Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bureaustoelen (5 sterren)

Redactie     12:36     No comments


Bij een bureaustoel is het belangrijk dat hij er niet alleen goed uitziet en aantrekkelijk geprijsd is, maar hij moet ook comfortabel zijn om lange tijd op te zitten en gezond zijn voor lijf en leden. Daarom kijken we hier naar de beste bureaustoelen.


Bureaustoelen met de hoogste waardering

In het overzicht met bureaustoelen met 5 sterren vind je de beste bureaustoelen volgens hun gebruikers. Deze bureaustoelen hebben de hoogste waardering gekregen. Kijk daar voor jou beste bureaustoel. De keuze uit verschillende stoelen is namelijk groot. Hieronder geven we tips voor bij het selecteren van de voor jou persoonlijk beste bureaustoel uit dit overzicht.

Verstelbaarheid bureaustoel

Let bij het kiezen van een bureaustoel goed op de mogelijkheden om de stoel te verstellen. Op een bureaustoel wordt vaak een behoorlijk aantal uren per dag doorgebracht. Doe daarom geen concessies aan het zitcomfort en de mogelijkheden om de stoel optimaal naar je eigen lichaam in te stellen.

Een goede bureaustoel is altijd in hoogte verstelbaar. Armleuningen zijn comfortabel, maar let er wel op dat deze wel onder het bureaublad moeten kunnen passen. Ook verstelbare armleuningen zijn daarom een aanrader.

Voor wat betreft het instellen van de zithoogte van de bureaustoel. Hierbij is het belangrijk dat de beide bovenbenen gelijkmatig ondersteund worden terwijl de knieƫn in een hoek van 90 graden zitten.

Bij een in hoogte verstelbare rugleuning kun je de leuning naar boven en onder bijstellen tot je de ideale steun in je rug hebt. Als de rugleuning ook te kantelen is kan dit nog meer geperfectioneerd worden. Met een verstelbare lendesteun kun je je onderrug de best mogelijke ondersteuning geven.

Niet ieders benen zijn even lang, en dat geldt ook voor de bovenbenen. Bij een verstelbaar zitvlak kun je de bureaustoel zo instellen dat je onderbenen net niet tegen de rand van de stoel aan komen. Zo heb je de beste ondersteuning met het hoogste zitcomfort.

Wieltjes bureaustoel

Vrijwel iedere bureaustoel is voorzien van zwenkwieltjes. Let er bij aanschaf op of de wieltjes van de stoel geschikt zijn voor de ondergrond van de ruimte waarin de bureaustoel komt te staan. Soms zijn de stoelwieltjes beter geschikt voor een harde ondergrond (laminaat, tegels), soms voor een zachte ondergrond (tapijt). De zwenkwieltjes kun je vervangen, maar je kunt natuurlijk beter een stoel kopen waaronder meteen de juiste wielen zitten.

Harde wielen op een harde ondergrond kunnen de vloer beschadigen en er voor zorgen dat de stoel te snel en te makkelijk rijdt zodat deze onder je gat vandaan kan wegschieten.

Kijk bij de bovenaan genoemde bureaustoelen met 5 sterren voor alle beste bureaustoelen. 

Zie ook: Meer testen bureaustoelen


Samenvatting
Een goede bureaustoel is belangrijk. Op kantoor, maar ook op je werkplek thuis. Vooral als je veel thuiswerkt en dus vaak op deze stoel zit. Hierboven vind je een overzicht van de beste bureaustoelen. Al deze goede bureaustoelen hebben een waardering van vijf sterren gekregen. Verder vind je hierboven informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste bureaustoel.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.