Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fitnessmat (sportmat) en beste koop

Redactie     14:45     No commentsFit blijven door thuis fitness oefeningen te doen? Een goed idee! Maar voor grondoefeningen wordt wel het gebruik van een goede fitnessmat (sportmat) geadviseerd. Dat oefent een stuk plezieriger en voorkomt blauwe plekken. Hier de beste fitnessmat en de beste koop.


Overzicht fitnessmatten

Deze beste fitnessmat en beste koop zijn te vinden in het overzicht alle fitnessmatten. Daar vind je naast deze twee beste fitnessmatten nog meer goede fitnessmatten tegen de laagste prijzen. Inclusief reviews en ervaringen van gebruikers.

Verwar een fitnessmat (sportmat) niet met een yogamat. Een yogamat zorgt er voor dat het aangenaam is om op de vloer te liggen, maar een fitnessmat is over het algemeen wat dikker en biedt daardoor meer comfort als je lichamelijke oefeningen, zoals buikspieroefeningen, op de mat doet.

Beste fitnessmat: Matchu Sports

De fitness mat met de hoogste waardering (4,5 uit 5) is de sportmat van Matchi Sports. Deze beste fitnessmat combineert een hoge kwaliteit met een hoog comfort. Het is een lekker dikke fitnessmat, die toch licht en makkelijk is om mee te nemen. De schok-absorptie van deze 9 millimeter dikke fitnessmat is zeer goed. De Matchu Sports mat is zeer geschikt om zowel als sportmat als yogamat te gebruiken.Met deze mat kun je je grondoefening doen zonder pijnlijke steunplekken en zitplekken achteraf en tijdens de oefeningen. Deze beste fitnessmat is gemaakt van natural based rubber dat zowel zacht als licht van gewicht is. Ook is dit materiaal heel makkelijk te reinigen. Je kunt de sportmat goed oprollen en aan een draagkoord makkelijk meenemen.

De onderkant van de mat bevat anti-slip materiaal dat er voor zorgt dat de mat goed blijft liggen en niet verschuift.

Met zijn afmetingen van 180 bij 60 centimeter heb je ook nog eens lekker de ruimte voor je oefeningen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van alle sportmatten voor de actuele winkelprijs en andere informatie met betrekking tot deze beste fitnessmat  / beste sportmat.

Beste koop: Avento fitnessmat

De beste fitnessmat onder de 20 euro is de sportmat van Avento. Het is een zachte  foam mat van polyetheen die te koop is in de kleuren roze, lichtblauw en grijs.


Deze beste koop is wat kleiner minder lang dan de Matchu Sports mat (160 cm in plaats van 180 centimeter) en ook wat dunner (0,7 cm in plaats van 0,9 cm). De breedte is met 60 centimeter wel gelijk.

Op alle punten scoort deze fitnessmat minder dan de best geteste Matchu Sports sportmat. Als je voor deze mat kiest is dat om de lagere prijs. De Aveto fitnessmat kost 14 euro minder en is daarmee beste koop.

Kijk voor deze twee beste fitness matten en andere goede sportmatten en voor fitness geschikte yogamatten in het bovenaan genoemde overzicht met alle fitnessmatten. Je vindt daar ook alle maten, specificaties en laagste prijzen.

Zie ook: Beste fitness apparatuur uit de test

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.