Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste zonnebrand factor 30 spray

In de zonnebrand test 2019 zijn Garnier zonnebrand en Vision zonnebrand als beste zonnebrand spray factor 30 getest. 

Beste zonnebrand spray factor 30 test

Factor 30 (SPF 30) is de beschermingsfactor die voor de meeste mensen het meest geschikt is. Heel veel verkochte zonnebrand is daarom factor 30 zonnebrand. Hier kijken we naar de beste factor 30 zonnebrand uit de test, waarbij we ons beperken tot de zonnebrand sprays.


In 2019 werden bij een grote internationale test de factor 30 zonnebrandsprays getest. Hierbij kwamen er twee sprays als beste zonnebrand factor 30 uit de test, de Garnier Ambre Solaire Dry Protect SPF 30 en de Viseon Every Day Sun Protect Spray SPF 30. Hieronder vind je de informatie over deze twee zonnebrand sprays.

Hier koop je deze beste zonnebrand voordelig

Hieronder vind je de aanbiedingen van deze beste zonnebrand factor 30 sprays en aanbiedingen van andere goede zonnebrand factor 30 (sprays, zonnemelk, pompje, roller, enz.).


Garnier Ambre Solaire Dry Protect

Deze beste zonnebrand heeft vele pluspunten. Deze beste zonnebrand spray trekt snel in waardoor deze niet plakt en niet vet aanvoelt. Dat merk je ook aan het feit dat je de zonnebrand niet ziet glimmen. Ook plakken je handen niet na het uitsmeren. Garnier Ambre Solaire Dry Protect bevat ook geen alcohol waardoor de huid er niet van uitdroogt.

Garnier beste zonnebrand spray factor 30 test


Als je voor het spuiten de flacon even schut worden gas en zonnebrand gemengd door een slim aangebracht bolletje in de flacon wat de textuur van de spray aanzienlijk lichter maakt. De verneveling die deze spray geeft is perfect. 

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle informatie en de lage actuele winkelprijs van deze beste zonnebrand spray factor 30 van Garnier.

Vision Every Day Sun Protection Spray

De zelfde score in de zonnebrand test was er voor de Vision Sun Protection Spray. Deze factor 30 zonnebrandspray heeft langdurige werking en is goed bestand tegen water. Ook de Vision spray trekt snel in en plakt niet. Er is geen gebruik gemaakt van alcohol en parabenen waardoor deze beste zonnebrand spray ook zeer geschikt is voor kinderen en mensen met een gevoelige huid. 

Vision beste zonnebrand spray factor 30 test


Van beide als best geteste zonnebrand sprays kun je hierboven aanbiedingen vinden.

In 2021 werd de veel goedkopere Cien zonnebrand spray factor 30 als beste koop getest. Kijk bij de beste koop zonnebrand test voor deze Lidl zonnebrand spray.

Is factor 30 voor jou de goede SPF factor?

Er zijn twee soorten UV stralen. Hiervan is UVB de meest beruchte. UVB stralen kunnen namelijk huidkanker veroorzaken. De factor (de SPF) bepaalt hoeveel van deze schadelijke UVB straling er wordt tegengehouden. Hoe hoger de factor, hoe beter de bescherming SPF 30 houdt 97% van de straling tegen. Bij SPF 15 is dat 93%. Het verschil lijkt klein, maar de gevolgen kunnen groot zijn.

SPF 50 zonnebrand geeft een nog betere bescherming en wordt aanbevolen voor mensen met een heel blanke huid, rood of lichtblond haar, sproeten en kinderen. Voor mensen met een wat meer donkere huid en wat donkerder haar (vanaf donkerblond) biedt SPF 30 voldoende bescherming. Factor 50 houdt 1% meer UVB straling tegen dan factor 30.

Zie ook: 

Samenvatting:
In 2019 werden bij de test van beste zonnebrand spray factor 30 de zonnebrand spray van Garnier en Vision als beste zonnebrand factor 30 getest. Hierboven informatie over deze beste zonnebrand sprays uit die test.

Een reactie posten

0 Reacties