Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste inkjet printers (top 10)

Redactie     13:14     No comments


Wat is momenteel de beste inkjet printer? Hier vind je de top 10 van beste inkjet printers gebaseerd. Dit zijn de meest populaire inkjets met de hoogste waardering.Kijk voor deze tien beste inkjets in de Inkjet Printer Top 10. Je kunt er nog verder doorbladeren voor nog mee goede inkjet printers.


Waarom een inkjet printer?

Bijna iedere printer die thuis gebruikt wordt is een inkjet printer. Dat heeft meerdere redenen. Het begint met de prijs. Een goede all-in-one inkjet (die je ook als kopieerapparaat en scanner kunt gebruiken) koop je al onder de 50 euro. Voor een kleuren laserprinter met kopieerfunctie ben je minimaal 350 euro kwijt.

Ten tweede worden er thuis veel foto's en werkstukken met foto's geprint. Een inkjet printer mag dan veel goedkoper zijn dan een laserprinter, foto's komen veel mooier uit uit een inkjet, vooral als je een specifieke fotoprinter gebruikt. De inkjet techniek leent zich beter voor het printen van foto's dan de laser techniek.

Print je veel foto's? Kijk dan bij de beste foto printers uit de test.

Waarom een laserprinter soms beter is

Heeft de inkjet printer dan alleen maar voordelen ten opzichte van de laserprinter? Nee, want dan zouden bedrijven geen laserprinters gebruiken maar inkjets.

Een laserprinter kan veel sneller printen, vooral in zwart. Dat maakt de laserprinter beter geschikt voor bulkwerk en voor kantoren waar veel mensen een printer delen. Bij een inkjet printer zou je dan teveel op elkaar moeten wachten. Ook zijn de zwarte letters bij een laserprinter mooier dan bij een inkjet en liggen de kosten per printje bij een laserprinter veel lager omdat de inkt goedkoper is.

Gebruik je de printer vooral voor grote hoeveelheden prints in zwart/wit. Kijk dan bij de beste laserprinters uit de test.


Wat zijn goede inkjet printers?

Bovenaan vind je een link naar de inkjet printer top 10. Omdat de fabrikanten continue nieuwere (en vaak betere) inkjet printer uitbrengen verandert deze top 10 van beste inkjet printers continue. Merken die de top 10 standaard bevolken zijn HP, Canon en Epson. Dit is de top 3 onder de inkjet printers als je naar de fabrikanten kijkt. Een vierde fabrikant die ook inkjet printers maakt is Brother, maar daarmee heb je het wel gehad. Uit merken heb je maar weinig keuze op de printer markt.

Kijk bij de testen van inkjet printers voor de beste inkjets uit andere testen.


Foto: Canon inkjet printer,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.