Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste Android smartwatch

De beste Andorid smartwatch uit de test in verschillende categorieën. Van de beste smartwatch goedkoop tot de beste smartwatches om sport prestaties te meten. Alle best geteste smartwatches.


Een smartwatch is een klein computertje om je pols. Je kunt er dan ook heel verschillende dingen mee doen. Het aanwijzen van één beste smartwatch is dan ook lastig. Niet iedereen verlangt hetzelfde van zijn slimme horloge en de ene smartwatch kan beter geschikt zijn voor een taak dan een andere smartwatch. Daarom kijken we hier naar een aantal beste smartwatches, goede smartwatches voor verschillende taken.


Overzicht beste smartwatches


Een overzicht van al deze goede smartwatches vind je bij de beste smartwatches op diverse terreinen. Kijk daar wat de beste smartwatches op dit moment zijn. Omdat de smart watches zich snel ontwikkelen wil er nogal eens wat veranderen in deze lijst.


Zie ook:Hieronder kijken we kort naar de eigenschappen van een  goede Android smartwatch.

De beste smartwatch op je telefoon te bedienen

Een heel belangrijke taak van een goede Android smartwatch is het bedienen van de Android smartphone via je slimme horloge. Op je smartphone staan immers de Android apps die je gebruikt en komen je sociale media berichten binnen. Je hebt alleen niet altijd je smartphone in de hand. 

Het slimme Android horloge is echter een perfect verlengstuk van je  Android telefoon. Je hoeft alleen even op je pols te kijken om je berichten te lezen, en ook berichtjes versturen en een telefoontje plegen kan met een goede Android smartwatch zonder dat je je telefoon tevoorschijn hoeft te halen.
Samsung smartwatch Android


Met een goede smartwatch om je Android smartphone te bedienen kun perfect berichten lezen, maar ook beantwoorden. Je kunt met deze Android smartwatch telefoneren, de muziek van je telefoon muziek afspelen en via je telefoon spraakberichten versturen die je via je horloge inspreekt. Browsen door Android apps en door je berichten gaat snel en soepel. 

Kortom bij een goede Android smartwatch die een verlengstuk van je smartphone is kun je je telefoon op zak houden en er toch gebruik van maken.

Kijk in het bovenstaande overzicht met beste smartwatches om te zien wat momenteel de beste smartwatch is om je telefoon te bedienen.De beste Android smartwatch voor een gezonde levensstijl

Een andere belangrijke functie van een goede Android smartwatch is het bevorderen van de gezondheid. Een goede Android smartwatch voor een gezonde levensstijl is uitgerust met sensoren en apps die je gezondheid en lichamelijke activiteiten perfect meten en in kaart brengen. Fitbit smartwatch (Android compatible)


Het verbranden van calorieën, je hartslag, je slaappatroon, het aantal stappen en de afstand die je per dag aflegt, dat zijn nog maar een paar voorbeelden van wat een goede Android smartwatch voor een gezonde levensstijl allemaal kan meten. Natuurlijk wordt al deze lichamelijke informatie niet alleen geregistreerd maar ook via apps duidelijk gepresenteerd en krijg je tips en informatie over hoe je gezondheid te verbeteren.

Natuurlijk kent een goede Android smartwatch naast al deze metingen ook alle mogelijkheden die je van een smartwatch mag verwachten zoals het bedienen van de telefoon, maar op het gebied van de gezondheid blinkt het beste slimme horloge voor een gezonde levensstijl uit.

Ook de beste Android smartwatch voor een gezonde levensstijl vind je bij de bovenaan genoemde beste smartwatches.De beste Android smartwatch om sportprestaties te meten


Een derde functie waarvoor de smartwatch heel vaak gebruikt wordt is het meten van sportprestaties. Je zou een goede Android smartwatch voor de sporter kunnen zien als een geavanceerd sporthorloge. 

Een goede Android smartwatch voor het meten van sportprestaties meet veel van de bovengenoemde lichamelijke inspanningen zoals afgelegde afstand, hartslag en calorieverbruik, maar ook maximum snelheid, gemiddelde snelheid en meer sportprestaties.


Polar smartwatch Android


Maar een goede Android smartwatch voor sport blinkt vooral uit met zijn apps waarin al deze sportprestaties geanalyseerd worden. Je krijgt overzichten, tips, trainingschema's en meer informatie. 

Een goede Android smartwatch voor de sport meet hardloop prestaties maar ook prestaties op het gebied van zwemmen, fietsen en andere sportieve lichamelijk activiteiten.

Kijk voor de beste Android smartwatch voor hardloper en andere sporter bij de beste  Android smartwatches uit de test bovenaan deze pagina.Meer goede smartwatches

Dit zijn drie soorten beste Android smartwatches, maar er zijn meer goede smartwatches. Op Beste Smartwatch Kopen vind je meer tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste Android smartwatch. 

Bijvoorbeeld een smartwatch keuzehulp, de beste winkels om een smartwatch goedkoop te kopen, en meer tips en informatie over slimme horloges. Je vindt daar ook smartwatches met een ander besturingssysteem zoals een iOS smartwatch.

Zie ook: Meer smartwatch testen


Onderwerp:
Hierboven verwijzen we je naar een overzicht met beste Android smartwatches op verschillende terreinen uit de test. Het betreft de beste Android horloge als verlengstuk van je telefoon, de beste Android smartwatch voor sport en de het beste slimme horloge om je gezondheid en activiteiten te meten. Op Beste Smartwatch Kopen vind je meer goede Android smartwatches en de beste winkels om een goede Android smartwatch goedkoop online te kopen. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik kan iedereen de Samsung Galaxy Watch 6 aanraden, een positief consumentenbond review trok mij over de streep en het is inderdaad een prima smartwatch die voor mij als student ook goed te betalen is. Veel vergelijkbare slimme horloges, de Apple Watch maar ook Android smartwatches, zijn veel duurder dan dit Samsung horloge.

    Deze Android smartwatch is heel goed als sporthorloge voor hardlopen en fietsen, de twee sporten die ik beoefen. Daarbij is het belangrijk dat de GPS positie zo goed werkt. De accu loopt wel redelijk snel leeg. Ik moet hem om de dag opladen. Gelukkig gaat dat opladen heel snel als je het een keer vergeten bent om hem 's nachts op te laden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.