Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste autostofzuiger

De beste autostofzuiger, de beste koop, en als bonus een goedkope kruimeldief waarmee je de auto goed kunt zuigen.

beste autostofzuiger test comfortcar

We kijken eerst naar aanbiedingen van auto stofzuigers, de mogelijkheden van een goede autostofzuiger en daarna naar de best geteste autostofzuigers.

Aanbiedingen alle autostofzuigers

Hieronder staan de beste autostofzuigers. Zit jouw beste autostofzuiger hier niet tussen? Kijk dan bij onderstaande aanbiedingen.


Ook de hier onder genoemde beste autostofzuigers zijn bij deze aanbiedingen goedkoop te vinden.

Wat is een autostofzuiger?

Een autostofzuiger is een handstofzuiger die speciaal is ontworpen om de auto van binnen schoon te maken. In het interieur van de de auto zitten talloze kieren, hoekjes en gleuven die je met een nromale stofzuiger of kruimelzuiger niet goed schoon kan maken. De autostofzuiger is heeft een ontwerp dat er voor zorgt dat je wel goed op de moeilijke plekjes kunt zuigen.

Dat zit hem in de compacte vorm van de autostofzuiger zelf, maar vooral in de lange dunne slang, die er voor zorgt dat je overal kunt komen en in speciale hulpstukken voor het schoonzuigen van de auto. Bijvoorbeeld voor de bekleding van die auto.

Een autostofzuiger is normaal gesproken snoerloos, vergelijkbaar met een kruimeldief. Om er voor te zorgen dan je de autostofzuiger in de auto kunt laten liggen zijn er autostofzuigers die je via de sigarettenaansteker van de auto, onder het rijden, kunt opladen.  

Beste autostofzuiger: ComfortCar EasyVac

De beste autostofzuiger is de EasyVac van ComfortVac. Dit is geen goedkope autostofzuiger (we hebben zo nog een goedkopere beste koop) maar wel een goede en complete auto stofzuiger. De ComfortCar EasyVac autostofzuiger is zo klein dat je hem in het dashboardkastje kunt bewaren. 

Toch is het met zijn 80 Watt motor een krachtig stofzuigertje voor in de auto. Met zijn zuigkracht van 5000Pa kan je niet alleen stof en kruimels maar ook zand, pollen, bladresten en ander hardnekkig vuil verwijderen.

Beste autostofzuiger test: ComfortCar

Beste autostofzuiger test: ComfortCar EasyVacVoor de stroom zorgt een 2000Mah accu. Ook de accu is krachtig, want je kunt er de auto 20 minuten mee zuigen. En voor het opladen kan de autostofzuiger in de auto blijven, want je kunt het het autostofzuigertje onder het rijden via USB opladen.

Er worden 4 opzetstukken bij de autozuiger meegeleverd, zoals een bosteltje om alle knopjes op het dashbord te reinigen, en natuurlijk een dunne zuigslang die overal bij komt.

Een HEPA filter haalt het kleinste deeltjes vuil (bijvoorbeeld pollen) in het stofreservoir. Dit HEPA filter kan er makkelijk uitgehaald worden om onder de kraan af te spoelen.

Kortom, deze beste autostofzuiger uit de test is een heel goede kleine stofzuiger voor in de auto die speciaal voor dat doel is ontwikkelt, en geen kruimeldief met slang zoals veel andere autostofzuigers.


Beste koop: CarSweep autostofzuiger

Qua mogelijkheden lijkt de CarSweep auto stofzuiger op de ComfortCar EasyVac. Ook dit is een kleine autostofzuiger met 0,2 liter stofreservoir dat in het dashboardkastje past. En ook de CarSweep autostofzuiger beschikt over een uitneembaar en afspoelbaar HEPA filter en over een USB oplaadkabel voor opladen in de auto (of in huis).


Carsweep autostofzuiger


Beste koop: Carsweep autostofzuiger


De prijs is lager, maar dat geldt ook voor de gebruikers waardering. Waar de EasyVac de maximale 5,0 als score haalt heeft de CarSweep autostofzuiger een 4,4 gekregen. Dit is nog steeds een heel goede score en dat maakt deze autostofzuiger tot de beste koop.

Goedkoop alternatief: Princess Turbo Tiger handstofzuiger

Zoek je een goedkope kruimelzuiger en autostofzuiger in één? Dan is de Princess Turbo Tiger kruimeldief de beste koop. Dit is geen echte autostofzuiger, maar een kruimeldief die via een slang geschikt is voor het zuigen van de auto. Deze accu stofzuiger is te groot voor het dashboardkastje, het HEPA filter moet regelmatig vervangen worden en opladen is geen optie. Sterker nog, deze kruimeldief is noet eens draadloos.

Toch scoort de Princess Turbo Tiger goede reviews. Hij doet namelijk wel wat hij moet doen, zuigen! Ook in de auto. Dankzij de slang kun je overal goed zuigen en de hulpstukken kunnen zowel op de slang als op de kruimelzuiger zelf worden aangebracht. De kabel van 5 meter maakt zuigen van de auto ook nog goed mogelijk. Het is alleen jammer dat die kabel niet in het apparaat opgerold kan worden.


Princess autostofzuiger

Princess kruimelzuiger als auto stofzuiger


Veel minpunten dus, maar er zijn twee pluspunten. Deze kruimelszuiger is veel goedkoper dan de autostofzuigers en je hebt meteen een geschikte kruimeldief voor in huis.

Ook de Princess Turbo Tiger handstofzuiger vind je bij de bovenstaande autostofzuiger aanbiedingen. Daar vind je naast de specifieke autostofzuigers nog meer kruimeldieven die geschikt zijn om de auto te stofzuigen. Ook met accu. 

Zie ook:

Foto bovenaan: ComfortCar EsyVac autostofzuiger

Onderwerp:
Maak de auto makkelijk schoon met een specifieke autostofzuiger. Hier de beste autostofzuiger, de beste koop en ook nog een goedkope kruimeldief die als auto stofzuiger dienst kan doen. Met aanbiedingen van nog meer goede autostofzuigers.


Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik maakte altijd mijn auto interieur schoon met een kruimeldief maar tegenwoordig heb ik een echte autostofzuiger en dat bevalt me veel beter. De autostofzuiger is veel krachtiger en heeft een dunne platte zuigmond zodat je goed in kieren komt. Bijvoorbeeld naast de voorstoelen of bij gleuven bij het dashboard en middenconsole. De autostofzuiger werkt op de 12V sigarettenaansteker zodat je niet afhankelijk bent van een accu. Bovendien is de autostofzuiger speciaal voor in de auto, dus daar lig hij ook gewoon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tip: Kies net zoals ik voor een accu autostofzuiger die je in de auto kunt opladen (dus met een 12v aansluiting of usb aansluiting als je die in de auto hebt). Deze autostofzuiger heb ik altijd in de auto liggen omdat ik vaak in de auto eet. Na het eten even de kruimels wegzuigen en je hebt altijd een representatief schone auto.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.