Opblaaszwembad: Beste opblaasbaar zwembad

Kijk hier voor je beste opblaaszwembad. We hebben de beste opblaaszwembaden uit de test, opblaas zwembad aanbiedingen en leuke zwembadjes voor in de tuin.

Beste opblaas zwembad

Wat is het beste opblaaszwembad voor thuis in de tuin? Hier kijken we naar de beste opblaaszwembaden van dit moment. Allemaal opblaasbare zwembaden met een waardering van 5 sterren (het maximum). Het gaat hierbij om zowel de beste kinderbadjes als de beste opblaasbare familiebaden.


Vooral de merken Intex en Bestway zijn beroemd als het opblaaszwembaden betreft. Deze twee merken domineren de lijst dan ook in zeer hoge mate. Maar er zijn meer goede fabrikanten die we in deze lijst met beste zwembaden tegenkomen zoals JY&K, Tubble en het merk Rubo Toys (voor kinderzwembaden). Hieronder vind je al deze beste opblaaszwembaden.

Alle beste opblaaszwembaden

In het onderstaande overzicht met beste opblaasbare zwembaden vind je in alle opblaas zwembaden met 5 sterren waardering. Ook hebben we aanbiedingen van goedkope winkels. Het gaat daarbij om vele opblaas zwembaden in alle soorten en maten. 


Hieronder vind je voorbeelden van diverse van deze opblaas zwembaden.  Kijk in bovenstaand overzicht met alle beste opblaaszwembaden voor alle prijzen en meer specifieke informatie.

Voorbeelden van goede opblaaszwembaden

Hieronder kijken we naar verschillende soorten opblaas zwembaden en zwembadjes. Zowel opblaasbare familiezwembaden als opblaasbare kinderbadjes. Met voorbeelden.

Het standaard opblaas zwembad

Hieronder zie je het bekende Intex zwembad.  Dit het meest bekende opblaasbaar zwembad voor het hele gezin

Dit opblaaszwembad is in vele formaten te koop, van kleine kinderzwembaden tot grote opblaasbare zwembaden waar het hele gezin in kan. Als je de verkopen van al deze formaten bij elkaar optelt is dit met afstand het meest verkochte opblaas zwembad.

Opblaaszwembad Intex

Opblaaszwembad Intex


Dit Intex opblaasbaar zwembad bevat maar weinig lucht. Alleen de bovenste ring is namelijk met lucht gevuld, het zwembad komt na het opblazen van deze ring in vorm als je het bad met water laat vollopen. Intex opblaas zwembaden zijn heel goed van kwaliteit en heel betaalbaar.


Intex opblaas zwembaden gelden als de beste opblaasbare zwembaden in deze categorie. Maar ze hebben we concurrentie van Bestway dat vergelijkbare opblaaszwembaden maakt. Deze vind je, evenals de Intex opblaasbaden, bij de beste opblaaszwembaden hier boven.

Kinderzwembad Intex

Bij een Intex opblaasbaar zwembad denk je misschien aan een blauw opblaasbaar familiezwembad zoals hier boven, maar Intex heeft ook heel andere zwembaden. Heel populair, en gewaardeerd met 5 sterren, is het onderstaande Oceaan kinderzwembad.

Opblaas kinderzwembad Intex

Opblaasbaar kinderzwembad Intex


Dit opblaasbad is een compacte waterspeeltuin op zich. Op een oppervlakte van slechts 2,5 bij 2 meter bevindt zich een zwembad met glijbaan. Onder de glijbaan is een glijmat, en wat je ook niet op deze foto kunt zien zijn de meegeleverde opblaasfiguren, het meegeleverde ringspel en de sproeiers die (als je een tuinslang op het zwembad aansluit) voor een heerlijk waterballet zorgen.

Dit is momenteel één van de meest verkochte zwembadjes. Kijk bij de bovenstaande 5 sterren opblaas zwembaden of bij onderstaande link voor de prijs en alle informatie betreffende dit beste opblaaszwembad.

Bestway lounge zwembad

We noemden het merk hier boven al. De grote concurrent van Intex bij de opblaasbare zwembaden is Bestway. Het onderstaande opblaasbad haalt ook 5 sterren en mag zich daarbij tot de beste opblaaszwembaden rekenen. Dit opblaaszwembad valt vooral op door luxe en comfort en mag zig daarom een lounge zwembad noemen.Lounge opblaas zwembad Bestway

Lounge opblaaszwembad Bestway


Twee zitkussens (met hoofdsteun) zorgen voor heel veel zitcomfort bij dit beste opblaaszwembad. Bovendien heb je een bekerhouder voor je drankje. Zo is je zwembad een echte loungeplek. In tegenstelling tot het bovenstaande Intex zwembad is dit Bestway zwembad geheel met lucht gevuld. Dat betekent meer pompen, maar het is wel comfortabel bij het zitten en dat past helemaal bij dit opblaaszwembad.

Dit zwembad zie je ook op de foto bovenaan dit artikel. Kijk voor de prijs en beschikbare afmetingen bij de bovenstaande 5 sterren zwembaden of bij onderstaande aanbiedingen van Bestway opblaasbaden.

Daar vind je ook een vergelijkbaar lounge zwembad van Intex met vier relax plekken.


Intex jungle zwembad

Terug naar Intex en naar de opblaasbare kinderbadjes. De Intex Jungle Adventure is een opblaasbaar zwembad vergelijkbaar met het bovenaan genoemde Ocean zwembad. Ook dit opblaasbare kinderzwembad heeft de hoogste score gehaald.

Intex zwembad opblaasbaar kinderen

Intex zwembad opblaasbaar kinderen


En evenals de Intex Ocean bevat dit junglezwembad een glijbaan en wordt er opblaas speelgoed meegeleverd. Je kunt er een tuinslang op aansluiten voor extra waterpret. Er gaat maar een ondiep laagje water in zo'n zwembad. Zwemmen is dus geen optie, maar zo'n zwembadje is heerlijk verfrissend speelgoed voor kleine kinderen op warme dagen.

Het Intex Jungle zwembad vind je bij de eerder genoemde aanbiedingen van Intex kinderzwembaden.

Opblaasbaar zwembadje kind

Daar vind je ook de eenvoudige opblaasbadjes voor kinderen. Want zo'n glijbaan en ander vermaak is leuk, maar kost ook ruimte waardoor zo'n opblaaszwembad best veel ruimte in de tuin vraagt. Liever een klein opblaas zwembadje, Intex maakt ook eenvoudige ronde opblaasbare badjes die weinig ruimte innemen en bijvoorbeeld zelfs op een klein balkon passen. 

Intex opblaaszwembad kind

Intex opblaaszwembadje


Het hier boven afgebeelde Intex opblaaszwembad (de Intex Suset Glow) heeft een diagonale maat van 114 cm. Daarmee is het een middelgroot zwembadje want in deze serie vind je dit opblaaszwembad ook als baby zwembadje (61 cm), peuter zwembadje (86 cm) en in grotere versies van 147 cm en 168 cm.
voor peuters heeft 

Dit is maar een kleine greep uit de beste opblaaszwembaden kijk voor alle beste zwembaden bij de bovenstaande opblaas zwembaden met 5 sterren.

Zie ook: 


Onderwerp:
De beste opblaaszwembaden uit de test. Voor een kind, kinderen of het hele gezin. Van het beste opblaas zwembadje tot opblaasbare gezinsbaden. Opblaas zwembaden van Intex, Bestway en andere merken. Met opblaaszwembad aanbiedingen. Kijk hier voor je beste opblaasbaar zwembad.


Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik heb gekozen voor een opblaasbaar zwembad omdat ik niet de ruimte heb om een zwembad het hele jaar in de tuin te laten staan. Daarnaast is een opblaasbad een goedkoop zwembad dat heel makkelijk en snel op te zetten is. Het laten vollopen met water kost verreweg de meeste tijd, maar dat gaat vanzelf.

    Ik kocht een Intex opblaasbaar zwembad met zitjes. Onze kinderen zijn tieners dus er wordt niet gespeeld in het zwembad. Je kan er wel lekker in zitten lezen of een beetje op je telefoon klooien. Drankje er bij en genieten maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan er niet op wachten tot het opblaaszwembad weer de tuin in kan. Op een warme dag heerlijk na het werk even het zwembad in. Even tot rust komen met een pilsje of wijntje voor ik ga koken. Ik kijk er al naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.