Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vouwfiets test

Een vouwfiets is best een handig fietsje. Je stopt hem tussen de bagage als je op vakantie gaat en je neemt hem mee in de trein of bus als je gaat werken of naar school gaat. Op je vouwfiets fiets je dan naar je eindbestemming. Hier de uitslagen van testen van vouwfietsen. Kijk hieronder voor de beste vouwfiets.

Testen van vouwfietsen

Voorlopig hebben we één testwinnaar van een vouwfiets test voor je. Meer vouwfiets testen volgen.
Ideaal voor treinforenzen

De beste vouwfiets is klein op te vouwen, licht om te dragen en comfortabel om op te rijden.

Een voordeel van een vouwfiets ten opzichte van een gewone fiets in het openbaar vervoer is dat je de vouwfiets normaal gesproken zonder meerkosten mag meenemen in het openbaar vervoer, bij een gewone fiets is dat meestal niet het geval. En natuurlijk neem je een vouwfiets veel makkelijker mee, een gewone fiets in een bus is hoe dan ook geen optie.

Ook thuis berg je een vouwfiets makkelijk en compact op.

Beste vouwfietsen kopen

Wil je weten wat er allemaal aan vouwfietsen te koop is? Kijk dan op Beste Vouwfiets Kopen voor vouwfietsen bij de beste en goedkoopste online winkels en voor de Vouwfiets Top 10.

Met meest populaire en bekende fietsmerk voor een vouwfiets is het Amerikaanse Dahon. In Nederland zijn de vouwfietsen van de Nederlandse fietsfabrikant Popal erg gewild. Dit zijn behoorlijk goedkope vouwfietsen van goede kwaliteit.

Elektrische vouwfietsen

Omdat vouwfietsen veel door forenzen gebruikt worden zijn de elektrische vouwfietsen erg in trek. Met deze fietsen kun je snel, makkelijk en zonder al te veel inspanning langere afstanden tussen station en eindbestemming afleggen. Ideaal als er in het dorp of de wijk waar je huis, werk of school staat geen station is zodat je extra kilometers moet afleggen.

Maar ook voor wat langere fietstochten vanaf de camping is een elektrische vouwfiets erg makkelijk.

Een nadeel van een elektrische vouwfiets ten opzichte van een ongemotoriseerde vouwfiets is het gewicht. Door de aanwezigheid van de motor en de accu zijn ze natuurlijk wel wat zwaarder.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.