Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste energie vergelijker voor de goedkoopste energie

 

Energie (zowel stroom als gas) is erg duur. Dat betekent dat er grote prijsverschillen zijn en dat je maandelijks veel geld kunt besparen door te kiezen voor de goedkoopste energie aanbieder. Hier de beste sites om de energie aanbiedingen te vergelijken.

Beste energie vergelijken


Op de maandelijkse kosten voor stroom valt veel geld te besparen.Daarom is het erg handig om af en toe de energieprijzen te vergelijken. Met een goede prijsvergelijker voor energieprijzen is dat een paar minuutjes werk . Maar natuurlijk moet dat dan wel een goede en betrouwbare energie prijsvergelijker zijn, want anders heeft het nog weinig zin. Maar wat is de beste energie vergelijker voor de goedkoopste energie?

Hieronder kijken we naar de beste energievergelijker, zijn kenmerken en hun aanbod.

Overstappen.nl

Een goede vergelijker van energie prijzen is Overstappen.nl. Hoewel deze energie vergelijker niet zo heel bekend is zijn er via deze vergelijking site inmiddels al meer dan een miljoen contracten afgesloten. Overigens zijn dit niet allemaal contracten voor stroom en gas, maar ook voor verzekeringen, providers en leningen.

Met een waardering bij Trustpilot van 9,2 scoort Overstappen.nl bijzonder hoog. Binnen 5 minuten vergelijk je het aanbod van 38 energiebedrijven, met vaak exclusieve kortingen en een laagste prijs garantie. Het doen van een prijsvergelijk energie via Overstappen.nl is dus zeker de moeite waard.

Met deze beste energie vergelijking website kun je snel en makkelijk de voor jou goedkoopste energie vinden en eventueel een contract afsluiten, vaak met korting. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs voor je energie betaalt.  

Zie ook:

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *