Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste mobiele telefonie abonnement provider

De top 5 van beste mobiele telefoon abonnement aanbieders. Met of zonder toestel.

Wat is het beste mobiele abonnement? De providers van mobiele telefonie zijn getest. Dit zijn de beste mobiele providers uit de test.

beste mobiele telefonie abonnement provider

Top 5 providers mobiel telefoon abonnement

Kijk hier voor hun mobiele abonnementen en aanbiedingen.

1. Ben 
2. Simyo 
5. Odido 

Tip: Mobiele telefoon abonnementen van alle providers vergelijken kan goed via de GSMweb vergelijker.


Bij deze beste mobiele telefoon providers kun je terecht voor een abonnement met toestel en een abonnement zonder toestel. Uitgezonderd Simpel die alleen sim only abonnementen aanbiedt.

Goedkope mobiele providers scoren het best op kwaliteit

Niet de grote mobiele providers als KPN en Vodafone / Ziggo halen de hoogste scores, maar prijsvechters als ben, Simyo, Hollands Nieuwe, Simpel en Tele2 (nu Odido) scoren niet alleen op de prijs van hun mobiele telefoon abonnement heel erg goed, maar ook op kwaliteit.

De bovenstaande rangschikking is namelijk gebaseerd op de kwaliteit van mobiel bellen, de kwaliteit van mobiel internet en de tevredenheid van de klanten van de mobiele provider, en niet op de prijs van het mobiele telefonie abonnement.

En toch zijn het de aanbieders van goedkope mobiele telefonie abonnementen die het best uit de test komen.

Simyo was gedurende enkele jaren de beste aanbieder van mobiele abonnementen, maar is in 2022 voor het eerst gepasseerd door Ben.

Welk mobiel netwerk gebruiken de beste mobiele providers?

Ben: Odido
Simyo: KPN
Hollands Nieuwe: Vodafone
Simpel: Odido
Tele2: Odido

Opmerkelijk: Ondanks dat de kwaliteit van mobiele telefonie sterk afhangt van de kwaliteit van het mobiele netwerk maakt de top 3 van beste mobiele telefonie aanbieders gebruik van drie verschillende telefonie netwerken.

Storingen mobiele telefonie en mobiel internet

Ben, Simyo en Tele2 scoren het beste op het gebied van de minste storingen met mobiel internet. Hollands Nieuwe scoort op dit onderdeel wat minder, al heb je het dan wel over slechts 3,3% die een storing ervaart in een kwartaal (en traag internet valt daar ook onder).

Wat betreft het minst aantal storingen bij mobiel bellen scoort HollandsNieuwe juist weer als beste mobiele telefonie provider. Simpel is dan de minste (1,6% heeft in een kwartaal een storing gehaald).

Bij problemen bij met de provider is HollandNieuwe ook de beste mobiele telefonie aanbieder, met de minste klachten. Op dit punt scoren Tele2, KPN en Vodafone het minst goed.

Kijk boven voor alle aanbiedingen van de beste mobiele telefonie abonnement aanbieders.

Zie ook:

Onderwerp:
De top 5 van beste mobiele telefonie providers volgens de test mobiele providers.Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb goede ervaringen met Odido als mobiele provider. Goede dekking en veel minder storingen dan vroeger met KPN. Mijn mobiele telefonie abonnement werkt ook goed in afgelegen gebieden en in het buitenland.

    Ik heb een abonnement in combinatie met een TV abonnement en vast internet en dan betaal je veel minder voor je mobiele telefonie abonnement bij Odido. Ik moet wel zeggen dat het vaste internet van Odido bij mij wel hapert, maar dat kan ook aan KPN liggen. Als vaste internet provider gebruikt Odido namelijk het KPN netwerk.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.