Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste vaste telefoon

Ben je opzoek naar de beste vaste telefoon? Hier vind je alle beste vaste telefoons. De beste huistelefoons voor de vaste telefoonlijn. 

Gigaset vaste telefoon huistelefoon vaste lijn


Niet iedereen wil thuis een smartphone of andere draadloze telefoon gebruiken. Gelukkig zijn er ook nog steeds veel goede telefoons voor "vast bellen"te koop.

De beste vaste telefoons


Hier vind je alle beste vaste telefoons. Al deze telefoontoestellen hebben een waardering van vijf sterren gekregen.

Het gaat hierbij om bedrade telefoons voor de vaste telefoonlijn. 

De beste draadloze huistelefoons voor de vaste lijn

Liever een draadloze huistelefoon (DECT telefoon) voor de vaste lijn? Kijk dan bij de onderstaande test.

SwissVoice vaste telefoon senioren

SwissVoice vaste telefoon senioren

Waarom een vaste telefoon?

De meest gebruikte huistelefoons zijn DECT telefoons (zie test boven). Dit zijn draadloze telefoons die je zoals een smartphone bij je kunt dragen, maar die alleen in en om je huis werken omdat ze de vaste telefoonlijn gebruiken.

Daarnaast zijn er de vaste telefoons waarover we het hier hebben. Dit zijn telefoons die niet alleen de vaste telefoonlijn gebruiken, maar zelf ook vast zitten aan een telefoonlijn. Een vaste bureautelefoon, net als vroeger.

Vooral ouderen willen nogal eens de voorkeur geven aan zo'n vaste telefoon. Een telefoon die op een vaste plek in huis te vinden is en je daarom nooit kwijt bent. Een veel grotere telefoon ook. Zodat de telefoon veel meer ruimte heeft voor groot en duidelijk display.

De meeste vaste telefoons zijn daarom seniorentelefoons. Vaste telefoons die niet alleen de vaste telefoonlijn gebruiken, grote toetsen en een groot display hebben, maar ook beschikken over extra faciliteiten zoals een noodknop (om snel een noodnummer te bellen), ondersteuning voor een gehoorapparaat en de mogelijkheid om foto's onder een toets te plaatsen, zodat de oudere alleen op een "gezicht" van een persoon hoeft te drukken om deze persoon te bellen.

Geemarc vaste telefoon senioren

Geemarc vaste telefoon seniorenIn de bovenstaande beste vaste telefoon test vind je de beste vaste seniorentelefoons. Maar seniorentelefoons zijn er ook als DECT telefoon (draadloze huistelefoon). De test van deze telefoons voor de vaste lijn vind je hier onder.

Wie maken goede vaste telefoons?

Goede vaste telefoons worden gemaakt door Fysic, een fabrikant van heel goede seniorentelefoons. Andere fabrikanten van goede vaste telefoons zijn Gigaset (e marktleider in huistelefoons en kantoortelefoons), Alcatel, SwissVoice, Doro een Geemarc. 

Kijk voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden van goede vaste telefoons voor de vaste telefoonlijn bij de bovenstaande beste vaste lijn telefoons met 5 sterren.

Onderwerp:
Zoek je een vaste telefoon voor de vaste telefoonlijn? Een bureautelefoon of andere telefoon die op een vast plek in huis staat? Kijk dan bovenaan voor alle beste vaste telefoons uit de test.

Foto bovenaan: Gigaset

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Na jaren alleen gebeld te hebben toch maar weer eens een (goedkope) vaste telefoon aangeschaft. Het telefoonnummer heb ik toch in alles in één pakket van Odido zitten. Ik gebruik de vaste telefoon vaker dan ik verwacht had.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.