Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste elektrische poffertjespan

De beste elektrische poffertjespan uit de test. Een elektrische poffertjesmaker die je ook aan tafel kunt gebruiken.

Elektrische poffertjesmaker Bestron Poffertjesmaker


Met een elektrische poffertjespan kun je efficiƫnt en op een constante temperatuur poffertjes bakken. Maar het grootste voordeel van een elektrische poffertjesmaker is dat je de poffertjes gezellig aan tafel kunt maken. Hier de beste elektrische poffertjespan uit de test.

Fabrikanten als Casselin en Dytroux maken elektrische poffertjespannen die honderden euro's kosten. Maar Bestron maakt elektrische poffertjesmakers die maar enkele tientjes kosten. Een ook deze Bestron poffertjespannen werken prima. Daarom is de Bestron Poffertjesmaker, rekening houdend met de prijs, uitgeroepen tot beste elektrische poffertjespan uit de test.

We kijken hier naar poffertjespannen die elektrisch worden verhit (dus met een stekker). Zoek je een gewone poffertjespan (bijvoorbeeld voor een elektrische kookplaat)? Kijk dan bij de beste poffertjespan test.

Beste elektrische poffertjespan: Bestron Poffertjesmaker

Poffertjes zijn een oer Hollandse lekkernij. Het aanbod aan elektrische poffertjespannen is daarom klein. Maar de elektronicafabrikant Bestron uit Nederland maakt een hele serie goede Bestron Poffertjesmakers. In feite is dit telkens dezelfde elektrische poffertjespan, maar Bestron verkoopt ze in diverse kleuren en in combinatie met extra accessoires.

De kale Bestron elektrische poffertjespan kost circa 25 euro. Het is een 800 Watt poffertjespan met een retro design. De bakplaat is groot genoeg voor 14 poffertjes. Een antiaanbaklaag zorgt voor eenvoudig omkeren en uitnemen, en houdt je poffertjes heel. Ook is door deze antiaanbaklaag de elektrische poffertjespan makkelijk schoon te maken.


Bestron poffertjespan elektrisch

Bestron poffertjespan elektrisch (cadeauset)


Poffertjes bakken hoeft niet in de keuken, maar mag ook gezellig met z'n allen rond de tafel. De Bestron Poffertjesmaker is niet voor niets populair op kinderfeestjes. Maar ook voor ouders met kinderen is het leuk om af en toe de elektrische poffertjespan op tafel te zetten. 

En de kinderen hoef je niet als excuus te gebruiken, want het is ook leuk om met de poffertjesmaker na een diner aan tafel het nagerecht te bereiden. Heerlijke verse poffertjes met ijs, slagroom en vers fruit. Wie lust dat nou niet als dessert?

De antislipvoetjes en de warmte-isolerende behuizing maken het gebruik van de elektrische poffertjespan op tafel veilig.

Uitgebreidere versies

Voor iets meer geld levert Bestron ook uitgebreidere versies van de Poffertjesmaker. Daarbij is de elektrische poffertjespan gelijk, maar er worden extra accessoires meegeleverd. Bijvoorbeeld een doseerfles en een paar tangen om de poffertjes aan tafel te draaien. Deze versies doen het vooral als cadeau goed.

Zie ook:

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Mijn ervaringen met de Bestron elektrische poffertjespan zijn heel positief. Van het plakken en kleven van het deeg heb ik hekemaal geen last. Ook verbanden de poffers niet. En het meest belangrijk, de poffertjes smaken heerlijk. Maar is mijn review alleen positief,? Ik ben heel tevreden, maar het op temperatuur komen zou wat sneller mogen (maar ik ben wel een ongeduldig type). O ja, het is ook heel leuk en gezellig dat je de poffertjes met een elektrische poffertjespan aan tafel kun bereiden. Zo wordt poffertjes bakken met z'n allen gezellig funcooken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En elektrische poffertjespan is erg handig als je vaak poffertjes maakt zoals ik. Ook ik heb een Bestron poffertjespan (elektrisch). Een elektrische poffertjespan geeft een goed instelbare constante temperatuur, maar het leukste is natuurlijk dat je samen met de kinderen de poffertjes aan tafel kunt bakken en versieren.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.