Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste zonnebril kind

De beste zonnebrillen voor een kind uit de test. Met de beste kinderzonnebril jongens en beste zonnebril meisjes.

Beste zonnebril kind kinderzonnebril


Wat is een goede zonnebril voor kinderen? Hier kijken we naar de beste zonnebrillen voor een kind. Je vindt hier zowel de beste zonnebril voor jongens als de beste zonnebril voor meisjes. Ook de beste babyzonnebrillen zijn te vinden in onderstaand overzicht met beste zonnebrillen voor kinderen.

Dit zijn de kinderzonnebrillen met de hoogste waardering

Alle onderstaande beste zonnebrillen voor een kind hebben een waardering van 5 sterren gekregen. Het betreft vooral goede goedkope zonnebrillen voor kinderen, maar ook luxe (en duurdere) zonnebrillen voor kinderen van o.a. Oakley, Carrera en Mokki.

Zie ook:


In bovenstaande overzichten kun je deze beste zonnebrillen voor een kind op diverse manieren filteren. Zo kun je bijvoorbeeld de leeftijd van het kind opgeven. In de leeftijd categorie 0-2 jaar vind je de beste zonnebrillen voor een baby.Zonnebril kind met goede UV bescherming

Let bij het kopen van een zonnebril voor kinderen (of voor jezelf) goed op de mate van UB-bescherming. UV licht is namelijk niet alleen slecht voor je huid maar ook voor je ogen.

De beste zonnebrillen geven een 100% UV bescherming. Dit word ook wel UV400 genoemd. Een goede en veilige zonnebril voor een kind hoort deze 100% bescherming te bieden. Deze bescherming geldt echter niet voor alle weersomstandigheden.

Je hebt namelijk ook te maken met de CE waarde van de zonnebril (CE1, CE2, CE3 en CE4). 

CE1: De zonnebril beschermt alleen bij bewolkt weer volledig tegen UV.
CE2: idem, maar dan ook bij licht bewolkt weer.
CE3: Houdt 75% van het UV licht tegen bij zonnig weer.
CE4: Houdt 92% van het UV licht tegen bij zonnig weer.

Een CE4 zonnebril is dus de meest veilige zonnebril voor kinderen, maar CE4 zonnebrilglazen zijn erg donker. Je kan er bijvoorbeeld niet bij autorijden (al speelt dat probleem niet bij kinderen). CE4 glazen zijn te donker om plezierig te kijken.

Daarom kun je stellen dan een CE3 zonnebril de beste zonnebril voor kinderen is. CE1 en CE2 zonnebrillen worden afgeraden, maar kom je ook maar weinig tegen.


Sinner zonnebril kind

Je hebt zonnebrillen voor meisjes en jongens van luxe merken als Oakley en Carrera, maar dit zijn vaak dure zonnebrillen voor kinderen. Ook kom je goedkope zonnebrillen voor kinderen tegen die nog geen 5 euro kosten, maar dit zijn niet de beste zonnebrillen als het op kwaliteit aankomt.Beste zonnebril kind Sinner


Beste zonnebril kind: Sinner


Een goede zonnebril voor een kind met een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding zijn de Sinner zonnebrillen. Sinner zonnebrillen voor jongens en meisjes kosten circa 20 euro, zien er goed uit en zijn goed van kwaliteit. Dit zijn dan ook de meest populaire zonnebrillen kinderen. 

Kijk bij de bovenstaande links naar de beste zonnebrillen voor jongens of de beste zonnebril voor meisjes naar een goede Sinner zonnebril jongens of Sinner zonnebril meisjes met alle specificaties en laagste actuele prijs.

Beste baby zonnebril

Ook de beste baby zonnebrillen kom je in de bovenstaande overzichten tegen. Selecteer in deze overzichten met beste zonnebrillen kinderen de leeftijdscategorie 0-2 jaar om je beste baby zonnebril te vinden.

De beste baby zonnebril is meer dan een zonnebril in een klein maatje. De beste babyzonnebril heeft een bandje die helemaal om het hoofdje gaat zodat de baby de zonnebril niet makkelijk kan aftrekken. Ook is een goede babyzonnebril comfortabel om te dragen voor een baby, want als de zonnebril niet fijn zit is het bij een baby geen succes.

Baby Banz zonnebril baby
Beste baby zonnebril: Baby Banz


Merken als Baby Banz, Ki Et La, Melleson, Kool Sun en Kids Banz, maar bijvoorbeeld ook Tommy Hilfiger maken van dit soort goede baby zonnebrillen. Bij de beste zonnebrillen voor jongens en beste zonnebrillen voor meisjes bovenaan vind je ze allemaal.

Kijk in die overzichten met beste kinderzonnebrillen wat er allemaal nog meer te koop is als je een goede zonnebril voor een jongen of een goede zonnebril voor een meisje zoekt.Samenvatting:
Zoek je de beste kinderzonnebril? Bovenaan deze pagina vind je de beste zonnebrillen kind onderverdeeld in de beste zonnebril jongens en de beste zonnebril meisjes. Daar vind je alle beste zonnebrillen kinderen met 5 sterren, ook voor de beste baby zonnebril kun je in de beste zonnebril kind lijst terecht.

Een reactie posten

0 Reacties