Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste elektrisch warmtekussen: De goede elektrische warmtekussens

De beste warmtekussens en meer goede elektrische warmtekussen. Een goed elektrisch warmtekussen zorgt ervoor dat je er ook in een koude ruimte warm bij zit.

Elektrisch warmtekussen Westhome

Elektrisch warmtekussen Westhome

Een elektrisch warmtekussen is een ideaal hulpmiddel om warm te blijven in een onverwarmde of koude ruimte. In de auto, maar ook thuis om energiekosten te besparen.

Hier kijken we naar de beste elektrische warmtekussens en de mogelijkheden van deze elektrische kussens. 

De beste elektrische warmtekussens

Hieronder vind je een overzicht met aanbiedingen van alle elektrische kussens die de hoogste waardering van 5 sterren hebben gehad. Ook hebben we een overzicht met aanbiedingen van al deze elektrische warmtekussens. 


Via selectiemogelijkheden kun je uit beide overzichten makkelijk en snel het voor jou beste warmtekussen selecteren.

Elektrisch kussen om warm te blijven

Het elektrisch warmtekussen is ooit ontwikkeld als middel tegen zere spieren, reuma en andere lichamelijke klachten. Tegenwoordig kopen veel mensen echter een warmtekussen om warm te kunnen blijven als de verwarming in huis laag of uit staat.

Elektrisch warmtekussen Westhome

Toepassingen elektrisch warmtekussen Westhome


Kies je voor een elektrisch warmtekussen om warm te blijven? Let er dan op of het warmte kussen daar geschikt voor is. Je hebt elektrische warmtekussens die je op de zitting van je stoel legt. Zo krijg je warmte van onderen als je bijvoorbeeld op je bureaustoel zit te werken. Maar je hebt ook langere elektrische kussens de je ook je rug verwarmen. Deze zijn nog beter geschikt als je warm wilt blijven. Onder het werk, maar als je op de bank zit.

Het meest warm wordt je van een elektrisch warmtekussen dat je als een vest aantrekt. Zo'n elektrisch vest verwarmt je hele bovenlichaam. Vaak kun je zo'n elektrisch kussen op meerdere manieren gebruiken, zoals je ziet bij het Westhome elektrisch warmtekussen op de foto's hier boven.

Dit elektrische warmtekussen is meer een elektrisch warmtedeken dan een elektrisch kussen. Maar je kunt ook kiezen voor een elektrisch warmtekussen zoals op de foto hier onder. Dit stoel warmtekussen leg je op de stoel (of achter je rug), en geeft dus meer plaatselijke voordeel van dit stoel warmtekussen is dat je deze ook in de auto kunt gebruiken. De stroom wordt daarbij via een usb-kabel verkregen.

Elektrisch warmtekussen stoel

Elektrisch warmtekussen stoel


Elektrische warmtekussen stroom

Belangrijk bij het kiezen van je beste warmtekussen is de manier waarop het verwarmingskussen zijn stroom krijgt. Hierboven noemde wel al de usb aansluiting. Dit is handig als je het elektrische warmtekussen of op je computer werkplek wilt gebruiken. Daar is normaal gesproken een usb-aansluiting aanwezig.

Gebruik je het elektrische warmtekussen op de bank of in je luie stoel als je bijvoorbeeld TV kijkt of aan het lezen bent dan is een elektrisch warmtekussen met een stekker voor het stopcontact vaak veel handiger. 

Bij de bovenstaande elektrische warmtekussen aanbiedingen kun je ook de optie draadloos selecteren. Deze elektrische warmtekussens werken op een batterij / accu, meestal in de vorm van een powerbank die je kunt opladen als je het warmte kussen niet gebruikt. Zo'n powerbank kan veel stroom bevatten zodat je het warmtekussen niet telkens hoeft op te laden als je deze in een hoogte warmtestand zet,

Warmtestanden warmtekussens

Deze warmtestanden zijn namelijk ook iets om op te letten als je je beste warmtekussen kiest. Bij de warmtekussen aanbiedingen boven kun je aangeven over hoeveel warmtestanden het verwarming kussen moet beschikken. Sommige eenvoudige warmtekussens hebben maar 1 stand, maar er zijn ook elektrische warmtekussens met meer dan 8 warmte standen. 3 standen of 4 standen kom je het meest tegen bij elektrische kussens.

Let bij het kiezen van je beste warmtekussen niet alleen op het aantal standen, maar ook op het wattage (het energieverbruik van het elektrisch kussen, en daarmee ook de warmte die het elektrisch warmtekussen geeft). Met name het hoogste en laagste wattage zijn belangrijk. Vaak variƫren de warmtestanden tussen de 40 watt en 100 watt waarbij de hoogste stand behoorlijk warm is.

Warmtekussens Qnuz

Warmtekussens Qnuz

Meer tips beste elektrisch warmtekussen kiezen

Let bij het kiezen van je beste warmtekussen ook op de onderstaande eigenschappen:

Wassen elektrisch warmtekussen
Een goed elektrisch warmtekussen kan gewassen worden (vaak op 30 graden). Daarvoor moeten elektrische onderdelen als het bedieningspaneel, de verwarming, de stekker en / of de powerbank losgehaald kunnen worden.

Elektrisch warmtekussen met timer
Een timer zorgt er voor dat het warmtekussen automatisch uitgeschakeld wordt. Handig en veilg als je door de aangename warmte van het kussen in slaap valt.

Beveiliging overhitting warmtekussen
Ook veilig is de beveiliging tegen overhitting waar ieder goed elektrisch warmtekussen over beschikt.

Afstandsbediening warmtekussen
Goede warmtekussens beschikken over een afstandsbediening (meestal aan een kabel) waarmee je makkelijk de warmte kunt instellen en aanpassen.

Zacht warmtekussen
Natuurlijk is een goed elektrische warmtekussen zacht om te dragen of omop te zitten of tegen aan te zitten. Comfort is belangrijk bij een goed warmtekussen.

Beste warmtekussen merken

Het Stoov kussen is het meest bekende elektrische warmtekussen. Maar naast het Stoov warmtekussen zijn er veel meer goede elektrische warmtekussens te koop. En deze watmtekussens zijn meestal veel goedkoper dan een Stoov kussen. 

Andere goede warmtekussens, naast de Stoov kussens, zijn de warmte kussens van onder andere Tomado, AEG, Medisana, Beurer, Botti en Heat Experience. Evenals Stoov zijn dit bekende merken, maar er zijn ook goede elektrische warmtekussens (en vaak goedkope warmtekussens) van minder bekende namen zoals LifeShift,  Distinq, Westhome (zie boven), LifeGoods, Esperanza, Knuz (zie boven), Sensede en Clatronic.

Bij de bovenstaande beste warmtekussens en aanbiedingen warmtekussens vind je al deze elektrische warmtekussens goedkoop. Je vindt er ook alle reviews, specificaties, ervaringen en natuurlijk de lage prijzen.

Zie ook:

Onderwerp:
Met een warmtekussen heb je het heerlijk warm. Ook als het in een ruimte koud is. Ideaal om op de stookkosten en gasrekening te besparen maar er toch warm bij te zitten. Met een goed elektrisch warmtekussen kan de verwarming laag. Ook werkt de verwarming door een elektrisch warmtekussen goed tegen lichamelijk klachten. Hier boven vind je de beste warmtekussens uit de test en meer goede elektrische warmtekussens.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb deze winter een elektrische warmtekussen van Tomado gekocht. Ideaal voor mijn rug en schouders waarvan ik last hem als het koud is. Dit elektrisch warmtekussen is best goedkoop maar goed van kwaliteit. Het kussen beschikt over 6 warmtestanden en een timer voor automatisch uitschakelen, al gebruik ik dat laatste niet. Ik gebruik het warmtekussen niet om in slaap te vallen en voor de TV val ik nooit in slaap. Maar ik zou hem ook als (klein) elektrisch deken in bed kunnen gebruiken. Ik gebruik het elektrische warmtekussen vooral als ik 's avonds TV kijk of overdag thuis achter de laptop aan het werk ben.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.