Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Btwin beste goedkope keuze e-bike bij ANWB test budget e-bikes

 


Een kleine 700 euro kost de Btwin Elops 500 E. Dat is een uitzonderlijk lage prijs voor een e-bike. Toch kwam deze elektrische fiets goed uit de de budget e-bike test van de ANWB. Met een 6,9 als eindcijfer was deze goedkope e-bike de Voordelige Keuze (beste koop) uit de ANWB test van e-bikes onder de 1.000 euro.


Een prijslimiet waar deze goedkope elektrische fiets dus ruim onder blijft. Desondanks presteerde de Btwin Elops 500 E veel beter in de test dan veel duurdere elektrische fietsen. De Btwin e-bike is uitsluitend bij Decathlon te koop. Btwin is een eigen merk van deze Franse sportwinkelketen.

Tip: Meer goede e-bikes


De BTwin Elops was de goedkoopste elektrische fiets uit de ANWB budget e-bike test. Desondanks scoorde deze goedkope elektrische fiets goed in de test. De remmen zijn goed (dit in tegenstelling tot bij de meeste andere geteste budget e-bikes) evenals de verlichting en de stabiliteit van de fiets. Zolang de weg vlak is is de ondersteuning goed.De accu is wel een tegenvaller. In de hoogste ondersteuningsstand haal je slechts 32 kilometer. Hier merk je de lage prijs. De accu is het duurste onderdeel van een elektrische fiets. Kijk bij de andere e-bike tests voor (duurdere) elektrische fietsen met een betere accu.

Andere nadelen: De ondersteuning is heuvel op een stuk minder, het frame is wat klein en eenvoudige luxe zoals een ringslot moet je zelf toevoegen. Wel is de Btwin Elops 500 E voorzien van zes versnellingen wat vooral bij recreatief gebruik plezierig is.

Zie ook: Meer testen van fietsen

Foto's: Decathlon


Onderwerpen:
Beste goedkope ebike test ANWB, beste voordelige e-bike, btwin elops, goedkope elektrische fiets test ANWB, beste ebike goedkoop ANWB fietstest.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.