Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste heater terras (terrasverwarming)

Redactie     17:33     No comments


Met een goede heater voor  je terras kun je veel langer en vaker buiten zitten. Maar wat is voor jou de beste heater? Terrasverwarming heb je in vele soorten en maten. Hier kijken we naar beste heaters voor je terras.

Het betreft enkele elektrische heaters en enkele terrasverwarmers op gas. Zowel staande heaters als hangende modellen.

Dit zijn de beste heaters voor je terras

Hieronder vind je drie overzichten. Het eerste overzicht toont de beste heaters voor het terras. De beste heater voor aan de muur of schutting, voor aan een plafond (bijv. van een veranda of overkapping) en de beste heater voor een open terras. Ook de beste gas heaters en de beste elektrische heaters, de beste heaters voor een klein, middelgroot of groot terras en de beste energiezuinige heaters vind je hier.

In het overzicht met alle terras heaters vind je alle terrasverwarming en kun je makkelijk door enkele vinkjes te zetten je beste heater vinden.En ten slotte hebben we de aanbiedingen van all goede heaters bij de beste en goedkoopste winkels online.


Tips kiezen beste heater terras

Als je hier boven bij de beste heaters uit de test kijk zie je meerdere beste heaters. Dat is niet zo hele vreemd, want de ene terrasheater is de andere niet.  De beste heater voor de één hoeft niet de beste terrasverwarmer voor de ander te zijn. Niet iedereen verwacht immers hetzelfde van zijn heater, niet iedereen heeft hetzelfde terras en niet iedereen gebruikt zijn heater op dezelfde manier.

Hieronder kijken we naar de grote verschillen tussen de verschillende heaters.


Hangende Europ heater (elektrisch)Staande heater of hangende heater?
Een belangrijke keuze die je maakt als je je beste heater kiest is die tussen een staande terrasverwarmer en een hangende terrasverwarming. 

Een hangende terrasheater is ideaal als je een vaste plaats onder een overkapping of parasol hebt. Een vaste plek waar je warm wilt zitten zoals een loungeset of een eettafel.

De hangende heater kost je geen terrasruimte en staat je niet in de weg. Dat maakt de hangende heater tot de beste heater voor een vaste plek.

Maar de terrasheater even verplaatsten is bij een hangende heater geen optie. Dat kan wel makkelijk met een staande heater. Zo'n terrasverwarmer heeft vaak de vorm van een staande lamp of een zuil of piramide. Meestal staat de staande heater op wieltjes zodat je deze extra makkelijk kunt verplaatsen.

Je kunt een zelfstandig staande heater dan ook overal gebruiken en bent niet afhankelijk van bijvoorbeeld een parasol of een overkapping om de heater aan op te hangen.Mobiele JustFire heater op gas


Bij de beste heaters uit de test vind je zowel de beste staande heaters als de beste hangende heaters voor je terras.


Elektrische heater of gasheater?

Zowel staande heaters als hangende heaters zijn er op gas en op stroom. Hiervan zie je bij de afbeeldingen op deze pagina wat voorbeelden. 

Een elektrische terrasverwarming vinden veel mensen plezierig omdat je geen gasfles nodig hebt. Je hoeft alleen de stekker maar in het stopcontact te steken. Gebruik je een vaste heater op een vaste plek? Dan kun je er een stroomsnoer naar toe trekken en de terrasverwarming is altijd paraat.

Bij een gasheater heb je geen stoomsnoer nodig, de heater werkt snoerloos, maar een gasfles is dan wel nodig.

Bij een mobiele heater die je vaak verplaatst kan gas wel interessant zijn. Je bent dan immers nooit afhankelijk van een stopcontact.


Hangende elektrische Garden Impressions heaterLet ook hier op!
Terrasheaters heb je in diverse soorten die geoptimaliseerd zijn voor verschillende toepassingen. Zo heb je loungeheaters die hun warmte op zithoogte afgeven. Dat geeft een optimale warmte voor als je in een loungeset of tuinstoel zit. Deze loungeheaters zijn wel altijd laag geplaatst. Met een plafondheater bestrijk je een groter gebied en heb je minder last van voorwerpen of personen die de warmte blokkeren.

Een wandheater is handig als je geen mogelijkheid hebt de terrasverwarmer onder een overkapping of parasol te plaatsen en geen losstaande heater wil. De terrasverwarming kan dan toch hoog worden geplaatst.

Een flameheater is een terrasverwarmer die zichtbare vlam geeft. Een gezellig vuur voor op je terras. Een flameheater werkt altijd op gas.

Justfire staande gasheater met vlam


Tips voor bij het kiezen van een heater

 • Hoe meer vermogen hoe meer warmte de terrasverwarmer kan leveren, maar je merkt dit natuurlijk wel aan het verbruik aan stroom of gas.
   
 • Het aantal standen geeft aan hoe je de temperatuur kunt stellen. Let op: Sommige heaters kennen maar één stand. Het beste zijn de heaters die je traploos kunt stellen, daarbij kun je iedere gewenste temperatuur kiezen.
   
 • Een afstandsbediening is erg plezierig, vooral bij een plafondheater, maar ook bij iedere andere terrasverwarmer die buiten je bereik staat.
   
 • Het kan handig zijn als een heater over verlichting beschikt, je kunt de verwarming dan ook als lamp gebruiken.
   
 • Bij een vaste terrasverwarming is het handig als je deze kunt kantelen of op een andere manier kunt richten.
   
 • Bij een groot terras is het bereik natuurlijk ook iets om rekening mee te houden.

Bij de aanbevolen winkels genoemd op het bovenaan genoemde Beste Terras Verwarming Kopen kun je op al dit soort kenmerken de heaters selecteren, en zo de voor jou beste heater vinden.


Zie ook: 


Onderwerp:
Hier vind je de beste heaters voor het terras uit de beste terrasverwarming test. Een goede terras heater, heb je elektrisch en op gas. Wat de beste terrasheater is hangt daarbij van je voorkeur af. Hierboven vind je de beste terrasverwarmers / beste terrasheaters voor je terras. Deze goede terrasverwarming kun je goedkoop kopen. Is jouw beste heater een terrasverwarming op gas of een elektrische heater? Een plafondheater, een muurheater of een vrijstaande heater voor een open terras. Iedere beste heater vind je hier boven.


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.