Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bluetooth headset

 

Er zijn verschillende soorten bluetooth headsets. Hier kijken we naar de beste bluetooth headsets voor mobiel bellen, bijvoorbeeld in de auto. Zoek je een bluetooth headset voor bijvoorbeeld gaming of videotelefonie? Kijk dan bij de andere beste headsets uit de test.

Jabra bluetooth headset mono

Hieronder vind je de beste bluetooth headsets voor draadloos telefoneren. Mono headsets die je aan ´een van je oren bevestigt om draadloos te telefoneren.

De beste bluetooth headsets en meer goede handsfree headsets


Ook hebben we aanbiedingen van al deze bluetooth headsets. Een aanbod van circa 500 handsftee headsets waaruit je via selectiemogelijkheden makkelijk de voor jou beste bluetooth headset kunt selecteren.
Geoptimaliseerd voor het voeren van gesprekken

Headset is eigenlijk niet zo'n goede benaming voor deze oortjes voor handsfree bellen. Het is namelijk geen koptelefoon zoals een gaming headset of PC headset maar (in de meeste gevallen) een enkel oortelefoontje dat je via een haak of clip aan één van je oren bevestigd. De bluetooth headset bevat ook een microfoontje.

Je kunt dus handsfree bellen, waarbij je via één oor degene waarmee je het gesprek voert kan horen, en via je andere oor nog in contact staat met de omgeving.

Dit is één van de voordelen van de bluetooth headset ten opzichte van draadloze oortjes. Ook is een goede bluetooth headset geoptimaliseerd voor spraak. 


Jabra bluetooth headset mono

Jabra bluetooth mono headset


Wil je de bluetooth headset gebruiken om muziek te luisteren? Dan is zo'n draadloze mono headset niet goed geschikt. Je kunt dan beter kiezen voor draadloze oortjes (oordopjes). Deze oordoppen beschikken meestal ook over een microfoon en zijn daardoor ook geschikt voor handsfree bellen.


Goede bluetooth headset fabrikanten

Hier boven vind je een overzicht met alle bluetooth headsets voor mobiel bellen die een waardering van 5 sterren hebben gekregen. Fabrikanten die bekend staan om goede bluetooth headsets zijn Jabra, Plantonics, Motorola, en Nokia.

In het bovenstaande overzicht vind je aanbiedingen van deze goede bluetooth headsets en andere draadloze handsfree headsets voor mobiele telefonie.


Foto's en video: Jabra mono headset bluetooth

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *