Beste duo kinderwagen en duo buggy

De beste duo kinderwagen (tweeling kinderwagen) en beste duo buggy uit de test. Plus meer goede kinderwagens, wandelwagens en buggy's voor twee kinderen.

Een duo kinderwagen is een kinderwagen voor 2 kinderen (een dubbele kinderwagen). Dat kan een tweeling zijn, maar ook twee andere kinderen die beide in de kinderwagen leeftijd zijn. Hier kijken we naar de beste duo kinderwagen en de beste duo buggy.

We beginnen met een overzicht van alle duo kinderwagens en duo buggy's, en vervolgens kijken we naar de beste duo kinderwagen en beste duo buggy.


Beste duo kinderwagen: Hauck Duett 2 Duo

De Hauck Duett 2 Duo is een kinderwagen voor 2 kinderen waarbij de kinderen achter elkaar geplaatst kunnen worden. Één zitje is geschikt vanaf de geboorte, het tweede zitje is te gebruiken door een baby vanaf circa 6 maanden. Bij een tweeling moet je dus na de geboorte nog even wachten totdat beide baby's meekunnen.


Beste duo kinderwagen Hauck

Beste duo kinderwagen Hauck


Het bovenste zitje kan makkelijk verwijderd worden. Binnen een paar seconde maak je van de dubbele  kinderwagen een gewone kinderwagen, en omgekeerd.  Er worden twee regenhoezen meegeleverd bij deze beste duo kinderwagen.

De Hauck Duett 2 Duo is vooral de beste duo kinderwagen voor ouders die naast hun pasgeboren baby nog een tweede, wat ouder, kindje hebben. Het bovenste zitje op de foto kan ook worden omgedraaid en is zowel als reiswiegje als stoeltje te gebruiken. 

Deze beste duo kinderwagen is te gebruiken voor kindjes tot 15 kilo. Kijk hier onder voor de actuele prijs en alle informatie.


Een duo kinderwagen of duo buggy wordt ook wel tweeling kinderwagen of tweeling buggy genoemd. De meeste ouders gebruiken zo'n duo wandelwagen echter voor kleine kinderen in verschillende leeftijden. Vooral een duo buggy is een duo wandelwagen waarvan je heel lang gebruik kunt maken.

Beste duo buggy: Joovy dubbele buggy

De beste duo buggy is de Joovy Kooper X2. In deze wandelwagen zitten de kindjes naast elkaar. Deze tweeling buggy kan gebruikt worden door kinderen vanaf 3 maanden.

Dat kan een tweeling zijn, maar ook twee oppaskinderen of twee jonge broertjes / zusjes. Deze duo buggy / duo wandelwagen is geschikt voor kinderen tot wel 23 kilo (per zitje).

Zoals iedere goede buggy is deze duo buggy compact op te vouwen en makkelijk in en uit te vouwen. Een ideale duo kinderwagen voor als je met twee kleine kindjes op reis gaat.


Beste duo buggy Joovy

Beste duobuggy Joovy


De zitjes beschikken over een in 5 posities verstelbare rugleuning, grote zonnekappen (afneembaar) en extra grote wielen, alles voor een goed comfort. 

In deze duo kinderwagen kun je heel goed twee kinderen van heel verschillende leeftijden vervoeren. Van baby tot kleuter.

Hieronder vind je meer informatie over deze beste duo buggy / duo wandelwagen, waaronder natuurlijk ook de meest recente lage prijs.


Meer goede duo kinderwagens en duo buggy wandelwagens

Zijn de bovenstaande duo wandelwagens van Joovy en Hauck voor jou niet de beste duo kinderwagen of duo buggy? Dan vind je de bovenaan genoemde overzichten nog veel meer goede duo wagens. Ook  bij onder andere Baninni, Joie, Xadventure, Kees, Chicco, Quinny, Bebetto en Maxi-Cosy, maar ook andere kinderwagen fabrikanten, kun je terecht voor een goede tweeling buggy of goede tweeling kinderwagen.

In de bovenstaande overzichten vind je al deze dubbele kinderwagens en kun je door de gewenste eigenschappen, opties en kenmerken aan te vinken makkelijk de voor jou beste duo kinderwagen of beste duo buggy vinden.


Zie ook:
 
Onderwerp:
Een duo kinderwagen of duobuggy is een kinderwagen voor twee kinderen. Zo'n duo wandelwagen wordt ook wel tweeling kinderwagen, tweeling buggy of tweelingwagen genoemd. Hier vind je de beste duo kinderwagen en beste duo buggy van dit moment en kun je uit het overzicht met al deze duo wandelwagens jouw beste duo kinderwagen of beste duo buggy selecteren.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Wij zijn ouders van een tweeling en dan is een duo wandelwagen ideaal. Reken wel op heel veel bekijks als je loopt te wandelen. Zelf vond ik het al snel normaal maar omstanders vinden een tweeling best speciaal. Vooral zo'n identiek ogend duo als het onze.

    Kies wel voor een stevige duo wandelwagen want twee van die koters vragen meer van de kinderwagen. Goede gordels zijn daarom ook belangrijk, vooral als ze in een beweeglijke bui zijn.

    Een duo kinderwagen is beter om te manoeuvreren en makkelijker te besturen dan ik van te voren dacht. De zwenkwielen doen het prima. Natuurlijk is de duo kinderwagen wel wat breder dan normaal, en dat is bijvoorbeeld in de gangpaden van een winkel wel eens lastig. Maar dat is niet anders, voor het vervoeren van een tweeling is de duo wandelwagen de beste optie.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.