Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Populaire inkjet printers (top 10)

 

Hier vind je de top 10 van beste en meest verkochte inkjet printers in Nederland. 


Wat is momenteel de inkjet printer die het meest populair is? Hier vind je de top 10 van inkjet printers. Dit zijn de meest verkochte inkjets met de hoogste waardering van hun gebruikers. 


Kijk voor deze tien meest populaire inkjet printers van dit moment in de Inkjet Printer Top 10. Je kunt er nog verder doorbladeren voor nog mee goede inkjet printers.


Waarom een inkjet printer?

Waarom zou je voor een inkjet printer kiezen? Bijna iedere printer die thuis gebruikt wordt is een inkjet printer. Dat heeft meerdere redenen. Het begint met de prijs van inkjets. 

De prijs
Een goede kleuren all-in-one inkjet (een kleuren inkjet printer die je ook als kopieerapparaat en scanner kunt gebruiken) koop je al onder de 50 euro. Voor een kleuren laserprinter met kopieerfunctie ben je minimaal 350 euro kwijt. Dat is een enorm prijsverschil!

Betere fotokwaliteit
Ten tweede worden er thuis veel foto's en werkstukken met foto's geprint. Een inkjet printer mag dan veel goedkoper zijn dan een laserprinter, foto's komen veel mooier uit uit een inkjet, vooral als je een specifieke fotoprinter gebruikt. De inkjet techniek leent zich beter voor het printen van foto's dan de laser techniek.

Print je veel foto's? Kijk dan bij de beste foto printers uit de test.

Waarom een laserprinter soms beter is dan een inkjet

Heeft de inkjet printer dan alleen maar voordelen ten opzichte van de laserprinter? Nee, want dan zouden bedrijven geen laserprinters gebruiken maar inkjets.

Een laserprinter kan veel sneller printen, vooral in zwart. Dat maakt de laserprinter beter geschikt voor bulkwerk en voor kantoren waar veel mensen een printer delen. Bij een inkjet printer zou je dan teveel op elkaar moeten wachten. Ook zijn de zwarte letters bij een laserprinter mooier dan bij een inkjet en liggen de kosten per printje bij een laserprinter veel lager omdat de inkt goedkoper is.

Gebruik je de printer vooral voor grote hoeveelheden prints in zwart/wit. Kijk dan bij de beste laserprinters uit de test.


Wat zijn goede inkjet printers?

Bovenaan vind je een link naar de inkjet printer top 10. Omdat de fabrikanten continue nieuwere (en vaak betere) inkjet printer uitbrengen verandert deze top 10 van beste inkjet printers continue. Merken die de top 10 standaard bevolken zijn HP, Canon en Epson. Dit is de top 3 onder de inkjet printers als je naar de fabrikanten kijkt. Een vierde fabrikant die ook inkjet printers maakt is Brother, maar daarmee heb je het wel gehad. Uit merken heb je maar weinig keuze op de printer markt.

Kijk bij de testen van inkjet printers voor de beste inkjets uit de test.


Foto: Canon inkjet printer


Onderwerp:
Wat zijn de beste inkjet printers? In bovenstaande top 10 vind je de hoogst gewaardeerde, meest populaire en beste inkjets van dit moment. Dit populaire inkjet printer overzicht wordt continue bijgewerkt waardoor deze inkjet printer top 10 altijd actueel is.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.