Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste site hulp abonnement opzeggen

 

De beste website waar je snel en makkelijk een abonnement kunt stopzetten. Het gaat daarbij om het beëindigen van alle soorten abonnementen.

Een abonnement afsluiten gaat heel makkelijk, een abonnement opzeggen is vaak een groter probleem. Het is soms zelfs zo lastig dat er speciale sites zijn die het opzeggen voor je kunnen regelen. Hier kijken we naar de beste site voor abonnementen opzeggen.

Beste site abonnement opzeggen

De beste site om abonnementen op de zeggen is 123 Opzeggen. Het bedrijf achter deze site voor abonnementen stopzetten is gespecialiseerd in opzegbrieven voor het beëindigen van contracten en het stopzetten van abonnementen. Ook bij organisaties waarbij het opzeggen van een abonnement of contract soms lastig gaat zoals bij loterijen (Postcode Loterij, Vriendenloterij, Lotto, Bankgiro Loterij, Staatsloterij) en sportscholen en fitness centra.

123 Opzeggen heeft opzegbrieven voor meer dan 3.000 organisaties en kan ook helpen bij een spoed opzegging of een verplicht aangetekende opzegging. Er zijn namelijk nog steeds organisaties die een aangetekende brief eisen voor het opzetten van een abonnement of contract.

Opzeggen van een abonnement is vaak een goede besparing. Vooral als je niet of nauwelijks gebruik maakt van het abonnement kun je veel geld besparen zonder dat je er hinder van ondervindt. 

Opzeggen kranten en tijdschriften

Zo kun je op de 123 Opzeggen site zien dat abonnementen op kranten en tijdschriften veel worden opgezegd.  Het opzeggen van de Telegraaf, het AD, Trouw, maar bijvoorbeeld ook van het dagblad de Limburger staan hoog in de lijsten met abonnementen die via 123 Opzeggen worden stopgezet. Het nieuws is tegenwoordig volop gratis op internet te vinden, bijvooebeeld op Nu.nl, en een abonnement op een dagblad is duur.

Ook TV gidsen als de Mikro Gids en Veronica Magazine komen we hoog tegen in de ranglijst met abonnementen die worden opgezegd. Websites als TVGids.nl maken het ouderwetse TV programmablad overbodig.

Ook tijdschriften als Voetbal International, Donald Duck. Plus Magazine en Flow Magazine worden vaak opgezegd, evenals Ouders van Nu wat niet verbazend is omdat veel abonnees hier "uitgroeien".


Opzeggen abonnement


Opzeggen goede doelen

Heel hoog in de lijst met opzeggen van abonnementen staan ook de goede doelen. Dit zijn toch één van de eerste uitgaven waarop mensen gaan besparen als ze zelf financieel krap gaan zitten. De top van de opzeggen abonnement lijst bevat dan ook heel veel goede doelen zoals  Oxam Novib, Cliniclowns, Greenpeace, KWF Kankerbestrijding, de Harstichting, Unicef, Artsen zonder Grenzen, Hulphond, en Terres de Hommes.

Opzeggen loterijen

Maar de top als het op opzeggen van een abonnement aankomt zijn toch wel de loterijen. Niet voor niets behoren zoekopdrachten als postcode loterij opzeggen en vriendenloterij opzeggen tot de meest uitgevoerde zoekopdrachten van Google. Voor deze loterijen worden flinke bedragen via automatische incasso afgeschreven en opzeggen gaat niet altijd makkelijk.

Opzeggen van bijvoorbeeld de Vrienden Loterij, de Postcode Loterij, de Bankgiro Loterij, Lot of Happiness, de Lotto, Best Tipp en de Staatsloterij komen daarom veel voor via 123 Opzeggen.

Andere abonnementen opzeggen

En zo zijn er nog veel meer abonnementen die vaak worden stopgezet via 123 Opzeggen. Bijvoorbeeld de sportschool, de FNV, de ANWB, het KPN abonnement, Amazon Prime, Storytell en abonnementen als Lexa OurTime (dating), NLziet (streaming TV), OnThatAss (boxershorts), Chubb (verzekeringen), LuxPlus (cosmetica en verzorgingsproducten), Forum voor Democratie (politiek)  en de Senioren Voordeelpas worden vaak via 123 Opzeggen beëindigd. 

Kortom, de abonnementen die je zo kunt opzeggen (meer dan 3.000) zijn heel divers.Onderwerp:
Een abonnement stopzetten is vaak best lastig. Daarom zijn er speciale opzegdiensten voor abonnementen en contracten. 123Opzeggen is de beste site voor opzeggen van een abonnement, dienst of contract en het beëindigen van automatische incasso.
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *