Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test maaltijdbox Marley Spoon

 

Test van de Marley Spoon maaltijdbox. Minder bekend dan HelloFresh en de AH Allerhande Box, maar ook minder goed? Lees hier het review.

maaltijdbox Marley SpoonDe maaltijdbox van Marley Spoon is minder bekend dan bijvoorbeeld de maaltijdboxen van HelloFresh en de AH Allerhande Box. Maar betekent dat ook dat de Marley Spoon maaltijdbox dan ook minder goed is? Lees hier test.

De maaltijdbox van Marley Spoon blinkt uit op diverse punten. Hun maaltijden zijn origineel en verrassend, Marley Spoon werkt duurzaam en gaat verspilling tegen en bezorgd door het hele land. Maar belangrijker nog. Marley Spoon levert ingrediënten van hoge kwaliteit en heerlijke recepten om deze maaltijd te bereiden.

De recepten van Marley Spoon zijn uniek, en als je een maaltijdbox besteld wil je geen gangbare gerechten eten maar iets meer speciaals. De Marley Spoon Maaltijdbox voldoen aan die wens, en je hoeft niet bang te zijn voor gerechten die je te exotisch zijn. Iedere week kun je bij Marley Spoon namelijk kiezen uit minimaal 30 verschillende recepten.

Ben je vegetarisch? Geen probleem, je kunt de gerechten met één muisklik vegetarisch maken. 


Met de bezorgopties van Marley Spoon is ook niets mis. Ze leveren door het hele land de maaltijdboxen af (uitgezonderd de Wadden en Zeeuws Vlaanderen), je kunt tot 8 weken vooruit je menu's invoeren maar ze tot 6 dagen voor de levering aanpassen. Ook een keer overslaan of even pauzeren (bijvoorbeeld bij vakantie) is geen enkel probleem.

Kortom, de Marley Spoon maaltijdbox is het proberen zeker waard. Vooral als je van lekker eten en koken houdt.

Marley Spoon maaltijdbox


Zie ook: 

Samenvatting:
Review van de Marley Spoon maaltijdbox. Deze maaltijdbox onderscheidt zich door de originaliteit van de recepten. Bovendien is de kwaliteit van de Marley Spoon ingrediënten goed en werkt de bestelling en bezorging vlotjes. Wat ons betreft de beste maaltijdbox!

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *