Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste slippers

 

Slippers zijn populaire schoenen in de zomer. Je hebt sportslippers, badslippers en teenslippers, vooral de laatste soort slippers wordt veel gedragen. Hier kijken we naar de beste slippers uit de test en de beste fabrikanten van slippers.

Beste slippers uit de test

We hebben onderstaande testen van slippers gevonden. Kijk hier onder voor de beste slippers uit de test.

Beste slipper merken

Slippers worden door veel (algemene) schoenenmerken uitgebracht. Maar daarnaast zijn er ook goede specialisten die slippers maken. De website Schoenenadvies.nl heeft een overzicht gemaakt van de beste merken slippers. Hier vind je deze beste slippers en meer informatie over de beste teenslippers, de beste  sportslippers en de beste badslippers voor dames, heren en kinderen.

Slippers goedkoop kopen

Ben je op zoek naar een paar goede slippers tegen een lage prijs? Hieronder vind je de aanbiedingen van slippers bij de beste winkels. Het gaat daarbij om aanbiedingen van alle soorten slippers (teenslippers, badslippers, sportslippers) voor dames, heren, meisjes en jongens.

De beste teenslippers

Teenslippers zijn de meest gedragen slippers van dit moment. De teenslipper (ook wel flipflop genoemd) is de meest basic schoen die er bestaat. Een teenslipper is niet veel meer dan een zool met een een bandje over de wreef en tussen de tenen om deze zool onder je voet te houden.

Het minimum aan materiaal is voor een zomerschoen natuurlijk ideaal. Alleen blote voeten zijn minder bedekt. Wel kan de band bij de ene teenslipper breder zijn dan bij een ander type teenslipper. Zo hebben de hieronder getoonde Adidas teenslippers bijvoorbeeld een vrij brede band voor een teenslipper.

Teenslippers Adidas

Teenslippers Adidas


Mede door het weinige materiaal zijn teenslippers goedkope schoenen, al zijn er ook dure merken. Maar pas op, de kwaliteit van teenslippers kan wel heel verschillend zijn. Zoals bij alle schoenen is bij teenslippers een goede zool belangrijk. Ook de bandjes moeten goed van kwaliteit zijn want anders zijn de slippers snel kapot. En het materiaal van de teenslippers en zool is belangrijk.

De beste badslippers / beste sportslippers

Een tweede soort slipper is de badslipper of sportslippers. Badslippers worden aan je voet gehouden door een brede band over de wreef. Deze band is vaak verstelbaar via klittenband zodat je hem stevig kunt aantrekken en de slipper niet verliest onder het lopen.

Badslippers waren de eerste slippers / flipflops. De teenslippers kwamen later pas.

Terwijl hippe teenslippers vaak voorzien worden van uitbundige prints zijn badslippers meestal in één kleur uitgevoerd. Daarbij heb je wel de keuze uit badslippers in heel veel kleuren.

Badslippers / sportslippers Nike
Badslippers / sportslippers Nike


De badslippers heten badslipper omdat ze vaak door zwemmers gedragen werden. Deze slippers zijn waterbestendig en ideaal om mee naar het zwembad of ander water te lopen en ze aan de waterkant uit te schoppen. 

Badslippers worden ook sportslippers genoemd, omdat ze ook heel handig zijn voor sporters die hun sportschoenen even niet nodig hebben. Er is geen verschil tussen badslippers en sportslippers, de naam sportslippers wordt vooral veel gebruikt voor de badslippers van sportmerken zoals Adidas, Nike en Puma. Dit zijn belangrijke fabrikanten van goede sportslippers.

Hieronder vind je de beste badslippers / beste sportslippers voor dames, heren, meisjes en jongens.


Samenvatting:
Hierboven vind je de beste slippers uit de test en vind je informatie over de beste teenslippers, beste badslippers en beste sportslippers voor dames, heren en kinderen (meisjes en jongens). Ook vind je boven een verwijzing naar overzichten met aanbiedingen van slippers bij de beste online winkels.


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *