Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

De leukste spellen kleuter

Zoek je een leuk spel om met een kleuter te spelen? Dit zijn de leukste en beste spellen voor kleuters.

Spel kleuters Knibbel Knabbel Knuisje


Spellen zijn er voor iedere leeftijd, ook voor een kleuter. Hier kijken we naar de leukste en beste spellen voor kleuters en andere kleine kinderen. De beste kinderspellen die ook door een kleuter makkelijk te spelen zijn. Leuke spannende spellen voor een kleuter.

Dit overzicht is in samenwerking met HetLeuksteSpeelgoed.nl tot stand gekomen. Met de beste kleuterspellen voor kinderen volgens de Speelgoed van het Jaar verkiezing en andere leuke spellen voor kleuters.

Hieronder vind je eerst een overzicht met alle leuke kinderspellen geschikt voor een kleuter. Niet schrikken, je vind hier duizenden spellen voor kleuters.
Hieronder vind je een selectie met een aantal van de leukste en beste spellen voor een kleuter

Soggy Doggy

Het beste kleuterspel van 2017 was Soggy Doggy, en Soggy Doggy is voor kleuters nog net zo leuk als een paar jaar geleden. Het grappige unieke effect van Soggy Doggy is dat je nat wordt als je verliest. Tenminste, je ervaart het effect van nat worden, want je kan dit spel gewoon binnen aan de eettafel spelen, er spettert alleen wat, maar dat mag de pret niet drukken.
Soggy is een hondje dat net in bad is geweest. En het hondje Soggy kan zich ieder moment uitschudden. Het is dus zaak snel puzzeltjes op te lossen voor je nat wordt. 

Leerzaam voor een kleuter is het spel Soggy Doggy ook, want er moet met getallen worden gepuzzeld.

Poepie Knor

Alleen al de naam en het thema van dit kleuterspel spreekt menig kleuter aan. Je moet het bij Poepie Knor namelijk opnemen tegen een varken dat scheetjes laat. Een geweldige tegenstander voor een kleuter.

Beste spel kleuter Poepie Knor


Evenals Soggy Doggy is ook Poepie Knor ooit genomineerd voor speelgoed van het jaar, alleen nu al in 2011. Dat neemt niet weg dat ook dit spel voor kleuters anno nu nog steeds heel leuk is om te spelen.

Poepie Knor wordt door Jumbo op de markt gebracht. Je moet in het spel Poepe Knor je varkentje uit een modderbad zien te halen, maar het grote varken in het midden van het spel kan dat voorkomen door een flinke scheet te laten. Kun jij het winnen van dit ruftende varken?

Knibbel Knabbel Knuisje

Een ander leuk spel voor kleuters van Jumbo is Knibbel, Knabbel, Knuisje, het Hans en Grietje spel. Met dit spel doen kleuters iets dat ze graag doen, namelijk snoepjes verzamelen, maar opgepast voor de enge heks!

Spel kleuters Knibbel Knabbel Knuisje


Het verzamelen van snoepjes kan goed gaan, maar de heks heeft ook loksnoepjes neergelegd. Pak je een verkeerd snoepje, dan stuift de heks naar buiten!

Het Hans en Grietje spel Knibbel Knabbel Knuisje is een beetje eng, maar daarom ook juist zo leuk!

Meer leuke spellen kleuters

En zo hebben de collega's van HetLeuksteSpeelgoed.nl nog meer leuke spellen voor kleuters geselecteerd. Met titels als Bunny Hop, Happie Haai, Stef Stuntpiloot en  Krokodil Met Kiespijn. In het onderstaande artikel vind je al deze leukste kleuterspellen.

Foto bovenaan: Knibbel Knabbel Knuisje van Jumbo

Samenvatting:
Hier vind je de leukste spellen voor kleuters uit een overzicht (met aanbiedingen) van meer dan 9000! kleuterspellen. Hier vind je het leukste spel voor iedere kleuter. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Brigitte, Leusden15 juli 2024 om 12:53

    Knibbel Knabbel Knuisje is voor een peuter of kleuter echt een superleuk spel. Die kleintjes vinden het eng, maar dan wel spannend op een leuke manier. Ik heb niet gemerkt dat ze er nachtmerries van krijgen haha, maar ze gieren het uit tijdens het spelen. Ik heb zelf dan ook de grootste lol, dus het spel komt bij ons vaak op tafel om te spelen. Ik kan dit spel voor kleuters en peuters absoluut aanraden!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.