Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gaming headset: HyperX Cloud II

 

De Hyperx Cloud 2 koptelefoon met microfoon is als beste gaming headset getest. Hier een review van de Hyperx Cloud 2 test. Voor het meest plezierig gamen is een goede gaming headset erg belangrijk. Met de HyperX Cloud II  van Kingston heb je niet alleen een geweldig (surround) game geluid maar je bent ook heel goed te verstaan door je medespelers. 

Bovendien is deze beste gaming headset ook zeer geschikt voor het kijken naar films en voor het luisteren van muziek in zeer hoge kwaliteit.


Niet voor niets werd de Kingston HyperX Cloud II bekroond met de Hardware.info Excellent Choise award en (de oudere versie) met de European Hardware Award. Hieronder vind je een korte beschrijving van deze beste gaming headset. Kijk voor de lage actuele winkelprijs bij de aanbiedingen van HyperX gaming headsets.Beste gaming headset: Kingston HyperX Cloud II

Kwaliteit geluid
De koptelefoon geeft geluid zeer gedetailleerd weer. Dat merk je bij games, maar vooral ook bij films waar je de kleinste geluidsdetails kunt horen, zoals een ventilator op afstand, of het knisperen van grind. De koptelefoon genereert een virtueel 7.1 geluid, zodat de geluiden werkelijk van alle kanten lijken te komen, met heel veel diepte en ook hier veel veel detail. De 7.1 weergave kan worden uitgezet als je daar even geen behoefte aan hebt. Je hoort dan gewoon stereo.

On het geluid perfect weer te geven is de headset voorzien van een geluidskaartje in een kastje dat je tussen de koptelefoon en computer / console plaatst. Deze audiochip versterkt het geluid en spraak en zorgt voor het 7.1 surround effect. Niet alleen games en films klinken prachtig via deze headset, ook muziek klinkt beter dan ooit.

Geluid van buitenaf blijft ook buiten. Je hoort weinig tot niets van je omgeving, maar dit is dan ook een gaming headset, en die draag je als je je van de buitenwereld wil afsluiten om op te gaan in je game, muziek of film.

Kwaliteit microfoon
Een headset bestaat niet alleen uit een koptelefoon, maar ook over een microfoon. Ook deze is bij de HyperX Cloud II van bijzonder hoge kwaliteit. Het geluid van je spraak wordt digitaal geperfectioneerd en ruis wordt weggefilterd. De microfoon kan in iedere gewenste richting worden gebogen. Gebruik je de microfoon even niet? Dan kun je hem er makkelijk even afhalen en later weer terugplaatsen.


Draagcomfort
Alles aan de HyperX Cloud II is sterk en degelijk, met bijvoorbeeld een ijzeren frame. Je hoeft niet bang te zijn dat je snel iets beschadigd. Het draagcomfort is zeer hoog. Je oren worden omsloten met een zacht kussen dat niet irriteert. Het dragen van een bril is geen enkel probleem.

Heb je voorkeur voor kunstleren oorkussens? Of heb je liever oorkussens van stof? Bij de HyperX Cloud II kun je op ieder moment kiezen en wisselen, er worden namelijk twee sets oorkussens meegeleverd.

Voor PC, Mac en game consoles
De HyperX Cloud II is niet draadloos, maar de kabel is lekker lang en met stof bekleed zodat hij niet gaat klitten of oprolt. Je sluit deze headset via de USB-poort aan op je PC, Mac, Xbox One, Nintendo Switch of PS4.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Beste gaming headset test, HyperX Cloud II beste headset test gamers, game headset test.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.