Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste gamestoel / gaming stoel

Een overzicht met aanbiedingen van goede gamestoelen. Drie beste gamestoelen lichten we er uit, waaronder de beste gamestoel voor lange mensen en de beste goedkope gaming stoel.


Gamen doe je vaak urenlang achtereen. Het is daarbij voor je lichaam belangrijk dat je een goede zithouding aanneemt. Voor de juiste zithouding heb je een goede gamestoel of bureaustoel nodig die je op je eigen lichaam kunt instellen. Hier kijken we naar de beste gaming stoel / beste gamestoel.Aanbiedingen gamestoelen

Hieronder vind je de beste gaming stoelen. Deze beste gamestoelen zijn terug te vinden in het overzicht met aanbiedingen alle gamestoelen. je vindt daar nog veel meer goede game stoelen, alle specificaties, alle prijzen en beoordelingen van gebruikers van de gamingstoelen.Wat is  het verschil tussen een gamestoel en een bureaustoel?

Maar waarin verschilt een gamestoel van een normale bureaustoel? Is het alleen het coole design van een gaming stoel dat het verschil maakt, of zijn er meer verschillen?

Er zijn veel game stoelen die inderdaad niet veel meer zijn dan een standaard bureaustoel met een op gamers gerichte bekleding. Maar een echt goede gamestoel heeft eigenschappen die je bij de meeste bureaustoelen niet tegenkomt. 

De beste gamestoelen zijn ervoor gemaakt dat langdurig achtereen op een intensieve manier worden gebruikt. Tijdens het gamen wordt een stoel zwaarder belast dan tijdens het maken van een spreadsheet. 

De beste gamestoelen kunnen dus veel hebben en zijn ook ergonomisch veel beter dan de gemiddelde bureaustoel.

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste gamestoelen. Deze beste gaming stoelen hebben in hun categorie in de test de hoogste score gehaald.
Beste gamestoel: DXRacer Formula F08

Deze DXRacer Formula F08 gamestoel is winnaar van de European Hardware Community Award voor Beste Gamestoel. Deze beste gaming stoel uit de test heeft een score van 4,8 uit 5 sterren gehaald en is daarmee ook hier de beste gamestoel. 

Hierbij is ook rekening gehouden met de prijs, want deze beste gamestoel is ook goed te betalen. Niet dat deze beste gamestoel goedkoop te noemen is, maar voor een goede gamestoel moet je nu eenmaal wat geld neertellen. 

DXracer gamestoel
DXracer gamestoel


Een goede gaming stoel is erg belangrijk voor je lichaam als je regelmatig urenlang aan het gamen bent.

En de DXRacer Formula game stoel biedt heel veel zitcomfort en instelmogelijkheden. De armsteunen van de gaming stoel zijn in 8 verticale posities in te stellen, deze beste gamestoel beschikt over een hoofdsteun en de rugleuning is op iedere stand tussen 90 en 135 graden in te stellen.  De zitting kun je vast of vrij zetten. Vrij betekent dat je gedurende het gamen heen en weer kunt stellen.

De materialen van deze beste gamestoel zijn van hoge kwaliteit. Het frame is van sterk staal. De koudschuim vulling zorgt ervoor dat je je beste positie kunt innemen wat rugpijn voorkomt. De bekleding is van de hoogste kwaliteit nylon (5 sterren) en kunstleer.

Maar de meeste indruk maakt deze game stoel met zijn zitcomfort. Deze beste gamestoel zit zo heerlijk dat je hem wel naar de zitkamer wilt rijden.

Kijk voor de actuele lage prijs van deze beste game stoel bij de bovenstaande aanbiedingen van gamestoelen. Je vindt deze beste stoel daar in wel 10 verschillende kleuren.
Beste gamestoel lange mensen: DXRacer Racing Pro

De Racing Pro is een variant op de bovenstaande DXRacer Formula gaming stoel, maar dan met een nog hogere rugleuning. Deze verhoogde rugleuning maakt de gamestoel beter geschikt voor lange mensen (boven de 1 meter 80). Ook deze beste gamestoel is te vinden in het overzicht.

DXRacer Racing Pro gamestoel
DXRacer Racing Pro gamestoelBeste goedkope gamestoel

Niet iedereen kan honderden euro's aan een gamingstoel uitgeven. Daarom hebben we ook de beste goedkope gamestoel. Deze Tectake game stoel heeft een lage prijs voor een goede gamestoel. Maar je kunt aan onderstaande foto al zien dat je wel te maken hebt met een heel ander soort gamingstoel.

De Tectake gamestoel heeft veel minder ergonomische voorzieningen dan de bovenstaande beste gamestoelen en oogt veel meer als een gewone bureaustoel. Toch heeft ook deze gamestoel ook speciale voorzieningen voor het gamen. 

Zo is de bekleding extra dik en zorgen ingewerkte textielen inlegstukken voor luchtcirculatie die het zweten tijdens inspannend gamen tegengaat. Ook is de leuning aangenaam breed.


Goedkope gamestoel Tectake

Goedkope gamestoel TectakeDeze beste goedkope gamestoel haalt het qua comfort en kwaliteit niet bij de DXRacer game stoelen maar onder de 100 euro is dit de beste gamestoel.Wat maakt een bureaustoel tot een goede gamestoel?

Een gaming stoel in een soort bureaustoel. Ook met een goede ergonomische bureaustoel kun je gamen. Waaraan moet een bureaustoel voldoen om een goede gamestoel te zijn?

De ergonomische kenmerken zijn belangrijk bij een game stoel, want je bent vaak urenlang actief in de stoel bezig. Een verstelbare rugleuning, verstelbare armleuningen en een zithoogte die verstelbaar is zijn kenmerkend voor een echt goede gamestoel, Zo kun je de stoel immers helemaal naar je eigen lichaam en eigen zitcomfort aanpassen. Dit voorkomt lichamelijke klachten als rugpijn en nekpijn en bovendien wordt je minder snel moe van het gamen. Ook een ademende bekleding is belangrijk. Dit voorkomt transpiratie als je actief aan het gamen bent.

Een gamestoel onderscheidt zichzelf verder van een goede ergonomische bureaustoel door zijn design, en soms door specifieke gaming faciliteiten zoals in de gamestoel ingebouwde speakers en ingebouwde effecten als trillingen en een kantelmeganisme dat op de gebeurtenissen in het videospel reageert. Deze mogelijkheden wordt echter alleen door de meest luxe en aller beste gamestoelen geboden. Je kan dan zelfs van professionele gamestoelen spreken.Beste gamestoel merken

Er zijn diverse fabrikanten die goede gamestoelen maken. Niet al deze fabrikanten maken deze gaming stoelen zelf, er zijn namelijk ook fabrikanten van game hardware die deze stoelen door specialisten laten maken en onder hun eigen naa verkopen. Maar ook deze stoelen behoren vaak tot de beste gamestoelen, omdat ze meer zijn dan alleen een bureaustoel in een hip kleurtje.

Dit zijn een aantal van de beste gaming stoel merken:

DX Racer gamestoelen

DXRacer maakt goede ergonomische gamestoelen van hoge kwaliteit die comfortabel zijn en een goede ondersteuning bieden, ook tijdens langdurig gamen. Deze gaming stoelen zijn populair bij gaming om zowel hun goede kwaliteit en comfort als om hun mooie design en uitstraling. De beste gamestoelen uit de test zijn DX gamingstoelen (zie boven).

AKRacing gamestoelen

Ook de gamestoelen van AKRacing (AK Racing) zijn ergonomisch, op tal van manieren aan de gebruiker in te stellen en geliefd bij gamers. Ondanks de naam zijn deze gamestoelen (net als DX Racer stoelen) noet alleen voor racegames geschikt maar als stoel voor bij het spelen van alle soorten games.

Corsair gamestoelen

Corsair is een voorbeeld van een fabrikant van gaming hardware die ook goede gamestoelen biedt. Corsair gaming stoelen zijn niet goedkoop maar wel gamestoelen van prima kwaliteit.

Noblechairs gamestoelen

Nobilechars (Noble chairs) is wel weer een echte gamestoel specialist. Deze Noblechairs zijn goed verstelbare gamestoelen van hoge kwaliteit en comfortabel. Ze zijn vaak gebaseerd op autostoelen.

Razer gamestoelen

Razer is dan weer in eerste instantie een fabrokant van game PC's en andere game hardware, maar ook hun gamestoelen hebben een heel goede reputatie.

MSI gamestoelen

Ook MSI is zo'n gamecomputer fabrikant die goede gamingstoelen maakt. Toch zijn de MSI gamestoelen heel betaalbaar.

Andere gamestoel merken

En zo zijn er meer gaming stoel aanbieders. Vaak bekende namen op gaming gebied. Bijvoorbeeld ook Sharkoon, Trust, GT Racer, XRocker en VDD Gaming bieden gamestoelen aan.

Al deze goede gamestoelen vind je bij de aanbiedingen van gaming stoelen bovenaan. Daar vind je vele honderden gamestoelen tegen aantrekkelijke prijzen. Een veel beter aaanbod aan stoelen voor gamers dan je bij winkels als Jysk, Ikea, Action, Aldi en Leen Bakker vindt.


Kijk bij de aanbiedingen alle gamestoelen voor deze beste gamestoelen en nog goede bureaustoelen voor gamers. Je vindt daar alle prijzen en specificaties.

Zie ook: 

Heb je tips met betrekking tot de gamestoel. Heb je een goede of slechte ervaring met een bepaald merk gamingstoel? Of heb je vragen of opmerkingen? Deze kun je allemaal posten bij de reacties onder dit artikel.


Foto bovenaan: DXRacer gamestoel


Onderwerp:
Hierboven vind je drie beste gamestoelen. Het zijn de drie beste gaming stoelen in hun soort. De beste game stoel in de topklasse, de beste gamestoel voor lange mensen en de beste goedkope gamestoel. Bij elke beste gaming stoel vind je de aanbiedingen om de beste gamestoel goedkoop te kopen en bovenaan staat een overzicht met alle game stoelen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik had eerst een goedkope gamestoel van Jisk, maar die stoel sleet wel eel erg snel. De gamingstoel van GTRacer die ik nu heb maakt een betere en meer degelijke indruk, terwijl die toch niet zoveel duurder is. Heel top aan deze stoel zijn de kussens die op de goede plaatsen steun geven. Ook vind ik de verstelbare armleuningen fijn. Het si wel jammer dat de stoel wat piept en kraakt onder het draaien. Ook is de zitting wat kort voor mijn lengte, maar dat probleem heb ik wel vaker met stoelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.