Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste slippers

De beste slippers uit de test. Met de beste teenslippers, badslippers en sportslippers, voor dames, heren, meisjes en jongens.

beste slippers


Slippers zijn populaire schoenen in de zomer. Je hebt sportslippers, badslippers en teenslippers, vooral de laatste soort slippers wordt veel gedragen. Hier kijken we naar de beste slippers uit de test en de beste fabrikanten van slippers.Beste slippers uit de test

Ik heb onderstaande test van slippers gevonden. Kijk hier onder voor de beste slippers voor vrouwen en mannen uit de test.


Zie ook:

Voor kinderslippers heb ik geen test gevonden. Wel een overzicht met de beste slipper merken voor slippers een kind.
Beste slipper merken

Slippers worden door veel (algemene) schoenenmerken uitgebracht. Maar daarnaast zijn er ook goede specialisten die slippers maken. De website Schoenenadvies.nl heeft een overzicht gemaakt van de beste merken slippers. 

Hier vind je deze beste slippers en meer informatie over de beste teenslippers, de beste  sportslippers en de beste badslippers voor dames, heren en kinderen.


Je vind hier informatie en aanbiedingen van slippers van de beste slipper fabrikanten. Vaak zijn dat min of meer gespecialiseerde slipper merken zoals Havaianas, Birkenstock, Reef, Amazonas, Ipanema en Flip Flop, maar ook grote sportmerken als Adidas, Puma, Nike en O'Neill. Maar ook grote schoenmerken hebben vaak mooie en goede slippers in hun collectie.
Slippers goedkoop kopen

Ben je op zoek naar een paar goede slippers tegen een lage prijs? Hieronder vind je de aanbiedingen van slippers bij de beste winkels. Het gaat daarbij om aanbiedingen van alle soorten slippers (teenslippers, badslippers, sportslippers) voor dames, heren, meisjes en jongens.


Je vind hier goedkope slipper aanbiedingen van schoenenwinkels, sportwinkels, grote webshops, fabrikanten en andere grote aanbieders van goede slippers.
Goede teenslippers

Teenslippers zijn de meest gedragen slippers van dit moment. De teenslipper (ook wel flipflop genoemd) is de meest basic schoen die er bestaat. Een teenslipper is niet veel meer dan een zool met een een bandje over de wreef en tussen de tenen om deze zool onder je voet te houden.

Teenslippers Adidas

Teenslippers Adidas

Het minimum aan materiaal is voor een zomerschoen natuurlijk ideaal. Alleen blote voeten zijn minder bedekt. Wel kan de band bij de ene teenslipper breder zijn dan bij een ander type teenslipper. Zo hebben de hieronder getoonde Adidas teenslippers bijvoorbeeld een vrij brede band voor een teenslipper.

Ook zijn er teenslippers voor dames en teenslippers voor meisjes waarop op de bovenkant versieringen zijn aangebracht. Dit soort slippers biedt echter weinig ruimte voor frutsels.

Mede door het weinige materiaal zijn teenslippers goedkope schoenen, al zijn er ook dure merken als Calvin Klein en Tommy Hilfiger die deze slippers maken. 

Maar pas op, de kwaliteit van teenslippers kan wel heel verschillend zijn. Zoals bij alle schoenen is bij teenslippers een goede zool belangrijk. Ook de bandjes moeten goed van kwaliteit zijn want anders zijn de slippers snel kapot. En het materiaal van de teenslippers en zool is belangrijk.

Populaire merken voor goede teenslippers zijn Reef, Havaianas, Ipanema, Tommy Hillfiger, Adidas en Nike. De teenslippers van deze merken behoren tot de beste slippers.
Goede badslippers en sportslippers

Een tweede soort slipper is de badslipper of sportslippers. Badslippers worden aan je voet gehouden door een brede band over de wreef. Deze band is vaak verstelbaar via klittenband zodat je hem stevig kunt aantrekken en de slipper niet verliest onder het lopen.

Badslippers waren de eerste slippers / flipflops. De moderne teenslippers kwamen later pas.

Er zijn wel voorbeelden van schoeisel van eeuwen geleden die op teenslippers lijken. Deze slippers waren gemaakt van natuurlijke materialen als hout, stro en plantenvezels.

Terwijl hippe teenslippers vaak voorzien worden van uitbundige prints zijn badslippers meestal in één kleur uitgevoerd. Daarbij heb je wel de keuze uit badslippers in heel veel kleuren.

Badslippers / sportslippers Nike
Badslippers / sportslippers Nike


De badslippers heten badslipper omdat ze vaak door zwemmers gedragen werden. Deze slippers zijn waterbestendig en ideaal om mee naar het zwembad of ander water te lopen en ze aan de waterkant uit te schoppen. 

Badslippers worden ook sportslippers genoemd, omdat ze ook heel handig zijn voor sporters die hun sportschoenen even niet nodig hebben. 

Verschil sportslippers en badslippers

Hoewel de namen sportslipper en badslipper vaak door elkaar gehanteerd worden zijn er (officieel) wel verschillen. Badslippers zijn slippers die vooral geschikt zijn rond het zwembad. Goede badslippers zijn anti-slip en ze zijn gemaakt van een materiaal dat goed tegen water kan (bijvoorbeeld rubber en kunststof).

Bij de sportslippers ligt er meer nadruk op een goede demping, het draagcomfort en een goede verbinding met de voet (ze hebben vaak een bredere band) waardoor ze meer geschikt zijn om op te rennen.

Beste sportslippers en beste badslippers

Maar in de praktijk kom je voor deze slippers de benamingen sportslipper en badslipper vaak door elkaar tegen. Dit soort sportieve slippers worden vooral gemaakt door sportmerken zoals Adidas, Nike, Puma, Fila en Lacoste. Maar deze slippers met bovenband worden ook gemaakt door modemerken als Calvin Klein, Ralph Lauren, Michael Kors en zelfs Versace. Al deze fabrikanten behoren tot de beste slipper merken.

Hieronder vind je de beste badslippers / beste sportslippers voor dames, heren, meisjes en jongens.


Samenvatting:
Hierboven vind je de beste slippers uit de test en vind je informatie over de beste teenslippers, beste badslippers en beste sportslippers voor dames, heren en kinderen (meisjes en jongens). Ook vind je boven een verwijzing naar overzichten met aanbiedingen van slippers bij de beste online winkels.


Een reactie posten

0 Reacties