Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste grasmaaiers volgens de experts

 

Een overzicht met alle beste grasmaaiers uit de test van experts. De beste grasmaaier voor ieder soort tuin en elk budget.


Je hebt grasmaaiers in diverse soorten. Van een eenvoudige handmaaier voor een klein grasveld tot een krachtige elektrische grasmaaier voor een groot gazon. Hier kijken we naar de beste grasmaaiers in verschillende categorieën volgens de experts.


Deze beste grasmaaiers zijn aangewezen door de experts van Coolblue. Bij de aanbevolen grasmaaiers in iedere categorie vind je de beste grasmaaier volgens deze grasmaaier experts.

Het gaat daarbij onder andere om de volgende categorieën:

  • Beste handmaaier
  • Beste goedkope handmaaier
  • Beste grasmaaier met accu groot gazon
  • Beste grasmaaier met accu middelgroot gazon
  • Beste elektrische grasmaaier groot gazon
  • Beste elektrische grasmaaier middelgroot gazon
  • Beste elektrische grasmaaier klein gazon
  • Beste zweefmaaier
Kijk bij de bovenstaande aanbevolen grasmaaiers voor de beste grasmaaier in elk van deze categorieën.

Beste handmaaiers

Bij de meeste tuincentra en bouwmarkten kom je alleen nog maar elektrische grasmaaiers en accu grasmaaiers tegen. Zelfs het aanbod aan robot grasmaaiers is er vaak groter. In een hoekje vind je bij deze winkels als je geluk hebt nog een handmaaier. Gelukkig zijn handmaaiers online nog wel goed verkrijgbaar. 

Kijk maar bij de aanbiedingen beste online winkels voor een grasmaaier voor het grote aanbod aan alle soorten grasmaaiers online.

Handmaaier (kooimesmaaier) Wolf Garten

Handmaaier (kooimesmaaier) Wolf Garten


Dat is maar goed ook, want veel mensen zitten helemaal niet te wachten op een elektrische grasmaaier omdat ze bijvoorbeeld maar een bescheiden gazon hebben. Het aanschaffen van een elektrische grasmaaier is dan niet alleen onnodig duur, zo'n grasmaaier neemt ook veel meer ruimte in de schuur of berging in. Bij de bovenstaande beste winkels vind je gelukkig nog wel genoeg handmaaiers en de beste handmaaier (kooimesmaaier) volgens de experts (en de beste koop) vind je bij bovenstaande beste grasmaaiers volgens de experts van Coolblue.

Beste elektrische grasmaaier

Heb je wel een middelgroot tot groot gazon, dan is een elektrische grasmaaier wel interessant. Bij de bovenstaande beste grasmaaiers vind je dan ook diverse beste elektrische maaiers. Hierbij is de grootte van het gazon wel bepalend wat voor jou de beste grasmaaier is. Bij een groot gazon is een brede grasmaaier wel zo interessant omdat je meer opschiet, maar bij een kleiner gazon geef je waarschijnlijk de voorkeur aan een wat kleinere elektrische grasmaaier. 

Elektrische grasmaaier Gardena

Elektrische grasmaaier Gardena


Beste grasmaaier met accu

Hetzelfde geldt voor de elektrische grasmaaier met accu. Vaak is de accu grasmaaier een elektrische grasmaaier die is voorzien van een accu voor de stroomvoorziening. Als je de prijs van twee van deze (vaak verder gelijke) grasmaaiers met elkaar vergelijkt valt het grote prijsverschil op. Een accu is nou eenmaal een duur onderdeel van ieder elektrische apparaat. 

Accumaaier Bosch

Accumaaier Bosch


Het prijsverschil betaalt zich wel terug in gebruiksgemak. Het maait namelijk een stuk makkelijker als je geen rekening hoeft te houden met een stroomvoorziening en met een snoer dat hinderlijk in de weg ligt (en doorgemaaid kan worden). Daarom kiezen heel veel mensen ondanks het prijsverschil toch voor een accu grasmaaier.

Beste zweefmaaier

Een apart soort grasmaaier is de zweefmaaier. Een zweefmaaier is een elektrische grasmaaier die een luchtkussen creëert waarop hij zweeft. Een zweefmaaier is daarom heel licht te bedienen en te besturen. Ook de beste zweefmaaier uit de test vind je bij de bovenstaande aanbevolen grasmaaiers.

Zweefmaaier Flymo

Zweefmaaier Flymo


Beste benzinemaaier / beste robotmaaier

Kijk bij de beste benzinemaaiers en beste robotmaaiers bij de andere testen van grasmaaiers. Je vindt daar ook de beste grasmaaiers uit testen van andere organisaties zoals de consumentenbond test van grasmaaiers.


Samenvatting:
Bovenaan deze pagina vind je een overzicht van de beste grasmaaiers in diverse soorten. Bijvoorbeeld de beste elektrische grasmaaier, de beste accu grasmaaier, de beste handmaaier en de beste zweefmaaier. Bovendien worden de beste grasmaaiers voor gazons van verschillende groottes aangewezen. Iedere beste grasmaaier uit de test is er ook te koop. Meer goede winkels om een goede grasmaaier goedkoop te kopen vind je ook hier boven.


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.