Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Kingston HyperX Cloud II gaming headset

De Hyperx Cloud 2 koptelefoon met microfoon is als beste gaming headset getest. Hier een review van de Hyperx Cloud 2 test. 

HyperX Cloud II gaming headset

Voor het meest plezierig gamen is een goede gaming headset erg belangrijk. Met de HyperX Cloud II  van Kingston heb je niet alleen een geweldig (surround) game geluid maar je bent ook heel goed te verstaan door je medespelers. 

Bovendien is deze beste gaming headset ook zeer geschikt voor het kijken naar films en voor het luisteren van muziek in zeer hoge kwaliteit.

Niet voor niets werd de Kingston HyperX Cloud II bekroond met de Hardware.info Excellent Choise award en (de oudere versie) met de European Hardware Award. Hieronder vind je een korte beschrijving van deze beste gaming headset. 

Kijk voor de lage actuele winkelprijs bij de aanbiedingen van HyperX gaming headsets.


Kingston gaming headset

Kingston HyperX Cloud II gaming headset

Beste gaming headset: Kingston HyperX Cloud II

Kwaliteit geluid
De koptelefoon van deze Kingston gaming headset geeft geluid zeer gedetailleerd weer. Die details merk je bij games, maar vooral ook bij films waar je de kleinste geluidsdetails kunt horen, zoals een ventilator op afstand, of het knisperen van grind. 

De Kingston koptelefoon genereert een virtueel 7.1 geluid, zodat de geluiden werkelijk van alle kanten lijken te komen. En dat allemaal met heel veel diepte en ook hier heel veel detail. 

De 7.1 weergave kan worden uitgezet als je daar even geen behoefte aan hebt. Je hoort dan gewoon stereo geluid.

Om het geluid perfect weer te geven is de Kingston headset voorzien van een geluidskaartje in een kastje dat je tussen de koptelefoon en computer / console plaatst. Deze audiochip versterkt het geluid en spraak en zorgt voor het 7.1 surround effect.

Niet alleen games en films klinken prachtig via deze headset, ook muziek klinkt beter dan ooit.

Geluid van buitenaf blijft ook buiten. Je hoort weinig tot niets van je omgeving, maar dit is dan ook een gaming headset, en die draag je als je je van de buitenwereld wil afsluiten om op te gaan in je game, muziek of film.

Kwaliteit microfoon
Een headset bestaat niet alleen uit een koptelefoon, maar ook over een microfoon. Ook deze microfoon is bij de Kingston HyperX Cloud II van bijzonder hoge kwaliteit. Het geluid van je spraak wordt digitaal geperfectioneerd en ruis wordt weggefilterd. De microfoon kan in iedere gewenste richting worden gebogen. Gebruik je de microfoon even niet? Dan kun je hem er makkelijk even afhalen en later weer terugplaatsen.
Draagcomfort
Alles aan de HyperX Cloud II is sterk en degelijk, met bijvoorbeeld een ijzeren frame. Je hoeft niet bang te zijn dat je snel iets beschadigd. Het draagcomfort is zeer hoog. Je oren worden omsloten met een zacht kussen dat niet irriteert. Het dragen van een bril is geen enkel probleem.

Heb je voorkeur voor kunstleren oorkussens? Of heb je liever oorkussens van stof? Bij de HyperX Cloud II kun je op ieder moment kiezen en wisselen, er worden namelijk twee sets oorkussens meegeleverd.

Voor PC, Mac en game consoles
De Kingston HyperX Cloud II is niet draadloos, maar de kabel is lekker lang en met stof bekleed zodat hij niet gaat klitten of oprolt. Je sluit deze HyperX headset via de USB-poort aan op je PC, Mac, Xbox One, Nintendo Switch of PS4.

Zie ook: 


Onderwerpen:
De HyperX Cloud II headset is bekroond met de Hardware.info Excellent Choise Award voor beste game headset. HyperX is een label van een Kingston. Hier informatie en een aanbieding van de HuperX Cloud II headset voor gamers.

Een reactie posten

0 Reacties