Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste babyzonnebril (beste zonnebril baby tot 2 jaar)

 

De beste zonnebrillen voor een baby en andere goede babyzonnebrillen.


beste zonnebril baby babyzonnebril test


Ook voor een baby of dreumes van 1 of 2 jaar is het belangrijk dat de ogen goed tegen de zon beschermd worden, Het is een baby of klein kind zelfs extra belangrijk! 

Maar een baby wil een zonnebril nogal eens aftrekken. Daarom zijn er speciale babyzonnebrillen. Hier de beste zonnebrillen voor een baby en een kind tot 2 jaar.

De beste babyzonnebril is niet alleen maar een kleine kinderzonnebril, maar maar een zonnebrilletje speciaal ontworpen voor baby's en jonge kinderen van 1 a 2 jaar.

Natuurlijk beschermt de beste babyzonnebril de ogen van een baby of klein kind goed tegen de schadelijke UV straling van de zon. Ook moet een baby zonnebril comfortabel zitten maar niet al te makkelijk door een baby af te zetten zijn.

Beste zonnebril baby / kind tot 2 jaar


Hieronder vind je een overzicht van alle beste zonnebrillen voor een baby. Al deze babyzonnebrillen hebben een 5 sterren waardering gekregen. Ook hebben we aanbiedingen van alle zonnebrillen voor een baby of klein kind waaruit jezelf je beste babyzonnebril kan selecteren.


Zie ook:


Maesy zonnebril baby
Maesy zonnebril baby

Een goede zonnebril is voor een baby extra belangrijk

Een goede zonnebril is voor iedereen belangrijk, maar het belang is bij een baby of klein kind extra groot. De ogen van een kind zijn namelijk extra gevoelig voor UV straling, en een te grote blootstelling aan UV-straling in de kindertijd kan bijdragen aan oogproblemen op latere leeftijd.

Eigenschappen beste zonnebril baby

Een goede babyzonnebril moet dus een 100% UV bescherming bieden en de beste babyzonnebril beschermt de baby ogen ook tegen UVB straling.

Maar de beste zonnebril voor een baby moet ook ged en comfortabel zitten zonder van het hoofdje af te vallen. Het materiaal van de babyzonnebril moet licht van gewicht zijn, maar wel sterk zijn, want een baby gaat nog niet zachtzinnig met de bril om.

Het materiaal van een baby zonnebril moet min of meer onbreekbaar zijn. Want breken is niet alleen slecht voor de zonnebril, maar ook gevaarlijk voor de baby als er scherpe beschadigingen ontstaan.

Voor de veiligheid is het ook het best om te kiezen voor een zonnebril met een CE label. Dit label geeft aan dat de kinderzonnebril goedgekeurd is volgens de Europese normen voor veiligheid.

Overigens is het ook bij een goedgekeurde babyzonnebril belangrijk dat er altijd ouderlijk toezicht of toezicht van een volwassene is. Al was het maar omdat een baby of klein kind de neiging heeft alles in de mond te stoppen.

Melleson zonnebril baby

Melleson zonnebril baby

Polarisatie baby zonnebril

Bij een zonnebril voor een volwassen persoon is polarisatie een voordeel, maar bij een babyzonnebril ligt dat anders. Bij een baby kan polarisatie het vermogen om voorwerpen te zien belemmeren terwijl de polarisatie niet nodig is. Voor een baby kun je dus beter kiezen voor een zonnebril zonder polarisatie.

Goede babyzonnebrillen

Goede zonnebrillen voor een baby of kind van 1 a 2 jaar worden vooral gemaakt door gespecialiseerde fabrikanten als Ki Et La, Izipizi, Dooky, Coolsun, Maesi, Melleson en Babiators. Bij de bovenstaande beste babyzonnebrillen en aanbiedingen van zonnebrillen voor baby's en kleine kinderen vind je ze allemaal.

Babyzonnebril ervaringen

De Measy babyzonnebril haalt de hoogste score bij de gebruikers (of eigenlijk, hun ouders), De Measy zonnebril is een zonnebril voor de baby van prima kwaliteit die toch relatief goedkoop is. Een ander voordeel van een Measy zonnebril is het leuke design. Nadelen worden er niet genoemd, waardoor deze babyzonnebril de hoogste score haalt.

Kijk voor de modellen en prijzen in het bovenstaand overzicht met beste babyzonnebrillen.

BabyBanz zonnebril baby
BabyBanz zonnebril (Banz babyzonnebril)


Ook de BabyBanz zonnebril (Banz babyzonnebril) scoort heel goed. Het nadeel van deze babyzonnebril is dat deze minder goedkoop is, maar dat wordt goedgemaakt door het gebruiksgemak en vooral door het hoge comfort van dragen. Dat comfort is erg belangrijk voor een baby want anders wil een klein kindje de zonnebril niet dragen. Overigens is de BabyBanz zonnebril zo ontworpen dat de baby hem zelf moeilijk kan afzetten.

Ook de BabyBanz babyzonnebrillen zijn te vinden in het beste babyzonnebril overzicht bovenaan, evenals de KidBanz zonnebrillen, de peuter zonnebrillen van Banz.

Zie ook:


Onderwerp:
Zoek je de beste zonnebril voor een baby? Een kindje van 1 jaar of een kind van 2 jaar? Hier de beste babyzonnebrillen. Kijk hier voor een veilige goede babyzonnebril voor een baby of klein kind.

0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *