Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische poffertjespan

 

De beste elektrische poffertjespan uit de test. Een elektrische poffertjesmaker die je ook aan tafel kunt gebruiken.


Elektrische poffertjesmaker Bestron Poffertjesmaker


Met een elektrische poffertjespan kun je efficiƫnt en op een constante temperatuur poffertjes bakken. Maar het grootste voordeel van een elektrische poffertjesmaker is dat je de poffertjes gezellig aan tafel kunt maken. Hier de beste elektrische poffertjespan uit de test.

Fabrikanten als Casselin en Dytroux maken elektrische poffertjespannen die honderden euro's kosten. Maar Bestron maakt elektrische poffertjesmakers die maar enkele tientjes kosten. Een ook deze Bestron poffertjespannen werken prima. Daarom is de Bestron Poffertjesmaker, rekening houdend met de prijs, uitgeroepen tot beste elektrische poffertjespan uit de test.

We kijken hier naar poffertjespannen die elektrisch worden verhit (dus met een stekker). Zoek je een gewone poffertjespan (bijvoorbeeld voor een elektrische kookplaat)? Kijk dan bij de beste poffertjespan test.

Beste elektrische poffertjespan: Bestron Poffertjesmaker

Poffertjes zijn een oer Hollandse lekkernij. Het aanbod aan elektrische poffertjespannen is daarom klein. Maar de elektronicafabrikant Bestron uit Nederland maakt een hele serie goede Bestron Poffertjesmakers. In feite is dit telkens dezelfde elektrische poffertjespan, maar Bestron verkoopt ze in diverse kleuren en in combinatie met extra accessoires.

De kale Bestron elektrische poffertjespan kost circa 25 euro. Het is een 800 Watt poffertjespan met een retro design. De bakplaat is groot genoeg voor 14 poffertjes. Een antiaanbaklaag zorgt voor eenvoudig omkeren en uitnemen, en houdt je poffertjes heel. Ook is door deze antiaanbaklaag de elektrische poffertjespan makkelijk schoon te maken.


Bestron poffertjespan elektrisch

Bestron poffertjespan elektrisch (cadeauset)


Poffertjes bakken hoeft niet in de keuken, maar mag ook gezellig met z'n allen rond de tafel. De Bestron Poffertjesmaker is niet voor niets populair op kinderfeestjes. Maar ook voor ouders met kinderen is het leuk om af en toe de elektrische poffertjespan op tafel te zetten. 

En de kinderen hoef je niet als excuus te gebruiken, want het is ook leuk om met de poffertjesmaker na een diner aan tafel het nagerecht te bereiden. Heerlijke verse poffertjes met ijs, slagroom en vers fruit. Wie lust dat nou niet als dessert?

De antislipvoetjes en de warmte-isolerende behuizing maken het gebruik van de elektrische poffertjespan op tafel veilig.

Uitgebreidere versies

Voor iets meer geld levert Bestron ook uitgebreidere versies van de Poffertjesmaker. Daarbij is de elektrische poffertjespan gelijk, maar er worden extra accessoires meegeleverd. Bijvoorbeeld een doseerfles en een paar tangen om de poffertjes aan tafel te draaien. Deze versies doen het vooral als cadeau goed.

Zie ook:

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *