Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste strijkijzers test Consumentenbond

Redactie     18:06     No comments


De Consumentenbond test regelmatig strijkijzers. Hier een overzicht van de beste strijkijzers en de beste koop uit de testen van de Consumentenbond.


Het betreft twee soorten strijkijzers, het stoomstrijkijzer en de stoomgenerator. Het ouderwetse strijkijzer, dus zonder stoom, komt eigenlijk niet meer voor. Ieder goed strijkijzer werkt met stoom. De stoomgenerator is daarbij een variant op het bekende stoomstrijkijzer. Bij een stoomgenerator bevindt het water zich niet in het het gedeelte dat je in de hand heb, maar in een apart reservoir. Op de stoomgenerator komen we verderop terug.

De beste stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren volgens de Consumentenbond

Welke strijkijzers er volgens de actuele testen van de Consumentenbond het beste strijkijzer en de beste stoomgenerator zijn kun je vinden in het overzicht met beste strijkijzers uit de test Consumentenbond.

Meer goede strijkijzers en stoomgeneratoren, en bijvoorbeeld ook hun goedkoopste online aanbieders, vind je op Beste Strijkijzer Kopen.

Stoomstrijkijzer of stoomgenerator

We schreven het al, het beste strijkijzer is tegenwoordig altijd een stoomstrijkijzer of stoomgenerator. De stoomgenerator is een strijkijzer met een aparte watertank die je naast je strijkplank zet. Zodoende hoef je het gewicht van het water niet te tillen. 

Stoomgeneratoren worden vooral gekozen door mensen die heel veel achter elkaar moeten strijken. Het strijkwerk gaat met een stoomgenerator lichter omdat ze minder gewicht hoeven te tillen en er moet minder vaak bijgevuld te worden omdat het waterreservoir veel groter is.

Stoomgenerator

De meeste mensen kiezen echter voor hun kleinere strijkklussen voor een gewoon stoomstrijkijzer. Dat is wat handzamer omdat je er geen watertank aan hebt hangen en de aanschafprijs is lager.

Kijk voor alle mogelijkheden en alle prijzen bij het bovenstaande Beste Strijkijzer Kopen of bij de beste strijkijzers uit de test van de Consumentenbond.

Zie ook: Meer beste strijkijzers uit testen


Onderwerpen:
Beste strijkijzer test consumentenbond, beste koop, beste strijkijzers test consumentenbond.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.