Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stappenteller

 

Testen en aanbiedingen van stappentellers en sporthorloges en smartwatches die je goed als stappenteller kunt gebruiken.

Beste stappenteller test

Zoek je een stappenteller voor het meten van de het door jou afgelegde aantal stappen en meters, maar ook van de andere inspanningen? Dan zijn er er verschillende mogelijkheden. Wij kijken hier naar de beste activity trackers, sporthorloges en slimme horloge die je als stappenteller kunt gebruiken.

Activity tracker met stappenteller

Van deze horloges is de activity tracker de meest eenvoudige, en meest goedkope, stappenteller. Er is echter veel verschil in mogelijkheden en prijzen van activity trackers. De Fitbit stappenteller geldt als de beste stappenteller bij de activity trackers, maar voor een Fitbit betaal je wel ruim 100 euro.

Ook andere uitgebreide activity trackers vallen in die prijscategorie. Je hebt dan een geavanceerde stappenteller met hartslagmeter, ingebouwde GPS, de mogelijkheid om workouts vast te leggen en meer luxe functies.

Garmin stappenteller activity tracker

Garmin stappenteller / activity tracker


Wil je de stappenteller alleen gebruiken waarvoor deze in eerste instantie bedoeld is, namelijk het tellen van je stappen, dan kun je ook terecht bij meer eenvoudige goedkope stappentellers. Deze zijn er al onder de 20 euro.

Kijk hier onder voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden.


Sporthorloge met stappenteller


Een andere vorm van de stappenteller is het sporthorloge. Het verschil tussen een sporthorloge en een activity tracker zit hem vooral in de de vorm. Zoals de naam aangeeft is een sporthorloge meer een horloge om te zien. Het is een horloge met sportfuncties.

Garmin stappenteller sporthorloge

Garmin sporthorloge / stappenteller


Soms blijven deze functies steken bij metingen op het gebied van lopen zoals een stappenteller en een snelheidsmeter. Dit zijn eenvoudige sporthorloges vergelijkbaar met een stappenteller. Ook de hartslagmeter (via de pols) is standaard bij deze sporthorloges met stappenteller. Je koopt ze al onder de 50 euro.

Maar er zijn ook veel uitgebreidere sporthorloges die veel verder gaan dan de stappenteller. Hiermee kun je trainingsprogramma's opstellen en soms ook metingen doen op het gebied van fietsen en zwemmen. 

Kijk hier onder voor de beste sporthorloges als je een stappenteller / horloge zoekt.

Smartwatch met stappenteller

De meest luxe versie van de stappenteller is de smartwatch. Dit slimme horloge is heel veel meer dan een stappenteller alleen, maar de stappenteller functie is wel op een smartwatch aanwezig.

Hoewel de termen sporthorloge en smartwatch vaak door elkaar gebruikt worden is het slimme horloge een verlengstuk van je smartphone om je pols terwijl een sporthorloge meer een zelfstandig werkend apparaat is met sportfuncties. Smartwatch functies kom je echter ook op veel sporthorloges tegen, en veel goede smartwatches blinken uit in het meten en registreren van je sportieve prestaties.

FitBit smartwatch met stappenteller

FitBit smartwatch met stappenteller
Zoek je alleen een stappenteller om je stappen en gelopen kilometers te tellen, dan heb je geen dure smartwatch nodig.

Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste stappenteller in diverse soorten, de activity tracker met stappenteller, het sporthorloge met stappenteller en de smartwatch met stappenteller. Van al deze verschillende stappertellers vind je hier de test en aanbiedingen bij de goedkoopste winkels.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.