (en goedkoopste) online aanbieders van dit soort zwembaden. Ook is daar een handige keuzehulp te vinden om het beste zwembad te vinden, evenals de actuele zwembad top 10.

 

Bestway lounge zwembad

De grote concurrent van Intex bij opblaaszwembaden is Bestway. Het onderstaande opblaasbad haalt ook 5 sterren en mag zich daarbij tot de beste zwembaden rekenen. Dit opblaaszwembad valt vooral op door luxe en comfort.

Lounge opblaas zwembad Bestway

Lounge opblaaszwembad Bestway


Twee zitkussens (met hoofdsteun) zorgen voor heel veel zitcomfort bij dit beste opblaaszwembad. Bovendien heb je een bekerhouder voor je drankje. Zo is je zwembad een echte loungeplek. In tegenstelling tot het bovenstaande Intex zwembad is dit Bestway zwembad geheel met lucht gevuld. Dat betekent meer pompen, maar het is wel comfortabel bij het zitten en dat past helemaal bij dit opblaaszwembad.

Dit zwembad zie je ook op de foto bovenaan dit artikel. Kijk voor de prijs en beschikbare afmetingen bij de bovenstaande 5 sterren zwembaden of bij onderstaande aanbiedingen van Bestway opblaasbaden.

Daar vind je ook een vergelijkbaar lounge zwembad van Intex met vier relax plekken.


Intex jungle zwembad

Terug naar de opblaasbare kinderbadjes. Intex Jungle Adventure is een opblaaszwembad vergelijkbaar met het bovenaan genoemde Ocean zwembad. Ook dit kinderzwembad heeft de hoogste score.

Intex zwembad opblaasbaar kinderen

Intex zwembad opblaasbaar kinderen


En evenals de Intex Ocean bevat dit junglezwembad een glijbaan en wordt er opblaas speelgoed meegeleverd. Je kunt er een tuinslang op aansluiten voor extra waterpret. Er gaat maar een ondiep laagje water in zo'n zwembad. Zwemmen is dus geen optie, maar zo'n zwembadje is heerlijk verfrissend speelgoed voor kleine kinderen op warme dagen.

Het Intex Jungle zwembad vind je bij de eerder genoemde aanbiedingen van Intex kinderzwembaden.

Dit is maar een kleine greep uit de beste opblaaszwembaden kijk voor alle beste zwembaden bij de bovenstaande opblaas zwembaden met 5 sterren.

Zie ook: Beste zwembaden test


Onderwerp:
De beste opblaaszwembaden uit de test. Voor een kind, kinderen of het hele gezin. Van het beste opblaas zwembadje tot opblaasbare gezinsbaden. Opblaas zwembaden van Intex, Bestway en andere merken. Met opblaaszwembad aanbiedingen. Kijk hier voor je beste opblaas zwembad.


 intex zwembad getest, beste opblaaszwembaden test, beste zwembadje kinderen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.