Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste mobiele telefonie abonnement provider

 

De top 5 van beste mobiele telefoon abonnement aanbieders. Met of zonder toestel.

Wat is het beste mobiele abonnement? De providers van mobiele telefonie zijn getest. Dit zijn de beste mobiele providers uit de test.

beste mobiele telefonie abonnement provider

Top 5 providers mobiel telefoon abonnement

Kijk hier voor hun mobiele abonnementen en aanbiedingen.

1. Ben 
2. Simyo 

Tip: Mobiele telefoon abonnementen van alle providers vergelijken kan goed via de GSMweb vergelijker.


Bij deze beste mobiele telefoon providers kun je terecht voor een abonnement met toestel en een abonnement zonder toestel. Uitgezonderd Simpel die alleen sim only abonnementen aanbiedt.

Goedkope mobiele providers scoren het best op kwaliteit

Niet de grote mobiele providers als KPN, Vodafone / Ziggo en T-Mobile halen de hoogste scores, maar prijsvechters als ben, Simyo, Hollands Nieuwe, Simpel en Tele2 scoren niet alleen op de prijs van hun mobiele telefoon abonnement heel erg goed, maar ook op kwaliteit.

De bovenstaande rangschikking is namelijk gebaseerd op de kwaliteit van mobiel bellen, de kwaliteit van mobiel internet en de tevredenheid van de klanten van de mobiele provider, en niet op de prijs van het mobiele telefonie abonnement.

En toch zijn het de aanbieders van goedkope mobiele telefonie abonnementen die het best uit de test komen.

Simyo was gedurende enkele jaren de beste aanbieder van mobiele abonnementen, maar is in 2022 voor het eerst gepasseerd door Ben.

Welk mobiel netwerk gebruiken de beste mobiele providers?

Ben: T-Mobile
Simyo: KPN
Hollands Nieuwe: Vodafone
Simpel: T-Mobile
Tele2: T-Mobile

Opmerkelijk: Ondanks dat de kwaliteit van mobiele telefonie sterk afhangt van de kwaliteit van het mobiele netwerk maakt de top 3 van beste mobiele telefonie aanbieders gebruik van drie verschillende telefonie netwerken.

Storingen mobiele telefonie en mobiel internet

Ben, Simyo en Tele2 scoren het beste op het gebied van de minste storingen met mobiel internet. Hollands Nieuwe scoort op dit onderdeel wat minder, al heb je het dan wel over slechts 3,3% die een storing ervaart in een kwartaal (en traag internet valt daar ook onder).

Wat betreft het minst aantal storingen bij mobiel bellen scoort HollandsNieuwe juist weer als beste mobiele telefonie provider. Simpel is dan de minste (1,6% heeft in een kwartaal een storing gehaald).

Bij problemen bij met de provider is HollandNieuwe ook de beste mobiele telefonie aanbieder, met de minste klachten. Op dit punt scoren Tele2, KPN en Vodafone het minst goed.

Kijk boven voor alle aanbiedingen van de beste mobiele telefonie abonnement aanbieders.

Zie ook:

Onderwerp:
De top 5 van beste mobiele telefonie providers volgens de test mobiele providers.Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *