Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste schuurmachines

Redactie     14:12     No comments


Schuurmachines heb je voor grote en kleine klussen. Voor het maken van meubels, maar ook voor het afschuren voor je gaat verven. Hier kijken we naar de beste schuurmachines in alle soorten, de beste schuurmachines voor verschillende soorten klussen.

Alle beste schuurmachines

Alle beste schuurmachines zijn te vinden in het overzicht alle beste schuurmachines. Al deze schuurmachines hebben een waardering van 5 sterren gekregen. Het betreft heel verschillende schuurmachines voor verschillende taken.

Hoe selecteer je je beste schuurmachine?

Leuk als die beste schuurmachines, maar welke schuurmachine moet jij hebben? Wat is voor jou de beste schuurmachine? 

In het bovenstaande overzicht met beste schuurmachines kun je verder selecteren op tal van factoren, specificaties en eigenschappen. Je kunt aangeven wat voor soort schuurmachine je zoekt (hier staat hieronder meer informatie over), maar je kunt ook opgeven voor welke klus of klussen je de schuurmachine wilt gebruiken. Schuurmachines die hier minder goed geschikt voor zijn worden dan uit het overzicht verwijderd.

Ook andere wensen en eisen kun je opgeven om je beste schuurmachine te vinden. Bijvoorbeeld de maximale prijs die je wilt betalen (heel belangrijk!), de gewenste vorm van de zool, de stroomvoorziening (bijvoorbeeld accu of stekker), het vermogen, het merk en opties als stofafzuiging en handpalm-bediening. Wat je op je nieuwe schuurmachine wilt zien vink je aan, de rest laat je open. Zo kom je uiteindelijk uit op de voor jou beste schuurmachine, tegen de laagste prijs.

Soorten schuurmachines

Hieronder noemen we kort de verschillende schuurmachines en de taken waar deze schuurmachines het best in zijn.

Multischuurmachine

De naam zegt het al een beetje. De multischuurmachine is de meest allround schuurmachine. Geschikt voor het schuren van zowel vlakke oppervlakken als hoeken. Voor de gemiddelde doe het zelver is een multischuurmachine de beste schuurmachine.

Kijk bij de bovenstaande beste schuurmachines om te zien wat de beste multischuurmachines zijn.

Delta schuurmachine

De delta schuurmachine is ook een allround schuurmachine, maar dan wat voor het meer precieze werk. Door de kleine driehoekige voet kun je er nauwkeurig in hoekjes mee werken. Goed voor het fijne werk, maar het werken op grotere oppervlakken gaat minder snel dan met de multischuurmachine.

Evenals de multi schuurmachine is de delta schuurmachine een goede schuurmachine voor de particulier. Ook de beste delta schuurmachines (met vijf sterren) vind je in het bovenstaande overzicht.

Vlakschuurmachine

De vlakschuurmachine is een meer specialistische schuurmachine. Ook hier verraadt de naam het al, deze schuurmachine gebruik je voor het schuren van grote vlakke oppervlakken zoals deuren, muurplaten en kasten. Hoeken en randen schuren kan ook wel, maar dit gaat door de rechthoekige voet van de vlakschuurmachine een stuk lastiger. Deze schuurmachine kies je dus alleen als je hem echt wilt gebruiken waarvoor hij bedoeld is.

Ook de beste vlakschuurmachines vind je bij de bovenstaande beste schuurmachines.

Excentrische schuurmachine (excenterschuurmachine)

Ook de excentrische schuurmachine gebruik je voor vlakke oppervlakken, maar dan met name voor het meer zware schuurwerk op grote oppervlakken. Een excentrische schuurmachine maakt een draaiende beweging. Vooral professionals gebruiken een excentrische schuurmachine. Ook dit model vind je bij de beste schuurmachines met 5 sterren.

Bandschuurmachine

De bandschuurmachine is de concurrent van de excentrische schuurmachine, ook deze gebruik je om grote oppervlakken te schuren. Het grote verschil is dat de bandschuurmachine geen voet heeft maar met een draaiende schuurband werkt die het oppervlak schuurt.

Wandschuurmachine

De wandschuurmachine (plafondschuurmachine, langnekschuurmachine ) is een heel specialistische schuurmachines die je voor grote oppervlakken als een plafond of muur gebruikt. Deze schuurmachine onderscheidt zich van de excentrische schuurmachine door een telescopische steel die er voor zorgt dat je zonder trap of ladder plafonds en hoge muren kunt schuren. 

Van al deze soorten schuurmachines vind je de beste schuurmachines terug in het bovenstaande overzicht met alle beste schuurmachines. Daar vind je ook alle prijzen, specificaties en mogelijkheden.

Foto: Bosch


Onderwerpen:
Beste schuurmachines test, multischuurmachines, delta schuurmachine, wanden schuren, bandschuurmachines, beste schuurmachine test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.