Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste energie vergelijker voor de goedkoopste energie

 

Energie (zowel stroom als gas) is erg duur. Dat betekent dat er grote prijsverschillen zijn en dat je maandelijks veel geld kunt besparen door te kiezen voor de goedkoopste energie aanbieder. Hier de beste sites om de energie aanbiedingen te vergelijken.

Beste energie vergelijken


Op de maandelijkse kosten voor stroom valt veel geld te besparen.Daarom is het erg handig om af en toe de energieprijzen te vergelijken. Met een goede prijsvergelijker voor energieprijzen is dat een paar minuutjes werk . Maar natuurlijk moet dat dan wel een goede en betrouwbare energie prijsvergelijker zijn, want anders heeft het nog weinig zin. Maar wat is de beste energie vergelijker voor de goedkoopste energie?

Hieronder kijken we naar de beste energievergelijkers, hun kenmerken en hun aanbod.

Pricewise

Website van het Jaar (categorie vergelijken) 2015, 2016, 2019, 2020

Pricewise is de meest bekende en volgens veel gebruikers de beste energie vergelijker. Deze prijsvergelijker voor energie vergelijkt niet alleen de energieprijzen, maar vaak kun je ook een interessante korting op je energie krijgen als je een nieuw energiecontract via Pricewise afsluit of je krijgt een cashback (terugbetaling). Dat is dus een dubbele besparing op je energiekosten!

De gemiddelde klantwaardering bij Pricewise is een indrukwekkend rapportcijfer van 9,2. En het gaat daarbij om veel klanten, want maandelijks worden er meer dan 360.000 prijsvergelijkingen via deze website gedaan. Het gaat daarbij niet alleen om energie, maar ook om verzekeringen, internet-, televisie- en telefoonabonnementen en leningen. Je kunt als je Pricewise bezoekt dus meteen wat andere abonnementen onder de loep nemen.

Het vergelijken van de energie prijzen kost je hoogstens 5 minuten. Het gaat daarbij zowel over het vergelijken van stroom en het vergelijken van gas. 

Alle goede en goedkope aanbieders van stroom en gas worden door Pricewise vergelijk meegenomen niet alleen de budget maatschappijen maar ook Essent, Vattenfall, GreenChoise, Delta, Eneco, Engie,  Essent en andere bekende namen. 

Overstappen.nl

Minder bekend als vergelijker van energie prijzen is Overstappen.nl. Toch zijn via deze site inmiddels al meer dan een miljoen contracten afgesloten. Overigens zijn dit niet allemaal contracten voor stroom en gas, maar ook voor verzekeringen, providers en leningen.

Met een waardering bij Trustpilot van 9,2 doet Overstappen.nl niet ten onder voor Independer en Pricewise. Binnen 5 minuten vergelijk je het aanbod van 38 energiebedrijven, met vaak exclusieve kortingen en een laagste prijs garantie. Het doen van een prijsvergelijk energie via Overstappen.nl is dus zeker de moeite waard.

Met deze beste energie vergelijking websites kun je snel en makkelijk de voor jou goedkoopste energie vinden en eventueel een contract afsluiten, vaak met korting. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs voor je energie betaalt.  

Zie ook:

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.