Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Hooikoorts zelftest (pollen test, huisstofmijt test, katten allergie test)

Redactie     10:27     No comments


Last van niezen, tranende of jeukende ogen, een koortsig gevoel? Dat kan een verkoudheid of griep zijn, maar ook hooikoorts (een pollen allergie) of een andere luchtweg allergie zoals een huisstofmijt allergie of een overgevoeligheid voor dierenharen. Je kunt zelf bepalen of dat het geval is met een hooikoorts test. Hoe goed is deze doe het zelf test?


Een betrouwbare test om jezelf te testen is de Inhalatie Allergie Check van Testjezelf. Met deze 3-in-1 zelftest je jezelf voor allergie voor pollen, huisstofmijt en kattenharen. Dit is een betrouwbare test want de resultaten komen voor meer dan 97% overeen met die resultaten van een priklab.

Uniek zijn de drie testvelden voor drie verschillende luchtweg allergie├źn. Normaal gesproken zijn daar drie testen voor nodig. Iemand kan namelijk allergisch zijn voor pollen, maar niet voor kattenhaar (of omgekeerd), of  allergisch zijn voor huisstofmijt maar verder geen hooikoortsklachten hebben, enzovoort. Het zijn drie verschillende luchtweg allergie├źn, maar met deze test kun je op alle drie testen.


Per allergie geeft de test aan of je ervoor gevoelig bent. Dit weet je na ongeveer een kwartier. Blijk je allergisch? Dan kun je de juiste medische hulpmiddelen gebruiken, zoals hooikoortstabletten. Ben je niet allergisch maar heb je wel klachten? Dan is het verstandig de huisarts te raadplegen.

Diverse online winkels bieden deze hooikoorts en allergie zelftest aan. Kijk bij de aanbiedingen van de Testjezelf Inhalatie Allergie Check voor hun prijzen.

Deze test is zelf makkelijk uit te voeren, en biedt met ruim 97% een goede betrouwbaarheid voor een zelftest. Binnen een kwartier heb je antwoord op de vraag of je een allergie hebt voor pollen (hooikoorts), kattenhaar of huisstofmijt.


Zie ook:
,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.