Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Smartwatch test: De beste smartwatches in diverse categorieën

Redactie     11:43     No comments


Een smartwatch is een klein computertje om je pols. Je kunt er dan ook heel verschillende dingen mee doen. Het aanwijzen van één beste smartwatch is dan ook lastig. Niet iedereen verlangt hetzelfde van zijn slimme horloge en de ene smartwatch kan beter geschikt zijn voor een taak dan een andere smartwatch. Daarom kijken we hier naar een aantal beste smartwatches, de beste slimme horloges voor verschillende taken.


Overzicht beste slimme horloges


Een overzicht van al deze beste horloges vind je bij de beste smartwatches op diverse terreinen. Kijk daar wat de beste smartwatches op dit moment zijn. Omdat de smart watches zich snel ontwikkelen wil er nogal eens wat veranderen in deze lijst.

Hieronder kijken we kort naar de eigenschappen van deze beste smartwatches.De beste smartwatch op je telefoon te bedienen

Een heel belangrijke taak van de smartwatch is het bedienen van de smartphone via je slimme horloge. Op je smartphone staan immers de apps die je gebruikt en komen je sociale media berichten binnen. Je hebt alleen niet altijd je smartphone in de hand. Het slimme horloge is echter een perfect verlengstuk van je telefoon. Je hoeft alleen even op je pols te kijken om je berichten te lezen, en ook berichtjes versturen en een telefoontje plegen kan met een goede smartphone zonder dat je je telefoon tevoorschijn hoeft te halen.Samsung smartwatch


Met de beste smartwatch om je smartphone te bedienen kun perfect berichten lezen, maar ook beantwoorden. Je kunt met deze smartwatch telefoneren, de muziek van je telefoon muziek afspelen en via je telefoon spraakberichten versturen die je via je horloge inspreekt. Browsen door apps en berichten gaat snel en soepel. Kortom bij de beste smartwatch die een verlengstuk van je smartphone is kun je je telefoon op zak houden en er toch gebruik van maken.

Kijk in het bovenstaande overzicht met beste smartwatches om te zien wat momenteel de beste smartwatch is om je telefoon te bedienen.De beste smartwatch voor een gezonde levensstijl


Een andere belangrijke functie van de smartwatch is het bevorderen van de gezondheid. De beste smartwatch voor een gezonde levensstijl is uitgerust met sensoren en apps die je gezondheid en lichamelijke activiteiten perfect meten en in kaart brengen. 


Fitbit smartwatch


Het verbranden van calorieën, je hartslag, je slaappatroon, het aantal stappen en de afstand die je per dag aflegt, dat zijn nog maar een paar voorbeelden van wat de beste smartwatch voor een gezonde levensstijl allemaal kan meten. Natuurlijk wordt al deze lichamelijke informatie niet alleen geregistreerd maar ook via apps duidelijk gepresenteerd en krijg je tips en informatie over hoe je gezondheid te verbeteren.

Natuurlijk kent de beste smartwatch naast al deze metingen ook alle mogelijkheden die je van een smartwatch mag verwachten zoals het bedienen van de telefoon, maar op het gebied van de gezondheid blinkt het beste slimme horloge voor een gezonde levensstijl uit.

Ook de beste smartwatch voor een gezonde levensstijl vind je bij de bovenaan genoemde beste smartwatches.De beste smartwatch om sportprestaties te meten


Een derde functie waarvoor de smartwatch heel vaak gebruikt wordt is het meten van sportprestaties. Je zou de beste smartwatch voor de sporter kunnen zien als een geavanceerd sporthorloge. De beste smartwatch voor het meten van sportprestaties meet veel van de bovengenoemde lichamelijke inspanningen zoals afgelegde afstand, hartslag en calorieverbruik, maar ook maximum snelheid, gemiddelde snelheid en meer sportprestaties.


Polar smartwatch


Maar de beste smartwatch voor sport blinkt vooral uit met zijn apps waarin al deze sportprestaties geanalyseerd worden. Je krijgt overzichten, tips, trainingschema's en meer informatie. De beste smartwatch voor de sport meet hardloop prestaties maar ook prestaties op het gebied van zwemmen, fietsen en andere sportieve lichamelijk activiteiten.

Kijk voor de beste smartwatch voor hardloper en andere sporter bij de beste smartwatches uit de test bovenaan deze pagina.Meer goede smartwatches

Dit zijn drie beste smartwatches, maar er zijn meer goede smartwatches. Op Beste Smartwatch Kopen vind je meer tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste smartwatch. Bijvoorbeeld een smartwatch keuzehulp, de beste winkels om een smartwatch goedkoop te kopen, en meer tips en informatie over slimme horloges.

Zie ook: Meer smartwatch testen


Onderwerp:
Hierboven verwijzen we je naar een overzicht met drie beste smartwatches uit de test. Het betreft de beste smartwatch als verlengstuk van je telefoon, de beste smartwatch voor sport en de het beste slimme horloge om je gezondheid en activiteiten te meten. Op Beste Smartwatch Kopen vind je meer goede smartwatches en de beste winkels om een smartwatch goedkoop online te kopen. 

Getest door: Coolblue

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.